looneytick Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Γεια σας. Ειμαι αποφοιτος προγραμματιστης ΤΕΛ στις γλωσσες COBOL, Pascal, Visual Basic, 3Dbase. Ξεθωριασμενες γνωσεις, αλλα θυμαμαι καλα να στηνω κωδικα και να κανω τα λογικα διαγραμματα. Θελω να ξεκινησω αναπτυξη εφαρμογων Android. Θελω να μου δειξει καποιος απο σας το σωστο τροπο και τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω... Εχω ψαχτει internetικα, αλλα προτιμω να με καθοδηγησει καποιος ωστε να ειμαι σιγουρος οτι το κανω σωστα. Πιστευω λογο των γνωσεων μου, πως δεν θα χρειαστω ιδιαιτερες επεξηγησεις, γι αυτο οποιος ανταποκριθει ας ειναι συνοπτικος και συγκεκριμενος. Ευχαριστω πολυ... ...κ κατι ακομα: Αυτα τα βιβλια που βρισκω σε online καταστηματα, αξιζουν τα λεφτα τους;;; Κανουν 30 με 40 ευρω και λυπαμαι να τα δωσω αν δεν αξιζει στην τελικη... Ευχαριστω
acid18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αν μιλάς αγγλικά ? http://thenewboston.org/list.php?cat=6 Τα 'χε όλα αναλυτικά βήμα βήμα.
ALLisCHAOS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 με τόσο promotion που έχει φάει ο newboston εδώ πέρα νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να ζητάμε ποσοστά ...πέρα απο τη πλάκα,πολύ καλός, ξεκίνα με αυτόν 2
madblue Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ας πω και εγω την γνωμη μου επειδη οταν ειχα αναρωτηθει και εγω βασανιζομνουν να βρω την λυση πρωτον για να ξεκινησεις ολα βασιζονται στο SDK σου[software Develepoment Kit ,πακετο εργαλεων αναπτυξης λογισμικου ] το οποιο θα σου δωσει τους καταλληλους μεταφραστες για να κανεις την δουλεια σου!το Android SDK υπαρχει εδω http://developer.android.com/sdk/index.html απο εκει και περα θες πρωτον να ξερεις αρκετα καλη Java για τα βασικα και βασικη κατανοηση XML . για την δημιουργια των μενου υπαρχει σχεδιαστης με το ποντικι οποτε γινεται παιχνιδακι... πειραματιζοντας και με ενα καλο tutorial θα τα πας καλα!καλη επιτυχια
looneytick Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Σας ευχαριστω ολους παιδια για την "καθοδηγηση".... Με μια γρηγορη ματια, ειδα πως ειναι πολυ βοηθητικες. Ευχαριστω πολυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα