Eagle_IIz Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 καλησπέρα σας έχω τον i7-950 και τον έκανα overcloking στα 4.01ghz με στοιχεία 21x191 dram:1531 και το qpi/dram core voltage στο auto του έδωσα και λίγο ρεύμα στα 1,35v στης φωτογραφίες που σας ανεβάζω είναι ύστερα από τρέξιμο του prime95 για κάνα 10αλετακι. Pως της βλέπετε της απόδοσης σε θέματα θερμοκρασιών?? το cputin δείχνει 149!!!!!!είναι φυσιολογικό ? Kάποιος άλλος που να τον έχει φτάσει τόσο υπάρχει και τη spec έχει δώσει? Το μηχάνημα είναι υδρόψυκτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 οι θερμοκρασιες σου ειναι καλες,εμενα στα 4ghz εφτανε στους 95 με την cm212 με prime95 ,εχεις και καλο κομματι εμενα για 4ghz θελει 1.4V ,αυτα τα 149 ειναι bug κατα πασα πιθανοτητα,αλλιως θα ειχε παρει φωτια,εδω σου βγαζει 85.000rpm στο φαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 10 Λεπτα στο Prime95 δεν φτανουν, θελει τουλαχιστον ενα 2ωρο για να δεις αν θα φας μπλε οθονη. Επειδη σε 10 λεπτα δεν προλαβαινει να ανεβασει πολυ θερμοκρασια, αστο παραπανω για να δουμε και μεχρι ποσο θα παει αν αντεξει.. Οι θερμοκρασιες σου ειναι "οκ" γιατι τωρα ειναι καλοκαιρακι αν και με υδροψυξη θα περιμενα να μην ξεπερασεις τους 80 βαθμους,φυσικα δεν εχεις αφησει το πραιμ για πολυ ωρα οποτε παιζει και να ξεπερασεις τους 90 αν το αφησεις. Εχεις δωσει και πολυ ρευμα ομως, αν θες δοκιμασε λιγο να κατεβασεις το ρευμα και βαλε qpi voltage ιδιο με το vcore. Εγω ετσι τα εχω Αν θες οι μνημες σου να τρεχουν στα 1600 τοτε βαλε 20 Multi x 200 Πες λιγο ποια μητρικη εχεις, η ακομα καλυτερα γιατι δε μας λες ολο το συστημα.. Επισης δοκιμασε πρωτα ενα τεστ με intel burn test και μετα βλεπουμε, γιατι το prime θελει πολλες ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 10 Λεπτα στο Prime95 δεν φτανουν, θελει τουλαχιστον ενα 2ωρο για να δεις αν θα φας μπλε οθονη. Επειδη σε 10 λεπτα δεν προλαβαινει να ανεβασει πολυ θερμοκρασια, αστο παραπανω για να δουμε και μεχρι ποσο θα παει αν αντεξει.. Οι θερμοκρασιες σου ειναι "οκ" γιατι τωρα ειναι καλοκαιρακι αν και με υδροψυξη θα περιμενα να μην ξεπερασεις τους 80 βαθμους,φυσικα δεν εχεις αφησει το πραιμ για πολυ ωρα οποτε παιζει και να ξεπερασεις τους 90 αν το αφησεις. Εχεις δωσει και πολυ ρευμα ομως, αν θες δοκιμασε λιγο να κατεβασεις το ρευμα και βαλε qpi voltage ιδιο με το vcore. Εγω ετσι τα εχω Αν θες οι μνημες σου να τρεχουν στα 1600 τοτε βαλε 20 Multi x 200 Πες λιγο ποια μητρικη εχεις, η ακομα καλυτερα γιατι δε μας λες ολο το συστημα.. Επισης δοκιμασε πρωτα ενα τεστ με intel burn test και μετα βλεπουμε, γιατι το prime θελει πολλες ωρες. 4ghz με 1.25V πολυ καλο κομματι εχεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 το vcore πήγε στο 1,325 όπως και το qpi λιγότερο δεν πάει γιατί μου πετάει μπλε οθόνη χτύπησα με το intel burn test 92 χωρίς μπλε οθόνη 20x200 μπλε οθόνη στο τεστ και έμεινα στο 21x191 το σύστημα μου είναι μητρική asus p6x58d μνήμες kingstone beast 2x8gb (9-9-9-27) με 2 προφίλ το ένα στα 2133 που δεν μπορεί να της δει η μητρική και το δεύτερο προφίλ στα 1600 (αυτό δουλεύω) full υδροψυξη 3x radiator (φοτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Οκ, αφου εισαι σταθερος τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Οι θερμοκρασιες σου ειναι αρκετα πανω, εμενα με IBT ουτε 80 δεν φτανει ακομα και σε high/very high stress,αλλα ειναι ετσι επειδη το vcore σου ειναι αρκετο στα 1.325.. φυσικα καθε chip εχει τις διαφορες του. Αν δεν τρως blue screens τοτε εισαι ΟΚ, οσο για το cputin και εμενα ετσι λεει, bug ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ετσι λεει στο max και εσενα, ή και στις 3 καρτελλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ετσι λεει στο max και εσενα, ή και στις 3 καρτελλες? Στο μαξ εχει μεγαλες θερμοκρασιες που δεν μπορει να ισχυουν, στις υπολοιπες οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 καλημέρα στην πρώτη φώτο είναι σε απλή χρήση ενώ στην τελευταία είναι φώτο την ώρα που τρέχει το intel burn test δηλαδή 100% όλοι οι πυρήνες σε λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα