web_assasin Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Την καλησπερα μου insomniacs!εχω ενα θεματακι που απαιτει την προσοχη σας.αγορασα μια καρτα γραφικων για το altec voyager 3000.το προβλημα ειναι οτι ειχε αλλη βαση για τις βιδες της ψυκτρας,επειδη ηταν απο καποιο acer,οποτε αναγκαστικα εβαλα βαση απο τη δικη μου καρτα.η αλλη ψυκτρα ηταν αρκετα πολυπλοκη για να μπουν οι βασεις της στη δικη μου καρτα.το θεμα ειναι οτι τωρα δεν εχει ψυκτρες για τα 4 ολοκληρωμενα απο κατω.υπαρχει καποιο σεναριο στο οποιο δε θα εχω θεμα αν δε βαλω την ψυκτρα ? https://www.dropbox.com/s/libsrsdqu1vvdhb/2014-05-31%2016.58.58.jpg φχαριστω! 1
trek Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Aυτά είναι τα τσιπάκια της vram. Aν ο πυρήνας είναι καλυμμένος κανονικα απο την ψύκτρα, δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα αν οι μνήμες δεν είναι. Πάρε μόνο μια καλή βάση και ολα θα είναι οκ.
web_assasin Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 χρησιμοποιησα τη βαση που ειχε η προηγουμενη καρτα.απο πανω ειναι καλυμενα τα τσιπακια με την υπαρχουσα ψυκτρα,απο κατω ειναι το θεμα.παντως τωρα,ενω ειναι στο bios,βαζω το χερι και ειναι αρκετα ζεστη η ψυκτρα.
web_assasin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ποση θερμοκρασια ειναι φυσιολογικο να ανεβαζει η καρτα στο λαπτοπ?
coolerman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ποση θερμοκρασια ειναι φυσιολογικο να ανεβαζει η καρτα στο λαπτοπ? παίζει ρόλο και το σύστημα ψύξης που διαθέτει και το λάπτοπ safe πιστεύω 50/55 σε load(άντε και λίγο παραπάνω)
LambisElef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εμένα ανεβάζει 70 με games άντε και max 78 όταν τι ζορίσω τέρμα, αλλά θέλει ένα καθάρισμα το λάπτοπ μου. Παρόλα αυτά μέχρι 80 είσαι safe νομίζω Μιλώντας για πολύ load πάντα
web_assasin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 δεν εχω δισκο για να δοκιμασω μετρησεις,μπορω να πω ομως οτι με ανοιχτο το καπακι ( ευτυχως οταν λυνεις το καπακι εχει ram/cpu/gpu φατσα καρτα ) ακουμπαω και καιει οταν βαζω το χερι μου,ενω ειναι στο bios.
LambisElef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τι εννοείς; Δεν μπορείς να μπεις στα WIndows και να τρέξεις ένα HW monitor ή κάποιο ανάλογο πρόγραμμα μέτρησης θερμοκρασίας; Ακουμπάς την κάρτα γραφικών ή κάποιο άλλο τσιπ κλπ. εν ώρα λειτουργίας;;; Πρόσεχε!!!
coolerman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 τα chipaκια ζεσταίνονται όπως και να έχει. φυσιολογικό είναι 1
web_assasin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 την ψυκτρα ακουμπαω.δεν εχω δισκο για να περασω windows,ουτε γνωριζω διαδικασια για live cd.
LambisElef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τότε δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε... Πάντως όπως λέει και ο φίλος από πάνω δε είναι κάτι που να μην είναι φυσιολογικό... Όλα είναι νορμάλ
web_assasin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Η απορια μου ειναι οτι ειναι αρκετα ζεστο,χωρις ιδιαιτερο λογο,αλλα δεν εχω προσφατη σχετικη εμπειρια για να συγκρινω. ψαχνω για κανα δισκο,για να περασω λειτουργικο και να μετρησω θερμοκρασιες.ευχαριστω πολυ!
web_assasin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εβαλα δισκο λοιπον παιδες και περασα HWmonitor.60 βαθμους stand by σημερα και 75 οταν παιζει παιχνιδι.δεν εχω καλυψει τα τσιπακια της vram,θα δοκιμασω καποια πατεντα με καποιο φυλλο αλουμινιου και μια παστα που ειναι σαν πλαστελινοκολλα,αυτη που ειχαν και οι ψυκτρες των τσιπ απο την αρχη.
doakes Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 θα δοκιμασω καποια πατεντα με καποιο φυλλο αλουμινιου και μια παστα που ειναι σαν πλαστελινοκολλα,αυτη που ειχαν και οι ψυκτρες των τσιπ απο την αρχη. Thermal pads λεγονται αυτα.
anonymous-root Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 προσοχή στο φύλλο αλουμινίου, είναι αγώγιμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα