Προς το περιεχόμενο

Overclocking 965BE

devill0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Μιας και πήρα καινούργια ψύκτρα είπα να πειράξω τον 965. Έχω ανεβάσει μόνο τον πολλαπλασιαστή χ20 και έχω το ρεύμα κολλημένο στο 1.4 και στο τελευταίο τέστ με intelburn δε μου το περνάει με occt ειμαι ενταξει..Τι να κάνω?

post-144071-0-37721200-1401532510_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

llc εχει η μητρικη σου να το ενεργοποιησεις?γιατι οπως βλεπεις σε Load το ρευμα του επεξεργαστη πεφτει στο 1.35.

επισης μην ξεχασεις να ανεβασεις το cpu_nb,δινει καλυτερο boost απο τα ρολογια του επεξεργαστη.

το ρευμα του Cpu_nb εαν θυμαμαι καλα στοκ ειναι στο 1.175 για τα 2000.

πηγαινε το 2400 μην σου πω 2600 που λογικα τα εχεις με 1.25 και εισαι αρχοντας.

llc εχει η μητρικη σου να το ενεργοποιησεις?γιατι οπως βλεπεις σε Load το ρευμα του επεξεργαστη πεφτει στο 1.35.

επισης μην ξεχασεις να ανεβασεις το cpu_nb,δινει καλυτερο boost απο τα ρολογια του επεξεργαστη.

το ρευμα του Cpu_nb εαν θυμαμαι καλα στοκ ειναι στο 1.175 για τα 2000.

πηγαινε το 2400 μην σου πω 2600 που λογικα τα εχεις με 1.25 και εισαι αρχοντας

το ρεύμα έπεσε γιατί μόλις είχε τελειώσει το τέστ, θα ανεβάσω photo απο το bios για τις ρυθμίσεις 

η φωτο είναι σε load

post-144071-0-18246500-1401535599_thumb.jpg

να ξερεις ομως οτι μετα απο τους 55 βαθμους καποια κομματια Phenom II εχαναν την σταθεροτητα τους.

για εμενα καλυτερα πηγαινε τον 3900 με οσο το δυνατον λιγοτερο ρευμα (γιατι εκει ετσι και αλλιως δεν εισαι σταθερος) και ανεβασε και το cpu_nb που σου ειπα.

Edit:εκτος και εαν παρεις και καμια ψυχτρουλα για τον επεξεργαστη.με καμια 30 euros.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ξερεις ομως οτι μετα απο τους 55 βαθμους καποια κομματια Phenom II εχαναν την σταθεροτητα τους.

για εμενα καλυτερα πηγαινε τον 3900 με οσο το δυνατον λιγοτερο ρευμα (γιατι εκει ετσι και αλλιως δεν εισαι σταθερος) και ανεβασε και το cpu_nb που σου ειπα.

Edit:εκτος και εαν παρεις και καμια ψυχτρουλα για τον επεξεργαστη.με καμια 30 euros.

εχω πάρει ψυκτρα 

στη photo οι ρυθμισεις

σε στρες τεστ επιασε 61 και το κατεβα στα 3.9 και cpu_nb 2600

edit: δοκίμασα στα 4 με ρεύμα 1.41 cpu_nb 2600/2400 ρεύμα 1.25 και έχω μπλέ οθόνες..κατέβηκα στα 3.9 1.39 ρευμα και cpu_nb 2400 1.25 και είμαι εντάξει στα 2600 έχω μπλε οθόνες ισως θελει κι αλλο ρευμα..σιγουρα παει ακομα παραπάνω απο τα 3,9 αλλά δε ξέρω τι να αλλάξω

post-144071-0-46437900-1401536353_thumb.jpg

Επεξ/σία από devill0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πρώτη φωτο ειναι στo τελευταίο loop.Και η δεύτερη μόλις έχει τελείωσει .Εβγαλε και ενα 10λεπτο occt large data χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απο ρυθμίσεις έχω 

• cpu multi       x20-4000
  • cpu volt         1.425
  • NB Multi         x13-2600
  • cpu nb volt     1.3 

edit:έτρεξα και p95 για ενα 2ωρο χωρίς πρόβλημα

post-144071-0-22678100-1401784178_thumb.jpg

post-144071-0-77172400-1401784187_thumb.jpg

Επεξ/σία από devill0

καλα το πας.στο intel burn καλυτερα να τρεχεις το very high test.

εισαι σε καλο σημειο οποτε γνωμη μου ειναι εαν εισαι σταθερος ετσι να ξεκινας σιγα σιγα να ριχνεις τα ρευματα οσο σε αφηνει και εισαι σταθερος.

δεν μας ειπες,ειδες καμια διαφορα με το overclock στα παιχνιδια?

Αν είμαι σταθερός να μην δοκιμάσω αν μπορώ να αλλάξω κάτι αλλό εκτός απο το να ρήξω το ρεύμα?Απο παιχνίδια αυτό το καιρό παίζω το Splinter Cell Blacklist :ph34r: και πριν το oc έπαιζα με τις ρυθμισεις που έχω 40-45 fps τωρα πίανω και 55 με 60 μέσω fraps και δε το περίμενα.Θα δοκιμάσω και στο bf4 να δω πως τα πάει. 

η γνωμη μου θα ηταν να μην ζορισεις παραπανω την μητρικη σου με extra ρολογια στον επεξεργαστη και θερμοκρασιες και ρευματα.γιαυτο και καλυτερα εαν μπορεις να του κατεβασεις το ρευμα κανε το.αλλα εαν δεν εισαι σταθερος με λιγοτερο ρευμα αλλα εισαι σταθερος στα 4100 με το ρευμα που εχεις τωρα,φυσικα και τον πας στα 4100.

η γνωμη μου θα ηταν να μην ζορισεις παραπανω την μητρικη σου με extra ρολογια στον επεξεργαστη και θερμοκρασιες και ρευματα.γιαυτο και καλυτερα εαν μπορεις να του κατεβασεις το ρευμα κανε το.αλλα εαν δεν εισαι σταθερος με λιγοτερο ρευμα αλλα εισαι σταθερος στα 4100 με το ρευμα που εχεις τωρα,φυσικα και τον πας στα 4100.

Ετρεξα στο high intelburn στα 2600 και τα πήγε περίφημα.Θα δοκιμάσω να ανέβω λίγο ακόμα με τα ρεύματα όπως είναι και αν δεν μπορώ θα μείνω στα 4 και είναι και καλοκαίρι μη το ζορίσω πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...