Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αλήθεια είναι οτι τα χέρια μου, όταν πιάσουν κινητό, είναι σαν να τους δίνετε εντολή "ρίξ'το κάτω. ΤΩΡΑ"
οπότε σκέφτηκα ότι μια θήκη δεν είναι καθόλου περιττή αγορά.
το θέμα είναι ότι στα καταστήματα της πόλης μου οι τιμές είναι λίγο εξωφρενικές, οπότε σκέφτηκα να στραφώ στο ιντερνετ.
τι site προτείνετε;

Δημοσ.

ebay εχει τα παντα

αργούν πολυ όμως ρε γαμώτο  :ph34r: 

σε 1 μήνα και βάλε..

μέχρι τότε δεν θα ζήσει το κινητάκι.. :-D

Δημοσ.

αν παρεις απο Γερμανια Αγγλια σε 5-6 μερες ειναι εδω

κοίτα να δεις, δεν το'ξερα!!!  :ph34r: 

σ'ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω!!  :-)

Δημοσ.

όπως τα λέει ο παραπάνω από ebay και θα είσαι κομπλε! Τώρα εάν σου τύχει από αμερική κάτι και το δεις ότι στο στέλνουν με USPS Priority mail και αυτό θα είναι σε 6 με 7 ημέρες αλλά θα είναι πολλά τα έξοδα οπότε καλύτερα από αγγλία ή γερμανία με χαμηλότερα έξοδα αποστολής.

Δημοσ.

Αν εισαι κινητοφαγος τοτε η παιρνεις θηκη-πορτοφολι που κλεινει με μαγνητακι και προστατευει το κινητο γυρω γυρω ( προσωπικα δε μου αρεσει, τη θεωρω δυσχρηστη), η  θηκη bumper που καλυπτει το κινητο περιμετρικα και βαζεις και ενα tempered glass για προστασια της οθονης.

Συμφωνω με ebay, και το αμαζον εχει πολυ πραμα (συνηθως λιγο πιο ακριβο)

Για ποιο κινητο μιλαμε?

Δημοσ.

υπαρχει ενα καταστημα με καλυτερες τιμες απο ebay - amazon κτλ......... και μαλιστα σε επωνυμες θηκες......δεν ξερω εαν πρεπει να το αναφερω δημοσια μήπως και θεωρηθει διαφήμηση ,,,,,,,

Δημοσ.

υπαρχει ενα καταστημα με καλυτερες τιμες απο ebay - amazon κτλ......... και μαλιστα σε επωνυμες θηκες......δεν ξερω εαν πρεπει να το αναφερω δημοσια μήπως και θεωρηθει διαφήμηση ,,,,,,,

Μπορείς κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

η αλήθεια είναι οτι τα χέρια μου, όταν πιάσουν κινητό, είναι σαν να τους δίνετε εντολή "ρίξ'το κάτω. ΤΩΡΑ"

οπότε σκέφτηκα ότι μια θήκη δεν είναι καθόλου περιττή αγορά.

το θέμα είναι ότι στα καταστήματα της πόλης μου οι τιμές είναι λίγο εξωφρενικές, οπότε σκέφτηκα να στραφώ στο ιντερνετ.

τι site προτείνετε;

καλημερα.. εγω θα σου προτεινα αυτο http://www.e-click.gr/ στο καταστημα εχει πολυ μεγαλυτερη ποικιλια απο οτι στο σιτε και επισης αμα θες καποια πιο περιεργη (σχεδια κλπ) στην φτιαχνουν οπως την θες!! το εκανα για μια φιλη και βγηκε πολυ κομπλε (και σε θηκη συλικονης οχι μονο κοκκαλινη)

Δημοσ.

Εαν εχεις φεισμπουκ μπες στην σελιδα Ντυσε το κινητο σου , σε 2 μερες θα εχουν  ερθει με αντικαταβολη.Πολυ φθηνη και με πολυ ωραιες θηκες!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...