giorgos_nikore Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλημέρα σε ολους. Λοιπόν εχθές το απογευμά ανοίγω το πισί, και ενώ μπουτάρει το λόγκο της μητρικής εμφανίζονται κόκκινες και μπλέ οριζόντιες γραμμές προς στο πάνω μερος της οθόνης. Εξαφανιστηκαν οταν εμφανιστηκε το λογκο των windows. Κανω στα καπακια restart και τιποτα, γραμμες πουθενα. Από εχθές δεν έχει κλείσει το πισί και αν και έχω κάνει αρκετά restart, δεν βλέπω τΙποτα. Εχει κανενας ιδεα τι μπορει να παιζει. Σκεφτομαι να το αφήσω να κρυώσει και να το ξαναδώ(coldstart). Για να σας βοηθησω μου θυμησε τις γραμμες που εβγαζαν οι κασσετες παιχνιδιων στο sega που τις βγάζαμε και τις φυσούσαμε.
TheCaptainSS Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Η καρτα γραφικων φταει νομιζω. Εχω δει ενα σχετικο βιντεο στο youtube γι'αυτο το λεω
giorgos_nikore Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Απ´οτι ειδα αν ηταν η καρτα θα κολλαγε κιολας. Εμενα δεν έκανε το παραμικρο. Άλλαξα το hdmi καλώδιο και το φυσήξα όλο το πισί. Δεν έχω γυρίσει ακομα σπίτι για να το ανοίξω. Θα το παρακολουθήσω και βλέπουμε. Αλλα παραξενευομαι γιατί σταμάτησε μόλις εμφανίστηκε το λόγκο των windows. Να είναι ρεύματα; Έκανα φορμάτ την προηγούμενη εβδομάδα. Να επαιξε ρόλο αυτο; Θα δούμε αμα θα το ξανακάνει.
Ailuros Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ΄Εχουμε τονίσει χιλιάδες φορές ότι οι τίτλοι των ενοτήτων θα πρέπει να είναι όσο πιο σαφής γίνεται.
giorgos_nikore Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Επειδή συνήθως οι γραμμες στιν οθόνη παραπέμπουν σε gpu ήθελα να δώ αν γνώριζε κανείς κάτι! Εχεις δίκιο παντως αλλά δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω αφού δεν έχω προσδιορίσει καν το πρόβλημα! Θα μπορουσε να ηταν γραμμες στην οθόνη.
sotkiritsis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 βαλτου ένα βαρύ παιχνίδι να δεις πώς συμπεριφερεται.
giorgos_nikore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Όλα καλά. Hitman: Ultra Settings 1920 x 1080pFPSMin: 34Max:78Avg: 54 Η κάρτα ειναι μια χαρά. Δεν μου το ξαναέκανε. Μάλλον ήταν κάτι της στιγμής. Θα το παρακολουθήσω όμως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα