bazinga13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλημερα παιδια,εχω το εξης προβλημα,δουλευω το FindSubtitles εδω και 2 χρονια και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα,τωρα μετα απο φορματ πηγα να το εγκαταστησω και οταν κανω δεξι κλικ πανω σ ενα αρχειο βιντεο και επιλεγω ελληνικα μου βγαζει το μηνυμα FindSubtitle 1.0 has stop wotking,ασε που δεν μπορουσα κιολας να το σβησω με τιποτα,μου ελεγε οτι το αρχειο ειναι ανοιχτο καπου και πρεπει πρωτα να το σβησω,ευτυχως και το Revo unistaler και το εσβησα,6 φορες το εγκατεστησα και καθε φορα το ιδιο προβλημα. Στο νετ που εψαξα αρκετοι προτεινουν ενα antivirus WinThurster για να σκαναρει λεει το registry αλλα πρεπει να τ αγορασεις για να το δουλεψεις,το κλασικο οπως παντα. Αν εχει καποιος καμια λυση θα το εκτιμουσα πολυ γιατι το δουλευω πολυ αυτο το προγραμμα και μ εχει βολεψει αφανταστα ειιδικα σε παλιες ταινιες και σειρες
Paulostge Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Γιατι δεν δουλευεις με το bsplayer ή SMplayer που μου ερχονται τωρα που βάζουν αυτόματα τους υποτιτλους; 1
bazinga13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Γιατι δεν δουλευεις με το bsplayer ή SMplayer που μου ερχονται τωρα που βάζουν αυτόματα τους υποτιτλους; τι ενοεις φιλε μου οτι τους βαζουν αυτοματα?παρεπιπτοντος δεν τους ξερω και καθολου αυτους τους players,θα τους ψαξω
Paulostge Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Βρίσκουν υπότιτλους μόνοι τους και αυτόματα ενσωματώνονται στις ταινίες και είσαι κομπλέ! SMPlayer BS.Player Free
bazinga13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 σ ευχαριστω πολυ φιλε μου,οντος κανουν πολυ καλη δουλεια
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) απλα ο bs περναει τους υποτιτλους σε υποφακελο εντος του φακελου που ειναι η ταινια, και με ονομασια xxxx-ell.srt αλλαζει αραγε αυτο; γιατι ειναι σπασιμο να κανεις και move και rename και να παρει ο υποτιτλος το ακριβες ονομα της ταινιας+να μπει στον ιδιο φακελο (για οσους players-τηλεορασεις κλπ δουλευουν ετσι). Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2014 από basilis5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα