Προς το περιεχόμενο

samsung Xcover 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το samsung xcover 2 λόγο ανθεκτικότητας αλλά διάβασα διάφορα σε άλλα ξένα φόρουμς και μου φρέναρε κάπως την αγορά. Το έχει δοκιμάσει κανεις?
Επίσης γιατί κάποια sites το πουλάνε 145-+ και άλλα 200-+......? τι παίζει ακριβός?

Δημοσ.

καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το samsung xcover 2 λόγο ανθεκτικότητας αλλά διάβασα διάφορα σε άλλα ξένα φόρουμς και μου φρέναρε κάπως την αγορά. Το έχει δοκιμάσει κανεις?

Επίσης γιατί κάποια sites το πουλάνε 145-+ και άλλα 200-+......? τι παίζει ακριβός?

Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ποια είναι τα σαιτς που τα πουλάνε  145 και ποιά είναι τα 200+?? Ανέφερε κάποια  κανονικά με τα λίνκ τους  προκειμένου να σου πούμε ποιά είναι αξιόπιστα και πια όχι.

Δημοσ.

ένα άλλο καλό μαγαζί είναι το birdphone όπου μαζί με τα μεταφορικά πάει στα 172 ευρώ. Ο λόγος που τα δίνουν χαμηλά είναι ευρωπαικής εγγύησης και όχι ελληνικής αντιπροσωπίας ένα άλλος λόγος που είναι είναι τα χαμηλότερα ενοίκια και λιγότερο προσωπικό άρα λιγότερα έξοδα για το μαγαζί αυτό.

ότι άλλο θελήσεις ρώτα. 

Δημοσ.

θενξ, να σε καλά. Αν απαντήση και κανένας άλλος για την ποιότητα του Xcover θα'ταν τέλεια :)

Δημοσ.

θα άντεχε όμως ο "κινεζος" σε πτώσεις, νερά κλπ?

Γνωμη μου δωσε ενα 30αρι και παρε ενα σκυλι dumphone να κανεις τη δουλεια σου και τα υπολοιπα ριξτα σε εναν κινεζο για να εχεις και smartphone της προκοπης

Δημοσ.

δεν μπορώ να κουβαλάω 2 κινητά :unsure: .
τα σπάει το Lenovo, στα χαρακτηριστικά είναι καλύτερο απο το Xcover αλλά δεν γράφει πουθενά για εγγύηση.
παιζει να ειναι κλωνος ή κατι τετοιο...?

sorry αν κανω βλαμένες ερωτήσεις αλλά απο κινητά δεν έχω ιδέα

Δημοσ.

δεν μπορώ να κουβαλάω 2 κινητά :unsure: .

τα σπάει το Lenovo, στα χαρακτηριστικά είναι καλύτερο απο το Xcover αλλά δεν γράφει πουθενά για εγγύηση.

παιζει να ειναι κλωνος ή κατι τετοιο...?

sorry αν κανω βλαμένες ερωτήσεις αλλά απο κινητά δεν έχω ιδέα

Κλώνος δεν είναι αλλά για εγγυήση νομίζω ότι έχουν 1 χρόνο και εάν πάθει κάτι το στέλνεις στην κίνα για αντικαστάσταση ή για επισκευή.

Δημοσ.

με λίγα λόγια δεν έχει εγγύηση :P

σας ευχαριστώ για την βοήθεια, τελικά θα πάρω το Lenovo αφού πρώτα βρώ ενα λογαριασμό paypal :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...