Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , θελω βοηθεια για το αν θα λειτουργησει το  παρακατω setup. 

Χρειαζομαι να συνδεσω 3 οθονες στον υπολογιστη μου (i5 2500k,8gb ram,psu 700w,mb

Z68X-UD5-B3.)  στον οποίο δεν παιζω καθολου games αλλα τον χρησιμοποιω  αποκλειστικά για εργασια  και ισως και ταινιες. . (Internet,spreadsheets,word)

Δεν θελω sli/crossfire και θελω την οικονομικοτερη λυση χωρις active dp port.

Οι οθονες που εχω ειναι μια 24''  μια 17'' και μια 19'' με θυρες vga/dvi/hdmi

Η μητρικη μου εχει 2  PCI Express x16 slot .

Στο ενα εχω αυτην την καρτα γραφικών.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-6450-PCI-Express-GDDR3-2-GB-11190-09-20G.htm

.

Σκεφτομαι να κανω το εξης

Αγορα αυτης της καρτας

http://www.techstores.gr/product/27017/vga-pcx-xfx-hd5450-512mb-passiv

και συνδεση των 2  οθονων σε αυτη .

Θα δουλεψει ομορφα και ωραια η εχω αμελησει κατι??

Ερωτηση : εχει σημασια τι συνδεσμολογια θα χρησιμοποιησω για την καθεμια ?  (dvi,hdmi,vga)

Μπορω να υπερβω το Budget   και να ξοδεψω μεχρι 50-70 ευρω αν μου προταθει καποια καρτα σαν επενδυση για το μελλον.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

δύστυχος δεν θα δουλέψει πρέπει να έχεις μια ακόμα  6450 ακόμα αν θες πες μοντέλο και μάρκα τροφοδοτικού 

Δημοσ.

PSU Corsair Gaming Series 700W το τροφοδοτικο.

Γιατι δεν θα δουλεψει?  οπως ειπα δεν με ενδιαφερει eyefinity οποτε δεν θελω 2 καρτες σε  crossfire  αλλωστε η 6450 δεν το υποστηριζει ουτος η αλλος.

Επσης μαλλον θα παω για αυτη τη καρτα

http://www.e-shop.gr/sapphire-radeon-hd5450-1gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.510819

Θεωρητικα οποια και αν βαλω δν μπορω να υποστηριξω 4 οθονες ταυτοχρονα?

Δημοσ.

θα δουλεψει σαν ρυθμιση dual monitor αν αυτο εννοεις και χρειαζεσαι.

To θεμα είναι να δουλέψουν και οι 3 οθονες .  οι 2 στην μια καρτα και η άλλη στην δευτερη καρτα.

Έχει κανείς αντιστοιχη εμπειρια?

Δημοσ.

χωρις sli δε νομιζω να γινεται, ας πει και καποιος αλλος αν τοχει κανει παντως.

Δημοσ.

Αυτο που λες δεν γίνεται.... Με το που βαζεις 2 καρτες γραφικων και πανω σε ενα συστημα υποχρεωτικα κανεις sli/crossfire... Πρέπει και οι δυο καρτες να ειναι ιδιο μοντελο, π.χ. 6450 με 6470, 7770 με 7770, νομιζω ομως οτι αρκει και τα πρωτα δυο ψηφια να ειναι ιδια, για amd μιλαω, π.χ. 7750 με 7770, 6450 με 6470 κλπ. Επειτα αν δεν κανω λαθος μπορεις μονο σε μια απο τις δυο καρτες να συνδεσεις οθονες, οχι και στις δυο... οποτε πας αναγκαστικα για νεα καρτα, που θα υποστηριζει τρεις οθονες. Παραπανω θα σου πουν αυτοι που εχουν περισσοτερες γνωσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι δουλευει το συστημα!

Εγω εχω πανω μια 290χ και μια 5450 και η 5450 δινει κανονικα σημα στη μια οθονη μ!

Απο κει και περα δες και αλλους μην σε παρω στο λαιμο μου!

Δημοσ.

Ναι,θα λειτουργεί. Αν κοιτάξεις την απάντηση του jerrbear89 εδώ αναφέρει πως χρησιμοποιεί gt220 και gtx460 και στην 1η έχει 1 οθόνη και στην άλλη 2 και όλα λειτουργούν κανονικά. Οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα,δεν είναι ανάγκη καν να'ναι το ίδιο μοντέλο οι κάρτες. Άλλωστε, η 6450 δεν υποστηρίζει crossfire.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/331587-33-running-monitors-graphics-cards

Δημοσ.

To θεμα είναι να δουλέψουν και οι 3 οθονες .  οι 2 στην μια καρτα και η άλλη στην δευτερη καρτα.

Έχει κανείς αντιστοιχη εμπειρια?

δεν θα δουλέψει η amd, να πας σε nvidia, έχω διαβάσει ότι υποστηρίζει !!  

η amd εκ πειρας δεν υποστηριζει dual audio,

Δημοσ.

δεν θα δουλέψει η amd, να πας σε nvidia, έχω διαβάσει ότι υποστηρίζει !!  

η amd εκ πειρας δεν υποστηριζει dual audio,

Dual audio? Dafuq?

Δημοσ.

να έχεις δυο οθόνες, η μια τηλεόραση με σύνδεση hdmi, και η άλλη τηλεόραση- μόνιτορ με σύνδεση dvi-hdmi και να μην μπορείς παίξεις τον ήχο όπου θέλεις !!  Ενώ στην intel-nvidia δεν ισχύει αυτό !!   

Δημοσ.

να έχεις δυο οθόνες, η μια τηλεόραση με σύνδεση hdmi, και η άλλη τηλεόραση- μόνιτορ με σύνδεση dvi-hdmi και να μην μπορείς παίξεις τον ήχο όπου θέλεις !!  Ενώ στην intel-nvidia δεν ισχύει αυτό !!   

Ναι,ωραία κι όμορφα αυτά που λες,αλλά ο τύπος θέλει απλά να συνδέσει 3 μόνιτορ, 2 στην μία και 1 στην άλλη gpu,χωρίς να'ναι ίδιες ή σε CrossFire.

Δεν ανέφερε ότι θέλει ήχο μέσω hdmi σε 2 ξεχωριστές οθόνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...