Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος θέλει να ενημερωθεί για το τι περίπου θα δούμε εδώ. 

http://9to5mac.com/2014/05/30/wwdc-2014-roundup-enhanced-ios-8-redesigned-os-x-10-10-fresh-hardware-plus-new-details/

Κάθε νέο iPhone παρουσιάζεται Σεπτέμβρη χρόνια τώρα... η Apple δεν κάνει ούτε διαφημιστικά leak (ο cook ζήτησε να απολυθούν όσοι εντοπίστηκαν να διαρρέουν parts)  ούτε την ενδιαφέρει πότε παρουσιάζουν συσκευές οι άλλοι. Νομίζω κάποια άλλη εταιρία είχε σήμερα ένα event περί υγείας για να προλάβει αυτά που φημολογούνταν για την Apple τόσο καιρό και θα τα δούμε στην πράξη την  Δευτέρα.

http://techcrunch.com/2014/05/28/samsungs-health-event-was-all-hype-no-substance/

Και για να ευθυμήσουμε  :-D

Photoshop....

Bo6P_W9CYAA7vvl.png:large

• Like 6
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω οτι θα δύσκολα θα βγει smartphone που θα κανει τη διάφορα.

iOS 8 & Mac OS X 10.10 όλα τα λεφτά

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Ο μόνος λόγος για να παρουσιάσει απο τώρα iPhone ειναι να βγει τώρα το μικρό, ώστε να πάρει ικανοποιητικές πωλήσεις και να βγάλει το μεγάλο τον Σεπτέμβρη για τις γιορτές.

Όσον αφορά όσους περιμένουν μικρές αλλαγές και απογοητεύονται απο τώρα, το μονο που έχω να πω ειναι ότι καινοτόμα προϊόντα που αλλάζουν την ροή της τεχνολογίας βγαίνουν μια φορά, αν είμαστε τυχεροί, καθε δέκα χρόνια. Έτσι όσοι περιμένουν την νέα συσκευή που θα σου φτιάχνει το πρωί καφέ, θα σου κανένα ανάλυση ούρων αίματος και θα σου δίνει και το υπογλωσιο, μάλλον θα απογοητευτούν.

Εξάλλου δεν νομίζω ότι το next big thing θα ειναι απο την κινητή τηλεφωνία.

Δημοσ.

Για να μαντέψω... ακριβώς ίδιο με το 5 αλλά με μεγαλύτερη οθόνη. Τρελό innovation και πάλι. Όπως δηλαδή 2 χρόνια τώρα.

Θέλω μόνο να δω το spin για το πως αυτοί εφεύραν τις μεγάλες οθόνες και κανείς άλλος απο όσους τις έχουν ήδη χρόνια τώρα δεν τις έχει χρησιμοποιήσει σωστά.

Δημοσ.

Το σοβαρό θέμα της Apple και συγκεκριμένα με το iOS είναι η αντικοινωνικότητα που έχει με την υπόλοιπη γειτονική τεχνολογία. Πρέπει να βάλεις itunes για να προσθέσεις Media. Δεν έχεις file manager. Δεν μπορείς να κατεβάσεις torrent. (Πληρώνεις 400 € για μια συσκευή όπως είναι το iPad και ΔΕΝ ΕΧΕΙ GPS. Ήμαρτον).

Δημοσ.

με σεβασμό προς τους Mods, αυτού του είδους τα άρθρα είναι troll magnets, ο καθένας μπαίνει και κράζει τον άλλο, η ουσία είναι μία, αγοράζουμε ότι μας αρέσει, ότι μας ικανοποιεί λειτουργικά και ότι σηκώνει η τσέπη μας. Το αν είναι μήλο, ρομπότ η παράθυρο πραγματικά δεν έχει καμία σημασία, ούτως η άλλως το 95% των καθημερινών αναγκών τα καλύπτουν όλα, αν κάποιος χρειάζεται το 5% που κάνει τη διαφορά επιλέγει ανάλογα. Όπως και να το κάνουμε μια High End συσκευή είναι μια High End συσκευή ανεξαρτήτως κατασκευαστή.  

• Like 6
Δημοσ.

καινοτόμα προϊόντα που αλλάζουν την ροή της τεχνολογίας βγαίνουν μια φορά, αν είμαστε τυχεροί, καθε δέκα χρόνια.

σε ποια προϊοντα αναφέρεσαι;

Δημοσ.

Αφού αυτο θα πούμε Γτ ασχολείσαι; Παίξε με το surface σου και ασε το iOS για μας. Αφού αυτο προτιμας μου φαντάζει σαν δίκαιο. Τουλάχιστον απ τη μιζέρια σίγουρα!!

Επι του θέματος τώρα.. Αν μεγαλώσουν οι ίντσες στο iPhone δε ξέρω κατα ποσο βολικό θα παραμείνει δυστυχώς.

Εγώ που είμαι on the go δηλαδή θα χω θεματάκι. Για να δούμε..

Θέλω πολυ να δω το ανασχεδιασμενο osX για mac.. Εκεί ειναι όλο το ζουμί για μένα.

Αν αναμονή λοιπόν!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Παιξε κι εσυ με το tiny που εχεις ... κινητο. Τουλαχιστον η microsoft εβγαλε ενα καινοτομο προιον και δεν πουλαει ενα ιδιο, βελτιωμενο ελαχιστα. Ειτε μιλαμε για κινητο ειτε για tablet - laptop.

Η apple αυτο που κανει τα τελευταια χρονια ειναι μικρες βελτιωσεις με υψηλα κοστολογια και τρεχουν και τα αγοραζουν ολοι ειδικα δεν εχω λογια για τους usa καταναλωτες (και σε ουρες κιολας περιμενουν. Βλεπε gold iphone, touch ID xaaxax).

Τωρα ως προς το θεμα μας, πιστευω οτι και δωρεαν να δωσει παλι το νεο OSX αν ειναι μια απο τα ιδια, παλι ολοι θα λενε "ΠΩΩΩΩ τρομερο". Γενικα το OSX mavericks που εβαλα στο imac kai macbook pro δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο, απλα βελτιωμενο σε λιγα σημεια και γι αυτο αλλωστε μπορει και το διεθεσε δωρεαν (βεβαια παιζει και το γεγονος, οτι το ποσοστο της appe ειναι καπου στα 7 και κατι %, ενω η microsoft εχει 91%.Αρα?).

Μακαρι το νεο OSX να εχει νεα πραγματα και κανα καινουριο περιβαλλον (που το θεωρω απιθανο). Οσο για το iOS 8 οτι και να κανουν θα πεφτουν κι αλλο. Απλα τους κρατανε οι μπεεε ακομη.(ο μονος λογος που δεν γουσταρω την apple στο iOS ειναι οτι για να χρησιμοποιησεις ανετα το λειτουργικο τους, ειτε σε κινητο ειτε το tablet τους, πρεπει να το κανεις jailbreak).

Ακομη και το λειτουργικο WP8.1 κανει ωραια βηματα να γινει πιο ανοιχτο (προς android μερια τεινει.Τωρα αμα θα το πετυχει δεν ξερω), ενω η apple το χαβα της.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους.

...

Όσο αναφορά το OSX και το iOS εγώ περιμένω να δώ μικρές αλλά και μεγάλες αλλαγές. Ειδικά στο OSX. Το πάει πολύ καλά το λειτουργικό η Apple και ειδικά απο το Mountain Lion και μετά το λειτουργικό απλά είναι φανταστικό.

Στο iOS 8 θα ήθελα να δώ μερικές αισθητικές επεμβάσεις και καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας. Για νέες εφαρμογές δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω αλλά αν είναι κάτι καλό θα είναι σίγουρα καλοδεχούμενο.

Θα ήθελα επίσης να δώ αναβαθμίσεις στο iCloud όπως επίσης και δωρεάν αύξηση του αποθηκευτικού χώρου για όλους τους χρήστες. Θα πρέπει να συναγωνιστεί το dropbox και το GoogleDrive. Αν το κάνει θα πάρει μερίδα του λέοντος.

Όσο αναφορά το itunes radio όπως και το spotify δεν ξλερω γιατί αλλά με αφήνουν ΠΑΓΕΡΑ  αδιάφορο. Μα τελείως αδιάφορο. Θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι πραγματικά καινοτόμο για να με κάνει να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία αυτή.

Όσο αναφορά τώρα νέο hardware θα πώ μόνο το εξής. Για εμένα προσωπικά το iphone με κρατάει για 3 λόγους.

1. Ποιότητα κατασκευής

2. Μικρό μέγεθος ώστε να το χειρίζομαι με το ένα χέρι.

3 iOS

Αν χάσει κάτι απο όλα αυτά δεν ξέρω αν θα μπορώ να πάρω iphone ξανά. Είναι πραγματικά τραγικό να έχεις μια γκουμούτσα συσκευή μόνο και μόνο για να έχεις οθόνη μεγάλη για να βλέπεις ταινία. Έχουμε ipad mini για αυτή την δουλειά. Το iphone κατα τη γνώμη μου πρέπει να μεγαλώσει λίγο την οθόνη αλλά να κρατήσει το ίδιο μέγεθος σαν συσκευή.

Αυτή πιστεύω είναι και η ταυτότητα των προιόντων της Apple. Ξέρεις ότι κάθε συσλευή κάνει τη δουλειά της και εξυπηρετεί έναν σκοπό.

iPhone για τηλέφωνο

iPad για tablet

iPhone στις 5"????.....είναι τηλέφωνο ή  tablet?????. Εμένα προσωπικά αυτό θα με χαλάσει πολύ.

Είδωμεν με το καλό Δευτέρα βράδυ στις 8. πάντως το event θα κρατήσει 2 ώρες και σε σχέση με άλλα events του steve jobs που κρατάγανε 1 ώρα και 20 λεπτά θεωρώ πώς σε αυτό το event θα δείξει πολύ πράγμα η Apple.

...

Επεξ/σία από billdanos
flame post removed
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Απο δω και πέρα δεν θα μπω καν στον κόπο να κάνω edit σε μηνύματα ή να προειδοποιώ. Μπαμ και κάτω και όποιος αντέξει...

Αν δεν μπορείτε να συζητήσετε ή να διαφωνήσετε ήρεμα, να φύγετε να πάτε αλλού...

:)

• Like 13
Δημοσ.

Εγω πιστευω στα 799.θα γινει παλι best seller γιατι θα σου δινει τα μισα λεφτα η cosmote σε επιδοτηση για να το αποκτησεις...τα ξερουμε αυτα.αν παρεις iphone μπες στο μεγαλυτερο προγραμμα παρε και 400 ευρω...

Το πρωτοκολλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...