Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Μετα τα δυο πρωτα ετη μια επισκευη κι αντικατασταση  σε επομενη καλυπτωμενη βλαβη "

Τι θελει να πει ο ...Κοτσωβολος ?

Επεξ/σία από power_1
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχικα θελει να πει "Ηξεις αφηξεις, ου εν πολεμω θνηξεις"

Μετα σηγουρα θα πει " Ηξεις αφηξεις ου, εν πολεμω θνηξεις"

Αυτα τιποτα αλλο

Δημοσ.
Στις 6/2/2024 στις 5:33 ΜΜ, power_1 είπε

"Μετα τα δυο πρωτα ετη μια επισκευη κι αντικατασταση  σε επομενη καλυπτωμενη βλαβη "

Τι θελει να πει ο ...Κοτσωβολος ?

Μετά τα δύο χρόνια σε περίπτωση βλάβης επισκευάζεται το προϊόν και αν ξανά προκύψει βλάβη τότε αντικαθίσταται.

Το έχω γράψει σε παλαιότερο thread μου έχουν αντικαταστήσει πλυντήριο στεγνωτηριο μέσω total support

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, johnt είπε

Μετά τα δύο χρόνια σε περίπτωση βλάβης επισκευάζεται το προϊόν και αν ξανά προκύψει βλάβη τότε αντικαθίσταται.

Το έχω γράψει σε παλαιότερο thread μου έχουν αντικαταστήσει πλυντήριο στεγνωτηριο μέσω total support

Στην τιμη αγορας η στην εκτυμηση τους για την τωρινη αξια του προιοντος ?

Δημοσ.

Παραπλήσιας τιμής αλλά ίδια χαρακτηριστικά και βάσει διαθεσιμότητας.

Εμένα μου πρότειναν 3 μοντέλα και με άφησαν να επιλέξω. 

• Like 1
Δημοσ.

Το τρίτο χρόνο μου έβγαλε πρόβλημα. Μου το επισκεύασαν και σε 2 βδομάδες ξανά το ίδιο πρόβλημα. Μετά αντικατάσταση...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/2/2024 στις 10:06 ΜΜ, johnt είπε

Το τρίτο χρόνο μου έβγαλε πρόβλημα. Μου το επισκεύασαν και σε 2 βδομάδες ξανά το ίδιο πρόβλημα. Μετά αντικατάσταση...

Αρα γινεται αντικατασταση αν προκυψει ξανα το ιδιο προβλημα .Αν προκυψει διαφορετικο προβλημα γινεται επιδιορθωσει? Χωρις να πληρωσεις εξοδα ανταλλακτικων και επισκευης ?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εμένα έβγαλε το ίδιο πρόβλημα και την δεύτερη φορά. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις προϋποθέσεις αλλά θεωρώ αν βγάλει βλάβη για δεύτερη φορά ακόμη και διαφορετική από την πρώτη το αλλάζουν. Αυτό ρωτα το όμως .

Εννοείται εργασία και ανταλλακτικά δεν τα χρεωνεσαι...

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα!

Έχει ελέγξει κανείς αν αξίζει να αγοράσεις επέκταση εγγύησης εκτός Κοτσόβολου αλλά κατευθείαν στην Samsung? Από το κατάστημα κοστίζει 177€ και στην Samsung https://samsungprotect.gr/ μου βγάζει 95,91€.

Μήπως αξίζει τελικά έτσι? Απλά δηλαδή να μπεις σε λίγο κόπο παραπάνω για την εκδόσεις.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gmenex είπε

Καλημέρα και καλό μήνα!

Έχει ελέγξει κανείς αν αξίζει να αγοράσεις επέκταση εγγύησης εκτός Κοτσόβολου αλλά κατευθείαν στην Samsung? Από το κατάστημα κοστίζει 177€ και στην Samsung https://samsungprotect.gr/ μου βγάζει 95,91€.

Μήπως αξίζει τελικά έτσι? Απλά δηλαδή να μπεις σε λίγο κόπο παραπάνω για την εκδόσεις.

Οικονομικά δείχνει νσ συμφέρει.

Διαβαστε προσεκτικά τους όρους της κάθε σύμβασης πριν να αποφασίσετε πάντα.

Στην πράξη κάνετε μια ασφάλεια με ασφαλιστική εταιρεία. Απλά το κατάστημα ή η εταιρεία έχει ζητήσει να ετοιμαστεί ένα σχετικό πακέτο για εσάς. Το συμβόλαιο που υπογράψετε και πληρώνετε δεν εινσι με το κατάστημα αλλά με την ασφαλιστική.

Στις 7/2/2024 στις 10:06 ΜΜ, johnt είπε

Κανονικά σύμφωνα με την νομοθεσία το κάθε νέο ακταλλακτικο έχει εγγύηση εξ ολοκλήρου μετά την τοποθέτηση του. Δηλαδή εάν ένα μήνα πριν την λήξη της εγγύησης αλλαχθεί ανταλλακτικό το συγκεκριμένο ανταλλακτικό παραμένει σε εγγύηση και μετά την λήξη της εγγύησης του συστήματος στο οποίο τοποθετήθηκε (μόνο αυτό όμως).

Δημοσ.

εχω total support σε πληντυριο πιατων αλλα εδω πυο ειμαι δεν υπαρχει καταστημα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...