darksoho33 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) LG 42'' 42LA690S (3D, Full HD, 400Hz) 549ευρω εδω το λινικ http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/smart-led-tv-lg-42-42la690s-3d εδω σκρουτζ http://www.skroutz.gr/s/3203640/LG-42LA690S.html?from=autocomplete&keyphrase=42la690s από 629 επομενη τιμη. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2014 από matrixxx TAG, τιμη, καταστημα στον τιτλο, επομενη τιμη μεσα στο ποστ.
a123xxsp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 καλησπέρα, 3 μέρες χωρίς ούτε ένα σχόλιο, την έχει κανείς.... αξίζει η προσφορά ή να πάρει κανείς από τη νέα σειρά;
ThodorisAthina Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Απο design και 3D ειναι πολυ καλη, απο πανελ εχει IPS αρα χαλια μαυρο και επισης νομιζω πως ειναι 50hz και μεσο software και επεξεργασιας το κανει να φαινεται σαν 100. Value for money για 550 θα ελεγα μετριο, καλυτερα Samsung F6400-F6500 40"
JohnJohn3484 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/smart-led-tv-lg-42lb650v-3d-fhd-500hz Μ αυτή εδώ ποιες οι διαφορές;
eko13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Επειδη ψιλοκοιταω, προσωπικα θεωρω το απολυτο vfm αυτην http://goo.gl/iMkq0E Αν και μαλλον σε αυτην θα καταληξω λογω κοστους (κυριως 32ρες κοιταω) http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/led-tv-lg-32la6130-32-fhd-3d-100hz
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 @eko13 Η πρωτη υπηρχε μεχρι πριν 4 μερες στην ιδια τιμη (444) αλλα με επιπλέον 50 ευρω δωροεπιταγη (υπαρχει τοπικ). Για την δευτερη δεν λειτουργει το λινκ σου. Είναι αυτή, αλλα μαλλον ειναι εντελως οφτοπικ αφου ειναι 32αρα. http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/smart-led-tv-lg-42lb650v-3d-fhd-500hz Μ αυτή εδώ ποιες οι διαφορές; Σου εφτιαξα ένα pdf με τα τεχνικα χαρακτηριστικα για να δεις τις διαφορες. Στην μεση η του θεματος, αριστερα η 620 για την οποια μιλαει ο eko, και δεξια αυτή για την οποια ρωτας εσυ (LB650V). συγκριση PDFServlet - Αντίγραφο.pdf 1
eko13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Με τα λινκ ειχα θεμα, το πρωτο το εβαλα σε short γιατι ειχε κομα στο τελος, δεν το επαιρνε και μου ελεγε δεν υπαρχει, το δευτερο εμενα μου δουλευει κανονικα... Την θυμαμαι που ηταν σε προσφορα και νομιζω το ειχα γραψει οτι ειναι σουπερ. Προσωπικα προτιμω να ειναι μια τηλεοραση vfm παρα καλυτερα χαρακτηριστικα, γιατι στην τεχνολογια τα πραγματα αλλαζουυν πολυ γρηγορα. Πχ η 32αρα που λεω μπορει να μην ειναι σμαρτ αλλα σε αυτην την τιμη σου δινει dlna, 3d και FHD!
rnd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) OFF-TOPIC Και που το πρόβλημα με το κόμμα; Πατάς το κουμπάκι που λέει Link (9ο στη σειρά, με το πράσινο +) και βάζεις στο URL το link όπως ακριβώς είναι: http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tileorasi-smart-led-lg-42-42la620s-%283d,-full-hd, Είτε γράφεις χειροκίνητα [ url = ' εδώ μπαίνει το link ' ] εδώ μπαίνει η περιγραφή [ / url ] χωρίς τα κενά: Τηλεόραση Smart LED LG 42'' 42LA620S (3D, Full HD, 200Hz) Το δεύτερο link που δίνεις, αν και φαίνεται να τελειώνει σε led-tv-lg-32la6130-32-fhd-3d-100hz, προσθέτει στο τέλος %C2%A0, οπότε οδηγεί σε σφάλμα. Μπορείς να κάνεις πάνω στο link δεξί κουμπί και αντιγραφή και μετά οπουδήποτε επικόλληση ώστε να διαπιστώσεις ότι έχει στο τέλος προσαρτημένο το %C2%A0. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από matrixxx OFFTOPIC=spoiler παρακαλω
eko13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) (of topic και τελος απο μενα) εβαζα το λινκ κοπυ πεηστ με κομμα, παντα ετσιτο εκανα, εμφανιζοταν με κομμα αλλα την ανοιγε χωρις κομμα! Το εβαλα μετα και μεπρασινο συν που λετε επιπλεον ξανα το ιδιο... για αυτο το εβαλα σορτ. Δεν ξερωτι εφταιγε... Στο δευτερο εμενα και στην αντιγραφη προορισμου και επικοληση καιστο πατημα ανοιγει κανονικα... Με οπερα ειμαι αλλα και σε κρομ που το δοκιμασαδουλευει... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από matrixxx
rnd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Γνωρίζω και δέχομαι ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς τα off-topic μπαίνουν σε spoiler, και βρέθηκα σε δίλλημα, αλλά σκέφτηκα ότι εάν έγραφα σε spoiler δεν θα διάβαζαν πολλοί χρήστες τον χειρωνακτικό τρόπο εισαγωγής link, που ως γνώση σχετική με υπολογιστές ίσως σε κάποιους να φανεί κάποτε χρήσιμη, οπότε θεώρησα ότι περισσότερο καλό θα έκανα εάν δεν το έβαζα σε spoiler παρά κακό, ιδίως σε φόρουμ σχετικό με την τεχνολογία. Για αυτό και έγραψα με κεφαλαία off-topic στην αρχή, ώστε όποιος δεν ενδιαφέρεται για οτιδήποτε άλλο πέραν της τηλεόρασης του θέματος να μην το διαβάσει. Δέχομαι όμως τους κανονισμούς. Αυτό που μου μένει όμως από αυτή την ιστορία είναι άλλη μια περίπτωση που ο Opera συμπεριφέρεται απαράδεκτα. Ξέρω για τη φανατική βάση χρηστών του Opera, για αυτό και δεν θέλω να είμαι προκατειλημμένος, αλλά κάτι περίεργα βλέπω και παραμένω στον Firefox, όσο κι αν σέρνεται τον τελευταίο καιρό. Πριν από 5 χρόνια είπα να δοκιμάσω τον Opera και σιχάθηκα από το πρώτο λεπτό, ιδίως με τον Opera για το τότε πρωτόγονο Android. Τον δε Chrome τον σιχαίνομαι λόγω τρελής παραβίασης ιδιωτικότητας, και ο εναλλακτικός Iron (Chromium) πολλές φορές δεν δουλεύει σωστά εκεί που ο Chrome λειτουργεί κανονικά. Τον Internet Explorer ούτε που τον σχολιάζω. Οπότε καλώς ή κακώς παραμένω με Firefox, και είμαι διαρκώς απογοητευμένος επειδή τελευταία σέρνεται τραγικά.
JohnJohn3484 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 @eko13 Η πρωτη υπηρχε μεχρι πριν 4 μερες στην ιδια τιμη (444) αλλα με επιπλέον 50 ευρω δωροεπιταγη (υπαρχει τοπικ). Για την δευτερη δεν λειτουργει το λινκ σου. Είναι αυτή, αλλα μαλλον ειναι εντελως οφτοπικ αφου ειναι 32αρα. Σου εφτιαξα ένα pdf με τα τεχνικα χαρακτηριστικα για να δεις τις διαφορες. Στην μεση η του θεματος, αριστερα η 620 για την οποια μιλαει ο eko, και δεξια αυτή για την οποια ρωτας εσυ (LB650V). Να σαι καλά matrixxx!!! Τώρα απ' ότι κατάλαβα αυτή που λέω εγώ είναι καλύτερη εκτος στο θέμα των ηχείων;
giorginho Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 επιτελους και νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος σχεδον φανατικος πολεμαχος του Opera για windows. ειλικρινα δε με νοιαζει τι θα χρησιμοποιω αρκει να μην ειναι οπερα, με μονη εξαιρεση την εκδοση mini που με βολεψε μια εποχη με ενα ψιλοαδυναμο android κινητο. ΥΓ. Αφου δεν εστειλε τοτε ο κωτσος τις 42αρες μοντελο 620 στα 130 ευρω μαλλον τελειωσαν και οι οποιες ελπιδες υπηρξαν να παρω ποτέ τετοια τηλεοραση
coyote2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 γενικά νομίζω ότι η 690 ειναι 3,5 πόντους και οι άλλες 8 με 9 πόντους λόγω edge
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Να σαι καλά matrixxx!!! Τώρα απ' ότι κατάλαβα αυτή που λέω εγώ είναι καλύτερη εκτος στο θέμα των ηχείων; Η 690 ειναι η μονη από τις 3 που εχει edge led, που εχει πλεονεκτημα στο πρόβλημα που λεγεται "halo effect" που ειναι εντονοτερο στις direct led.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα