skywalker84 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλησπερα η μαλλον καλημερα! Εχουν πολλα προβληματα και αλλοι με τις συγκεκριμενες και αλλες καρτες απο Nvidia μερια! Αν θυμαμαι καλα ειχε βγαλει και ανακοινωση η Gigabyte σχετικα με το θεμα! Αλλαξε θεση στη καρτα στο PCI και ισως παρουν μπρος! Δεν εχω βρει καποια λογικη εξηγηση για το θεμα αλλα πολλοι το διορθωσαν με ενα απλο αλλαγμα θεσης της καρτας! Σιγουρα παει για RMA ομως!
gsina97 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Παιδια μαλον βρηκα λυση, ευχαριστω τον Ashmadia για την βοιθεια του, εψαξα στο γοογλε και το προβλημα ειναι οτι η καρτα τρεχει 100% και βαραει απεριοριστα fps, η λυση ειναι να βαλεισ ενα λογισμικο που δεν αφινει την καρτα να τρεχει πανω απο ορισμενα, εγω θα βαλω 90 και ολλα στο φουλ. αμα καποις εχει το ιδιο προβλημα να πατησει "fix coil whine"
maverik13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Παιδια μαλον βρηκα λυση, ευχαριστω τον Ashmadia για την βοιθεια του, εψαξα στο γοογλε και το προβλημα ειναι οτι η καρτα τρεχει 100% και βαραει απεριοριστα fps, η λυση ειναι να βαλεισ ενα λογισμικο που δεν αφινει την καρτα να τρεχει πανω απο ορισμενα, εγω θα βαλω 90 και ολλα στο φουλ. αμα καποις εχει το ιδιο προβλημα να πατησει "fix coil whine" και ποιο προγραμα κατεβασες για αυτην την καρτα γραφικων?
Ashmadia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Παιδια μαλον βρηκα λυση, ευχαριστω τον Ashmadia για την βοιθεια του, εψαξα στο γοογλε και το προβλημα ειναι οτι η καρτα τρεχει 100% και βαραει απεριοριστα fps, η λυση ειναι να βαλεισ ενα λογισμικο που δεν αφινει την καρτα να τρεχει πανω απο ορισμενα, εγω θα βαλω 90 και ολλα στο φουλ. αμα καποις εχει το ιδιο προβλημα να πατησει "fix coil whine" Επειδη ειναι ημιμετρο δεν το ανεφερα σαν πιθανη λυση. Ισχυει στις περισσοτερες περιπτωσεις και ο πιο ευκολος τροπος να θεσει κανεις οριο στα fps ειναι το v-sync. και ποιο προγραμα κατεβασες για αυτην την καρτα γραφικων? Tο RadeonPro μου ερχεται στο μυαλο. Εχει ρυθμισεις και για "adaptive v-sync" που προσωπικα το θεωρω πολυ χρησιμο.
skywalker84 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αμα η καρτα εχει coil whine ειναι προβληματικη! To V-sync διορθωνει εν μερη το προβλημα ομως οταν δεν θα το θες τοτε τη θα κανεις? Γνωμη μου τραβα την για αλλαγη και παρε αλλη!
gsina97 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 παιδια το coile whine δεν το κανει οταν παιζω παιχνιδια αλλα συνεχεια, την καρτα την αγορασα απο γερμανια, αν ειναι να πλιρωσω εγω τα μεταφορικα για να παει γερμανια δεν συμφερει καθολου... το μαγαζι ειναι το hardwareversand
GiOrGoSk21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ναι ρώτα όμως (αν δεν έχεις ρωτήσει βεβαίως) κάπου υπεύθυνα το ακριβές κόστος των μεταφορικών. Γιατί κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά έστειλα τη φετινή χρονιά κινητό στην Κίνα για RMA με τα ΕΛΤΑ (συστημένο) με 9,30 ευρώ. Απλό χωρίς συστημένο ήταν κάπου 6,5ευρώ. (Ντακς ok στην GPU υπάρχει προφανώς και μια διαφορά όγκου, απλά ίσως και να μην είναι και τόσο ακριβή η αποστολή.)
gsina97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 στο coil whine οι πικνωτες κανουν θορυβο ετσι καταλαβα οτι συσορευουνε πολυ ρευμα, πηγα στις ριθμισεις και ανεβασα τουσ ανεμιστιρες απο 50% σε 75% , τωρα κανουν λιγο ποιο πολυ θοριβο οι ανεμιστιρες της καρτας αλλα καμια σχεση με το σφυριγμα, ετσι η καρτα τραβακε περιτο ρευμα που συσορευοταν στισ αντιστασεισ, εβαλα τουσ ανεμιστηρες 75% και το περιτο ρευμα γινεται ψυξη, θα μειωθει η διαρκεια ζωης των ανεμιστηρων αλλα δεν πειραζει. Δεν αλαζω καρτα τελικα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα