Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λόγω δουλειάς κάνω πολλά μαζί όντως.

και θέλω να είναι και δικαρτο γιατί είμαι συνέχεια μεταξύ Ελλάδας και γερμανιας και βαρέθηκα να αλλάζω κάρτες.

Στο minideal το Xiaomi Hongmi Note γραφει Dual SIM Card Dual Standby

Δημοσ.

Στο minideal το Xiaomi Hongmi Note γραφει Dual SIM Card Dual Standby

ναι ναι δεν έφερα αντίρρηση.. απλά το έθεσα σαν τον λόγο που κοιτάω σε κινέζικο

Δημοσ.

πες το 1g ραμ δε με πειράζει τόσο(που με πειραζει, android και 1g ram δε παλευεται).. η τραγική ανάλυση στις 5,5" όμως με χαλάει και ειδικά μετά το πάνελ του ativ s που ναι μεν κορεσμένο αλλά είναι πολύ καλό.

Προσωπικά  δεν το καταλαβαίνω καν..ούτε βλέπω πιξελιασμα...τωρα τι να σου πω..αν ερθεις απο κανα πανελ samsung s4 θα δεις μια διαφορά αλλα όχι κατι ενοχλητικό..ακομα και σε gaming δεν εχω παρατηρήσει πιξελιασμα

Δημοσ.

Προσωπικά  δεν το καταλαβαίνω καν..ούτε βλέπω πιξελιασμα...τωρα τι να σου πω..αν ερθεις απο κανα πανελ samsung s4 θα δεις μια διαφορά αλλα όχι κατι ενοχλητικό..ακομα και σε gaming δεν εχω παρατηρήσει πιξελιασμα

προς θεού δε το είπα για να σε θίξω. αλλά όντως βλέπω διαφορά.

Δημοσ.

το είδα το jiayu το είδα όντως αλλά το πάχος του με βρίσκει αδιάφορο παρόλο που το υπόλοιπο design εινα μια χαρά.

καταστάλαξα ανάμεσα σε αυτά τα 2 (με τη βοηθεια σας εδω και απο το myphone)

coolpad f1 - 132e

http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html

amoi a928w - 145e

http://www.vickmall.com/amoi-a928w-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-ram-2gb-rom-32gb-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p.html

το coolpad δείχνει να έχει πιο πολύ support από πίσω του ενώ το amoi είναι κορυφαίο στα χρήματα του.

Δημοσ.

το coolpad f1 ειναι 9.3mm παχος και το g4s 10mm πιστευεις θα δεις διαφορα στα 0.7 χιλιοστα? τα οποια δεν ειναι ΟΥΤΕ το ενα τεταρτο του εκατοστου αλλα ειναι 0,07 εκατοστα :P

Δεν υπαρχει καμια διαφορα στο παχος αναμεσα σε αυτα τα 2 να ξες :)

τελος παντων το coolpad f1 ειναι ποιο γνωστο απο το amoι, εχει λιγο rom βεβαια και οχι fullhd οθονη, ενω το amoi εχει πολυ μικρη μπαταρια..η επιλογη δικη σου!

Ενω το g4s ταχει ολα αυτα που εχουν τα αλλα σε 1 συσκευη :P αποψη μου ετσι.

Δημοσ.

το θέμα δεν είναι η διαφορά απο το coolpad στο g4s

αλλά η διαφορά από το ativ s πού έχω τώρα στο g4s

επομένως απο τα 8.7mm στα 10mm ειναι πιο δύσκολο από οτι απο τα 8.7μμ στα 9.3 πιστεύω

Δημοσ.

χαχα φιλε μου πιστεψε με δεν υπαρχει διαφορα 9,3 με 10, μαλλον σε τρομαζει ο αριθμος που ειναι 10!.. ουτε με χαρακα δεν μπορεις να καταλαβεις τν διαφορα σε αυτα τα 2 στο εγγυώμαι..

απλα πιστευω καλητερα να εχεις ενα (ας πουμε) πιο χοντρο κινητο παρα να μην εχεις καλη μπαταρια και πολυ rom..+οτι το g4s ειναι πιο μικρο σαν συσκευη οποτε ειναι και γενικα πιο μικρο

τεσπα αν εισαι σε αυτα τα 2 που ειπες παραπανω τοτε coolpad!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...