Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μου εμφανιστικε το εξης προβλημα σημερα και θελω την βοηθεια σας..ολη την μερα επαιζα χαλαρα και σε καποια φαση βγαινω απο το game και οταν πηγα να ξαναμπω με το που φορτωνε τα γραφικα ακουγοταν ενασ σπαστικος συνεχης θορηβος μεσα απο το pc kai μολις εβγαινα απο το game σταματουσε..το εκλεισα (μπας και υπερθερμανθηκε λεω) τον ξανανοιγω παλι τα ιδια..εβαλα και αλλο παιχνιδι να δω παλι τα ιδια..ειχε κανεις καμια τετοια εμπειρια να μου πει τι γινεται..πιστευω ειναι καρτα γραφικων..

το συστημα μου ειναι:

intel i7 860 2.8

msi trienergy

msi gtx560ti 2g

12g ram

1000w coolermaster

Δημοσ.

ανοιξε το πλαινο πανελ του κουτιου και προσπαθησε να καταλαβεις απο που ερχεται ο ηχος.Συνηθως σπαστικους ηχους κανουν τα τροφοδοτικα οταν ζωριζονται η ειναι στα τελευταια τους.

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου ακου να δεις τι γινεται εψαχνα να βρω απο που κανει τον ηχο αλλα και τι το δημιουργησε(γιατι μου το εκανε μονο οταν εμπαινα σε game)..και δε θα το πιστεψεις τι ανακαλυψα..διπλα απο το pc moy exw to playstation το ειχα ανοιξει για ναπερασω ενα game στον σκληρο και απο τοτε τον εκανε..λεω ρε μπας και...με το που τελειωνει λοιπον η αντιγραφη κλεινω το playstation kai ωσ δια μαγειας ο θορυβος εφυγε...το δοκιμασα κανα δυο φορες και τελικα ειναι απο το play..τωρα εγω ή εσυ τι εξηγηση να δωσουμε σε αυτο αντε πες μου..ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ...:D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...