Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα, πως κατεβαζω αρχεια .wpl , για να ακουω ραδιοφωνο απο τον WMPlayer (win 7) ,σταθμους βρισκω στο διαδικτυο,τα αρχεια .wpl ,πως τα κατεβαζω ? η και με το VLC

Επεξ/σία από kostas
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τα αρχεία wpl. Μπορείς να παίξεις αυτά τα αρχεία κατευθείαν απο το browser σου. 

Άμα έχει firefox κατέβασε και εγκατέστησε αυτό. Για chrome αυτό.

Δημοσ.

αυτο το εχω κατεβασει και εγκαταστησει απο παλια , τα αρχεια αυτα η ορισμενα απο αυτα υπαρχουν στο playlist , και οταν ανοιγω τον WMPlayer,διαλεγω καποιον σταθμο και τον ακουω .

αυτο το εχω κατεβασει και εγκαταστησει απο παλια , τα αρχεια αυτα η ορισμενα απο αυτα υπαρχουν στο playlist , και οταν ανοιγω τον WMPlayer,διαλεγω καποιον σταθμο και τον ακουω . τα αρχεια αυτα θελω να κατεβασω,ξερεις  να μου πεις ?

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλό αυτό που ζητάς και δεν μπορεί να υπάρχει μια σε όλα λύση.

Αν η σελίδα σου δίνει την δυνατότητα να ακούσεις τον σταθμό μέσω vlc ή winamp είναι απλό, απλά κατεβάζεις το pls αρχείο και μέσα σε αυτό (είναι αρχείο κειμένου) θα είναι και το url του live stream.

Αν δεν έχει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να αναλύσεις τη σελίδα (στον ff δεξί κλικ->προβολή πηγαίου κώδικα) και να προσπαθήσεις να βρεις αν αναφέρει πουθενά το url για το stream.

Ψάξτο παραπάνω από εδώ (https://www.google.gr/#q=how+to+get+the+live+stream+url+from+online+radio+stations)

Δημοσ.

καλημερα,σ'ευχαριστω για την απαντηση σου ,τους ραδιοφωνικους σταθμους τους ακουω, και με firifox και με int.expoler , αλλα θελω να ρωτησω , πως βρεθηκαν τα αρχεια .wpl  στο playlist ? εκανα επεξεργασια,οπως μου ειπες παραπανω,αλλα αρχεια με καταληξη .wpl και με καταληξη pls δεν υπαρχει,τη διευθυνση μονο γραφει , και κατι αλλα,

Δημοσ.

Αν μπορέσεις να βρεις το streaming url και την πόρτα τότε το δίνεις στο vlc ή στο mp και αν ξεκινήσει να παίξει το σώζεις σαν wpl ή pls.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...