Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως η ανάγκη για αύξηση του μεγέθους της οθόνης είναι επιτακτική. 

Ακόμα και εγώ που αντιμετωπίζω με συμπάθεια την apple δεν βλέπω λόγο αγοράς iphone καθαρά και μόνο λόγω οθόνης. Οπως και να το κάνουμε πρέπει να μεταβεί σε 4,7 με 5'' . 

Κάποτε η 3,5'' οθόνη που λάνσαρε με το πρώτο iphone ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ για την εποχή και ήταν και ένας από τους λόγους που πήρε κόσμο.

• Like 2
Δημοσ.

Ανυπομονώ για iphone 6. Κάτι μου λέει ότι θα κάνει επιτέλους τη διαφορά.

εγω πιστευω απλα θα ειναι λιγο αλαγμενο μεσα εξω και θα που ολοι αααα κοιτα τι εκανα η μηλου....στην ουσια οταν δεν ξερεις να προσφερεις δεν μπορεις και να αλαζεις....

Δημοσ.

Οσο μεγαλη οθονη και να εχει ειναι σημαντικο να μην ξεπερναει τα 65mm σε πλατος. Αν το εχει κατω απο αυτο θα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Θα διαφωνησω λίγο με την είδηση ως προς το πιθανόν που μάλλον απιθανον θα το έλεγα. Θα αποτελέσει έκπληξη αν ανακοινωθεί το επόμενο iPhone αυτή τη στιγμη.

Δημοσ.

Το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο να παρουσιάσει το νέο iPhone τώρα (ειδικά με ορθογώνιο home button). Κάτι σε διαφημιστικό leak μου κάνει, να γίνονται leak από εργοστάσια στην Κίνα ναι, αλλά μέσα από το συνεδριακό που γίνει η παρουσίαση φαίνεται δύσκολο, πρέπει να έχει περισσότερη security και από τον Obama εκεί μέσα.

Δημοσ.

Ας βγάλουν κάτι νέο, μόνο να διορθωθεί το bezel, να βάλουν μυαλό με τις ίντσες, να μπει κάνα bt, καμία μεγαλύτερη μπαταρία, κάποιο σοβαρό feature πια και η τιμή να μην είναι στο Θεό για άλλη μια φορά... Αφού το λειτουργικό το έχουν πριβε ... Τουλάχιστον να το αγοράσει ο κόσμος για τα υπόλοιπα επιτέλους ..

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία παρουσίασης του "μικρού" iPhone και να πάει του 5,5" κάθε Σεπτέμβριο για να συμπέσει μαζί με την παρουσίαση του Note.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...