ShadowSpectre Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Samsung Galaxy mini 3:4 ιντζες Samsung Galaxy mini 4: 4.3 ιντζες Samsung Galaxy mini 5¨4.5 ιντζες Φαντάζομαι αν έβγαζαν κάνα mini note,θα ήταν όσο το S5; Edit:Εφόσον έχει διαφορετικα,μικρότερα spec,τότε ας του δίναν άλλη ονομασία(βλέπε core) και όχι να πατάνε στ όνομα του μεγάλου του 'αδερφού'
dimos47ki7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Samsung Galaxy mini 3:4 ιντζες Samsung Galaxy mini 4: 4.3 ιντζες Samsung Galaxy mini 5¨4.5 ιντζες Φαντάζομαι αν έβγαζαν κάνα mini note,θα ήταν όσο το S5; Edit:Εφόσον έχει διαφορετικα,μικρότερα spec,τότε ας του δίναν άλλη ονομασία(βλέπε core) και όχι να πατάνε στ όνομα του μεγάλου του 'αδερφού' θα ανατρεψεις δλδ την λογικη του μαρκετινγκ? ΦΥΣΙΚΑ και θα πατησει στο ονομα του μεγαλου αδερφου, αφου ειναι πιασαρικο και πουλαει. αν δεν το εκανε θα ηταν αποτυχημενη προωθηση και η κουτση μαρια ξερει το ονομα "galaxy s*" και ειναι απολυτα λογικο να επενδυσουν πανω στο brand 2
ShadowSpectre Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 θα ανατρεψεις δλδ την λογικη του μαρκετινγκ? ΦΥΣΙΚΑ και θα πατησει στο ονομα του μεγαλου αδερφου, αφου ειναι πιασαρικο και πουλαει. αν δεν το εκανε θα ηταν αποτυχημενη προωθηση και η κουτση μαρια ξερει το ονομα "galaxy s*" και ειναι απολυτα λογικο να επενδυσουν πανω στο brand Δεν έχω σκοπό να ανατρέψω καμία λογική,φοιτητής πληροφορικής είμαι,όχι marketing. Ο λόγος που το marketing πιάνει τρόπο είναι λόγω των προβάτων των οποίων πέφτει θύμα του. Και εγώ άμα ήμουν στη Samsung,σαν αυτούς θα σκεφτόμουν!
dimos47ki7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δεν έχω σκοπό να ανατρέψω καμία λογική,φοιτητής πληροφορικής είμαι,όχι marketing. Ο λόγος που το marketing πιάνει τρόπο είναι λόγω των προβάτων των οποίων πέφτει θύμα του. Και εγώ άμα ήμουν στη Samsung,σαν αυτούς θα σκεφτόμουν! μα πιο πανω λες "Εφόσον έχει διαφορετικα,μικρότερα spec,τότε ας του δίναν άλλη ονομασία(βλέπε core) και όχι να πατάνε στ όνομα του μεγάλου του 'αδερφού'" ενω τωρα λες οτι κι εσυ το ιδιο θα εκανες αν ησουν στη θεση τους anyway
bill81 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δεν έχω σκοπό να ανατρέψω καμία λογική,φοιτητής πληροφορικής είμαι,όχι marketing. Ο λόγος που το marketing πιάνει τρόπο είναι λόγω των προβάτων των οποίων πέφτει θύμα του. Και εγώ άμα ήμουν στη Samsung,σαν αυτούς θα σκεφτόμουν! Αφού και εσύ το ίδιο θα έκανες στη θέση τους τι το κατακρίνεις? Ο καθένας να πουλάει θέλει φίλε μου, μόνο αυτό μετράει
CyanBlue Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τέλεια! Έρχεται η ώρα να αποκτήσω το S4 Mini. Όσον αφορά την πλαστικούρα μια χαρά είναι, μπορείς να αλλάζεις μπαταρίες (και καπάκια) όσο συχνά θέλεις - όχι σαν μερικούς που πρέπει να βρουν μπρίζα εναγωνίως (ειδικά σε ταξίδι...)
ShadowSpectre Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Το να βλέπεις το θέμα από πολλές οπτικές γωνίες είναι αυτό που καθιστά έναν άνθρωπο αντικειμενικό
nikos101 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Samsung Galaxy mini 3:4 ιντζες Samsung Galaxy mini 4: 4.3 ιντζες Samsung Galaxy mini 5¨4.5 ιντζες Φαντάζομαι αν έβγαζαν κάνα mini note,θα ήταν όσο το S5; Edit:Εφόσον έχει διαφορετικα,μικρότερα spec,τότε ας του δίναν άλλη ονομασία(βλέπε core) και όχι να πατάνε στ όνομα του μεγάλου του 'αδερφού' σωστή άποψη αυτό που λες φίλε μου αλλά έχει άλλο respect να λες έχω αδερφό τον Μπάμπη τον σουγιά και άλλο τον Ρουλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα