Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πειτε μου για το τελευταιο..

Αλλοι λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα με την ραμ..

Εγω δεν κανω κατι το απαιτητικο με το κινητο...

Δημοσ.

Απο ελλαδα θελω να το παρω..

Το ποσο μου ειναιεχρι 220€ αλλα το κυριο χαρακτηριστηκο ειναι να παιρνει 2 καρτες σιμ...

Δεν κανω και πολλα με το κινητο. Facebook, ιντερνετ φωτογραφιες

Σορυ ειχα κανει εντιτ κανονικα 3 κινητα εβαλα ...

Το τελευταιο ειναι πολυ ωραιο.. Ολα οσα θελω εχει αλλα η ραμ θελω ν ξερω αν θα εχω προβλημα

Γιατι να μην παρεις κινητο απο την Κινα;

Δημοσ.

Απο ελλαδα θελω να το παρω..

Το ποσο μου ειναιεχρι 220€ αλλα το κυριο χαρακτηριστηκο ειναι να παιρνει 2 καρτες σιμ...

Δεν κανω και πολλα με το κινητο. Facebook, ιντερνετ φωτογραφιες

Σορυ ειχα κανει εντιτ κανονικα 3 κινητα εβαλα ...

Το τελευταιο ειναι πολυ ωραιο.. Ολα οσα θελω εχει αλλα η ραμ θελω ν ξερω αν θα εχω προβλημα

Φίλε Liverpool89, αφού δηλώνεις οτι είναι το πρώτο σου αντροιντ καλύτερα ξέχνα την Κίνα.- (τελεία και παύλα ήτανε αν δεν το κατάλαβες :-D

Κινητό από Κίνα σημαίνει κατά 80% οτι θα πρέπει να διαβάσεις για να διορθώσεις τυχόν προβληματάκια (ναι, ακόμα και τα xiaomi έχουν μικροθεματάκια) ή τουλάχιστον για να περάσεις μια σταθερή ρομ χωρίς Κινέζικα, και βέβαια οτι αν τυχόν συμβεί HW πρόβλημα θα πρέπει να το στείλεις πίσω με δικά σου έξοδα και αν είσαι τυχερός, να βρεις άκρη.... Το υπόλοιπο 20% είναι για τους τυχερούς που θα επιλέξουν κάποια σταθερή συσκευη που έχει μια σταθερή ρομ και που θα έχει γίνει ρουτ σωστά από το κινέζικο μαγαζί που θα επιλέξουν...

Από αυτά που πρότεινες μόνο για το xperia M έχω εμπειρία από πρώτο χέρι (έχω φτιάξει 3 μέχρι στιγμής) και είναι εξαιρετική, σταθερό και τίμιο τηλεφωνάκι (δε βάζει φωτιά στις επιδόσεις και έχει μέτρια κάμερα, όπως περίπου όλα στην κατηγορία τιμής του), value for money και αν μετά από λίγο θελήσεις να ασχοληθείς με rooting και custom roms υπάρχει άφθονη υποστήριξη και στο xda και στο myphone.

Δημοσ.

Δεν ειναι το πρωτο μου αντροιντ τωρα εχω το motorola razr xt 910 το χω κανει ρουτ και το εχω φλασαρει με την gummy kitkat 4.4.2

Το τελευταιο ειναι το alcatel idol touch pop c7 ειναι ομορφο, παιρνει δυο σιμ που θελω, απλα εχει 512 ραμ αν και τετραπυρηνο.

Εγω απλα το τωρινο μου το κινητο, το χω για μουσικη, φωτο λ, κανενα σκαιπ, φβ...

Δεν παιζω παιχνιδια ..

Δημοσ.

Δεν ειναι το πρωτο μου αντροιντ τωρα εχω το motorola razr xt 910 το χω κανει ρουτ και το εχω φλασαρει με την gummy kitkat 4.4.2

Το τελευταιο ειναι το alcatel idol touch pop c7 ειναι ομορφο, παιρνει δυο σιμ που θελω, απλα εχει 512 ραμ αν και τετραπυρηνο.

Εγω απλα το τωρινο μου το κινητο, το χω για μουσικη, φωτο λ, κανενα σκαιπ, φβ...

Δεν παιζω παιχνιδια ..

όσο για το paypal να ένας οδηγός.

http://www.insomnia.gr/topic/475583-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF-paypal-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C/

B)

Δημοσ.

Δεν παιζω παιχνιδια ..

συγγνώμη φίλε μου, νόμιζα οτι ήσουν ο topic starter.... :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...