efo355 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πάντως η ανάγκη για αύξηση του μεγέθους της οθόνης είναι επιτακτική. Ακόμα και εγώ που αντιμετωπίζω με συμπάθεια την apple δεν βλέπω λόγο αγοράς iphone καθαρά και μόνο λόγω οθόνης. Οπως και να το κάνουμε πρέπει να μεταβεί σε 4,7 με 5'' . Κάποτε η 3,5'' οθόνη που λάνσαρε με το πρώτο iphone ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ για την εποχή και ήταν και ένας από τους λόγους που πήρε κόσμο. 2
JohnyFire Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ανυπομονώ για iphone 6. Κάτι μου λέει ότι θα κάνει επιτέλους τη διαφορά. εγω πιστευω απλα θα ειναι λιγο αλαγμενο μεσα εξω και θα που ολοι αααα κοιτα τι εκανα η μηλου....στην ουσια οταν δεν ξερεις να προσφερεις δεν μπορεις και να αλαζεις....
gbras Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Οσο μεγαλη οθονη και να εχει ειναι σημαντικο να μην ξεπερναει τα 65mm σε πλατος. Αν το εχει κατω απο αυτο θα ειναι μια χαρα.
Skylined Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Θα διαφωνησω λίγο με την είδηση ως προς το πιθανόν που μάλλον απιθανον θα το έλεγα. Θα αποτελέσει έκπληξη αν ανακοινωθεί το επόμενο iPhone αυτή τη στιγμη.
dali13gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο να παρουσιάσει το νέο iPhone τώρα (ειδικά με ορθογώνιο home button). Κάτι σε διαφημιστικό leak μου κάνει, να γίνονται leak από εργοστάσια στην Κίνα ναι, αλλά μέσα από το συνεδριακό που γίνει η παρουσίαση φαίνεται δύσκολο, πρέπει να έχει περισσότερη security και από τον Obama εκεί μέσα.
applesnk Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ας βγάλουν κάτι νέο, μόνο να διορθωθεί το bezel, να βάλουν μυαλό με τις ίντσες, να μπει κάνα bt, καμία μεγαλύτερη μπαταρία, κάποιο σοβαρό feature πια και η τιμή να μην είναι στο Θεό για άλλη μια φορά... Αφού το λειτουργικό το έχουν πριβε ... Τουλάχιστον να το αγοράσει ο κόσμος για τα υπόλοιπα επιτέλους ..
dali13gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία παρουσίασης του "μικρού" iPhone και να πάει του 5,5" κάθε Σεπτέμβριο για να συμπέσει μαζί με την παρουσίαση του Note.
IsolatedParania Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Σοβαρά, περιμένετε να δείτε το iphone 6, τι να πω ... 1
stratus.stratus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 εγώ δεν βλέπω πάντως καμία διαρροή σε τίποτα πού στεγανό το μαγαζί βλέπω
21century Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τόσους μήνες το λένε κσι τωρα απλα το κοινοποιούν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα