Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας φιλοι, διαβαζω εδω και 3-4 μερες αλλα δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη.

τα θεματακια που με απασχολουν.

1, Ανοιγμα πορτας σε ZTE? Νομιζω πως ξερω... εκει που λεει Local ip ποια βαζουμε? αν βαζουμε του dvr τα εχω βαλει αλλα κανω check και μου λεει πως ειναι κλειστη... αυτα για αρχη. και προβλεπετε συνεχεια σας ευχαριστω.

Δημοσ.

πρέπει να ανοίξεις μια πόρτα tcp
το dvr σου μπορεί να έχει άλλη πόρτα για να μπεις από κινητό και άλλη από pc
επίσης έφτιαξες host name?

Δημοσ.

εχω ανοιξει 3 πορτες το κινητο ειναι 8888, εγω φιλε Νικο ρωτησα local ip και εχω φτιαξει και λογαριαμο

dyn.com

Δημοσ.

local ip ειναι η Ip του καταγραφικου.αν δεν χρησιμοποιειται η πορτα τοτε σου βγαζει οτι ειναι κλειστη.επισης αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια γιατι κοβει καποια ports.στο καταγραφικο συνηθως οριζεις το Port που θες.επισης προσεχε με firewall του ρουτερ αν εχει.στο καταγραφικο καλο ειναι να βαλεις καρφωτα ip/dns/gateway.και προσεχε μην κανεις λαθος το gateway του καταγραφικου γιατι θα το βλεπεις τοπικα αλλα οχι απο το ιντερνετ.μετα οκ φτιαχνεις και τα Hosts κτλ.και μια συμβουλη πετα το zte>χαλια ειναι.το port μπορεις να το ανοιξεις και tcp και Udp.αν εχει dmz μπορεις να το κανεις δοκιμη .ανοιγεει ολα τα ports για μια συγκεκριμενη ip

και το βασικο.μην προσπαθησεις να συνδεθεις στο καταγραφικο μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο αν δεν βαλεις proxy γιατι κατα 99 τις 100 δεν θα παιξει,δοκιμασε απο αλλο δικτυο πχ να συνδεθει καποιος φιλος σου απεξω και οχι με την συνδεση σου.μερικα ρουτερ δεν εχουν Nat loopback αν το θυμαμαι σωστα οποτε τρωνε σκαλωμα οταν πας να δεις το καταγραφικο με την wan ip μεσα απο το ιδιο το δικτυο

Δημοσ.

δεν θελω να το βλεπω στο χωρο μου, θελω να το βλεπω στο iphone, αλλα μου λεει πως η πορτα 8888 ειναι κλειστη!!!

Δημοσ.

στο καταγραφικο εχει οριστει οτι θα παιζει στην θυρα 8888?αν θες να κανεις δοκιμη ανοιξε την 8888 για την ip του Pc σου αφου σβησεις το παλιο rule βαλε αυτην την θυρα στο Mtorrent και ανοιξε το Mtorrent>και μετα τρεξε το τεστ απο το www.canyouseeme.org και δες αν βγαινει ανοιχτη.αλλιως μετα μπορεις να πας και να κανεις dmz.αυτο το τεστ με το τορρεντ ή με το dmz για να δουμε οτι δεν κοβει τιποτα την 8888.αν παιξει μετα κατι αλλο ειναι λαθος στις ρυθμισεις του καταγραφικου.με το κινητο σου να υποθεσω συνδεεσαι με 3g

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...