Προς το περιεχόμενο

CCleaner και Inetcache.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τοτε που εβαλα τον καινουριο ssd στον υπολογιστη ( δεν ξερω εαν παιζει ρολο.. ) και εκανα format σε uefi ( ουτε αυτο παιζει ρολο.. ), το ccleaner αργει στην εκκαθαριση. Θελει καμμια 15αρια δευτερολεπτα, ενω παλαιοτερα ηθελε ουτε 5. Και μεχρι το 90% αναζητει αρχεια σε εναν φακελο Inetcache\IE, που βρισκεται στο user/xxx/appdata/local/packages, χωρις να χρησιμοποιω καθολου ομως τον IE..

Σχεδον παντα μου βγαζει 700+ αρχεια. Βεβαια και αλλοι τυποι βγαζουν τοσα αρχεια, αλλα δεν αργουν καθολου..  Γιατι παιρνει τοση ωρα η αναζητηση στον φακελο; Και γενικοτερα γιατι μου εμφανιζει τοσα αρχεια;

Επισης εψαξα με τo everything και μου βρηκε πανω απο 20 τετοιους φακελους, οι οποιοι ειναι αδειοι μετα τον καθαρισμο με το ccleaner.

Στον παρακατω φακελο ειναι ολα τα packages και οταν τα ανοιγω, εχουν τον φακελο inetcache.

post-69898-0-14805900-1401564367_thumb.jpg

Δημοσ.

Windows 8.1 εχω, επισης η τελευταια διαφορα πριν το φορματ. Ισως αυτο να παιζει καποιο ρολο.. Παντως αυτο μου το εκανε απο την πρωτη φορα που ειχα βαλει το ccleaner, δλδ πολυ νωρις στο φορματ, ισως και 2η,3η ημερα.. Ιος δεν ειναι σιγουρα.

Δημοσ.

το ιδιο γινεται και σε μενα με win 7. παλιοτερα εκανε καθαρισμο μεσα σε 5 sec ..τωρα θελει πανω απο 20. προφανως δεν ειναι τυχαιο..φαινεται οτι αλλαξαν με τις τελευταιες αναβαθμισεις τον τροπο που αναζητει και καθαριζει αρχεια με αποτελεσμα να χρειαζεται περισσοτερο χρονο.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν χρησιμοποιω ουτε ενα δευτερολεπτο τον ΙΕ! Τον απενεργοποιησα πλεον και θα δω εαν ξαναβγαλει τοσα αρχεια.

Δημοσ.

Εξακολουθει να βγαζει. Μπορει καποιος guru των windows 8.1 να με διαφωτισει;

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...