karmaria Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 η αλήθεια είναι οτι τα χέρια μου, όταν πιάσουν κινητό, είναι σαν να τους δίνετε εντολή "ρίξ'το κάτω. ΤΩΡΑ"οπότε σκέφτηκα ότι μια θήκη δεν είναι καθόλου περιττή αγορά.το θέμα είναι ότι στα καταστήματα της πόλης μου οι τιμές είναι λίγο εξωφρενικές, οπότε σκέφτηκα να στραφώ στο ιντερνετ.τι site προτείνετε;
karmaria Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ebay εχει τα παντα αργούν πολυ όμως ρε γαμώτο σε 1 μήνα και βάλε.. μέχρι τότε δεν θα ζήσει το κινητάκι..
karmaria Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 αν παρεις απο Γερμανια Αγγλια σε 5-6 μερες ειναι εδω κοίτα να δεις, δεν το'ξερα!!! σ'ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω!!
eddie1996 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 όπως τα λέει ο παραπάνω από ebay και θα είσαι κομπλε! Τώρα εάν σου τύχει από αμερική κάτι και το δεις ότι στο στέλνουν με USPS Priority mail και αυτό θα είναι σε 6 με 7 ημέρες αλλά θα είναι πολλά τα έξοδα οπότε καλύτερα από αγγλία ή γερμανία με χαμηλότερα έξοδα αποστολής.
doctorkostis Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αν εισαι κινητοφαγος τοτε η παιρνεις θηκη-πορτοφολι που κλεινει με μαγνητακι και προστατευει το κινητο γυρω γυρω ( προσωπικα δε μου αρεσει, τη θεωρω δυσχρηστη), η θηκη bumper που καλυπτει το κινητο περιμετρικα και βαζεις και ενα tempered glass για προστασια της οθονης. Συμφωνω με ebay, και το αμαζον εχει πολυ πραμα (συνηθως λιγο πιο ακριβο) Για ποιο κινητο μιλαμε?
george kesoglu Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 υπαρχει ενα καταστημα με καλυτερες τιμες απο ebay - amazon κτλ......... και μαλιστα σε επωνυμες θηκες......δεν ξερω εαν πρεπει να το αναφερω δημοσια μήπως και θεωρηθει διαφήμηση ,,,,,,,
eddie1996 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 υπαρχει ενα καταστημα με καλυτερες τιμες απο ebay - amazon κτλ......... και μαλιστα σε επωνυμες θηκες......δεν ξερω εαν πρεπει να το αναφερω δημοσια μήπως και θεωρηθει διαφήμηση ,,,,,,, Μπορείς κανονικά. 1
george kesoglu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 εγω ψαχνοντας για το iphone 4s κατέληξα Site: ΕΔΩ
tombraider Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 η αλήθεια είναι οτι τα χέρια μου, όταν πιάσουν κινητό, είναι σαν να τους δίνετε εντολή "ρίξ'το κάτω. ΤΩΡΑ" οπότε σκέφτηκα ότι μια θήκη δεν είναι καθόλου περιττή αγορά. το θέμα είναι ότι στα καταστήματα της πόλης μου οι τιμές είναι λίγο εξωφρενικές, οπότε σκέφτηκα να στραφώ στο ιντερνετ. τι site προτείνετε; καλημερα.. εγω θα σου προτεινα αυτο http://www.e-click.gr/ στο καταστημα εχει πολυ μεγαλυτερη ποικιλια απο οτι στο σιτε και επισης αμα θες καποια πιο περιεργη (σχεδια κλπ) στην φτιαχνουν οπως την θες!! το εκανα για μια φιλη και βγηκε πολυ κομπλε (και σε θηκη συλικονης οχι μονο κοκκαλινη)
vasw995 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εαν εχεις φεισμπουκ μπες στην σελιδα Ντυσε το κινητο σου , σε 2 μερες θα εχουν ερθει με αντικαταβολη.Πολυ φθηνη και με πολυ ωραιες θηκες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα