Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την κοινότητα.

αναζητώ να αγοράσω στα 150-170ε η να ανταλλάξω το samsung ativ s (8.1 φουλ έξτρα, εγγύηση 1+ χρόνο ακόμα)
έναν κινεζο στης 5+- ίντσες
octacore
2g ram

δέχομαι προτάσεις γιατί είμαι λίγο χαμένος..

εχω δει το τα iocean x7s, amoi a928w, coolpad f1 και ενα TCL Που δε θυμάμαι πιο είναι ακριβός..

Δημοσ.

Εαν θελεις custom rom πρεπει να ανεβασεις το budget σου στα 222 ευρω για να παρεις το Xiaomi Mi3

Σε mediatek εχεις αρκετες επιλογες, η καμερα σε ενδιαφερει;

Δημοσ.

Lenovo A850+

εχει 1GB RAM αλλα δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.εχω το Α850 και είμαι υπερευχαριστημένος και απο θέμα επιδόσεων αλλα και απο θέμα ποιότητας 

Δημοσ.

Lenovo A850+

εχει 1GB RAM αλλα δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.εχω το Α850 και είμαι υπερευχαριστημένος και απο θέμα επιδόσεων αλλα και απο θέμα ποιότητας 

πες το 1g ραμ δε με πειράζει τόσο(που με πειραζει, android και 1g ram δε παλευεται).. η τραγική ανάλυση στις 5,5" όμως με χαλάει και ειδικά μετά το πάνελ του ativ s που ναι μεν κορεσμένο αλλά είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα.Απο καμερα πως πανε αυτα? Τα εχει δει κανεις απο κοντα ? Θελω βραδυ να βγαζει καθαρα γιατι τη μερα ολα καλα ειναι.

Υπαρχει κατι με αυτα τα specs περιπου και με καλη cam?

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εαν θελεις custom rom πρεπει να ανεβασεις το budget σου στα 222 ευρω για να παρεις το Xiaomi Mi3

Σε mediatek εχεις αρκετες επιλογες, η καμερα σε ενδιαφερει;

δε μπορώ να δώσω πάνω απο 170ε η κάμερα οτι και να είναι πόσο πιο χάλια να είναι απο του ativ s?

http://www.minideal.net/iocean-x7s-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-with-5-0-inch-fhd-screen-gesture-sensing-otg-black.html

προς τα εδώ γέρνω πάντως..

Δημοσ.

δε μπορώ να δώσω πάνω απο 170ε η κάμερα οτι και να είναι πόσο πιο χάλια να είναι απο του ativ s?

Oποιο και να παρεις δες στο myphone τα σχολια τους για την καμερα. Ρωτα τους στο post που εφτιαξες για εκεινο που σου ειπαν με την 4.4 για την καμερα του (λογικα θα ειναι χειροτερη)

Λιγα κινεζικα εχουν καλη καμερα, το xiaomi χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι εχει καλη

Δημοσ.

η κάμερα είναι πίσω στη λίστα τον προτεραιοτήτων μου.

με ενδιαφέρει να ειναι smooth να μην σκαλώνει και να δουλεύουν καλά το wifi/3g/gps να μην εχει τεράστια bezels και να είναι η οθόνη ψηλά (να μην φαίνεται πολύ βυθισμένη δλδ)

Δημοσ.

ναι το είδα το τοπικ και επειδή δεν είδα κάτι καραμπαμ αρνητικό και είναι και στο εύρος τιμής που φτάνω με ψήνει..

το redmi είδα εξ αρχής αλλά είναι γίδι ρε παιδί μου.. πολυ περίσσεμα χώρου έχει και είναι και 200γρ.

εχει πιο καλο support λόγω xiaomi αλλά πολύς όγκος.

Δημοσ.

το honor 3c το ειχα (απο φιλο) και παρόλο που μου άρεσε πάρα πολύ σαν συσκευή.. μολις άρχιζα να το δουλεύω οπως το ativ s (skype, viber, facebook, skydrive, dropbox, word, audio) χεζόταν πάνω του το κακόμοιρο!

και οχι απο ραμ.. αλλά έσκαγαν τα lag/stutter όλοι την ώρα στα transitions λιγο lag δε με νοιαζει, πολυ lag ομως δε παλεύεται και γιαυτό θελω octa γιατι ειχε ενας αλλος φιλος ενα note clone με octa και δε μάσαγε.

Δημοσ.

Σε αυτο το budget ολο και καποιο αρνητικο θα εχεις

Θα σου ελεγα να παρεις το Xiaomi Hongmi Note και ας ειναι βαρυ πιστευω θα εχει πιο καλη υποστηριξη απο τα αλλα (διαφορετικα παρε ενα φτηνο 8core και το αλλαζεις πιο συχνα)

παντως κανεις πολλα ταυτοχρονα

Το παιρνεις στα 154.03 ευρω με το κουπονι που σου εδωσα (παντως πιστευω οτι θα πεσει και αλλο η τιμη του)

Δημοσ.

λόγω δουλειάς κάνω πολλά μαζί όντως.

και θέλω να είναι και δικαρτο γιατί είμαι συνέχεια μεταξύ Ελλάδας και γερμανιας και βαρέθηκα να αλλάζω κάρτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...