Katman21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλή σας ημέρα σε όλους,Θα ήθελα να κάτσουμε να συζητήσουμε ένα θέμα που απασχολεί εδώ και 2-3 μέρες χωρίς να μπορεί να βρεθεί μια λύση.Στο μέρος στο οποίο εργάζομαι έχουμε να κάνουμε με έναν Server ο οποίος περιλαμβάνεται από Windows 7 και περιέχει 6-7 χρήστες(ομάδες) με 2 Administrators και οι υπόλοιποι Standard + ότι έχει δημιουργηθεί μέσα στο C:\ ένας κοινόχρηστος φάκελος λεγόμενος Data που περιλαμβάνει δίαφορους φακέλους ανά δικαιώματα, έπειτα στον περιλαμβανόμενο χώρο εργασίας είναι 6 ενεργοί υπολογιστές που είναι συνδεδεμενοι με τον Server, ο κάθε υπολογιστής έχει πρόσβαση στον φάκελο του Server C:\Data\ σε ορισμένους υποφακέλους και όλα δουλεύουν μια χαρά.Το θέμα που απασχόλησε όμως στην συνέχεια είναι το εξής..προστέθηκε ένα νέο PC με λειτουργικό Windows 8 Home και πήγα να βάλω από Υπολογιστής μου / Αντιστοίχιση δίσκου δικτύου κάποιους συγκεκριμένους υποφακέλους από το C:\Data\ μπήκαν κανονικά 2 χωρίς κανένα πρόβλημα και μετά πήγα να βάλω και άλλους 2 που είναι για συγκεκριμένους χρήστες(ομάδες) και μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω μήνυμα όπως θα δείτε και στην εικόνα: Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό..όλες η ρυθμίσεις από Ρυθμίσεις κοινής χρήσης και από την ομάδα(WORKGROUP) που περιλαμβάνονται είναι σωστές.Μήπως τα Win8 έχουν κάποια περαιτέρω ρύθμιση που πρέπει να γίνει πάνω σε αυτό?Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας!
rfc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 αυτοι οι φακελλοι λες ειναι για συγκεκριμενους χρηστες........ προσθεσες το καινουργιο χρηστη?
Katman21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 αυτοι οι φακελλοι λες ειναι για συγκεκριμενους χρηστες........ προσθεσες το καινουργιο χρηστη? Ναι κανονικά..αν και βεβαια είμαι σε επιφύλαξη διότι άμα προσθέσω Everyone ή Guest έχω πρόσβαση κανονικά, δεν ξέρω γιατί το κάνει έτσι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα