Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου απαντησε το παλικαρι.

Συγκρινε μου τις εικονες wp vs ios 

Στα WP8 εχουμε ενα Tile που κανει slide απο φωτογραφιες και γραφει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

στο Ios εχει ενα λουλουδακι. 

Στο καθε 6χρονο δεν θα χρειαστει για να του δειξω που ειναι οι φωτο σε αντιθεση με το Ios.

Μαθε να κανεισ σωστες συγκρισεις.

Συγκρινε μου τους φακελους του Ios με των wp8..

damn..

με τσατισες... ωρα για purple haze

#βαριομουνναδιορθωσωορθοφραφικα

Και στο ios γραφει φωτογραφιες... Στο BB10 εχει μια εικονα με λουλουδακι (παλι) και γραφει εικονες. Ελα ομως που στον file manager του BB10 εχεις ενα φακελο που παλι εχει το λουλουδακι επανω για να καταλαβεις το περιεχομενο(το γραφει βεβαια Photos, αλλα καταλαβαινεις οτι ειναι φακελος...). Και Θα ηθελα να δοκιμασεις σε 2.5 χρονων παιδακι να μου βρει στον file manager των wp τον φακελο με τις εικονες. Αν βρει φακελο...

Αν θες να κανουμε σοβαρη συγκριση native με native file manager λειτουργικων wp vs BB.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στο ios γραφει φωτογραφιες... Στο BB10 εχει μια εικονα με λουλουδακι (παλι) και γραφει εικονες. Ελα ομως που στον file manager του BB10 εχεις ενα φακελο που παλι εχει το λουλουδακι επανω για να καταλαβεις το περιεχομενο(το γραφει βεβαια Photos, αλλα καταλαβαινεις οτι ειναι φακελος...). Και Θα ηθελα να δοκιμασεις σε 2.5 χρονων παιδακι να μου βρει στον file manager των wp τον φακελο με τις εικονες. Αν βρει φακελο...

Αν θες να κανουμε σοβαρη συγκριση native με native file manager λειτουργικων wp vs BB.

Στο WP8 δεν χρειάζονται ούτε λουλουδάκια ούτε πεταλούδες.Έχει εικονίδιο με την κάμερα αν είναι μικρό το εικονίδιο,και αν είναι μεγάλο βλέπεις τις φωτογραφίες σου κατευθείαν.Τον πιο άσχετο να πεις θα το δει αμέσως.

• Like 2
Δημοσ.

Στο WP8 δεν χρειάζονται ούτε λουλουδάκια ούτε πεταλούδες.Έχει εικονίδιο με την κάμερα αν είναι μικρό το εικονίδιο,και αν είναι μεγάλο βλέπεις τις φωτογραφίες σου κατευθείαν.Τον πιο άσχετο να πεις θα το δει αμέσως.

Εγω που ειμαι ασχετος, αν δω εικονιδιο με καμερα υποθετω οτι ενεργοποιει..την καμερα... Και εδω μιλαμε για τους φακελους του FM, που δεν εχουν ουτε εικονιδια καμερας ουτε μικρογραφιες εικονων. Εχουν ενα τετραγωνο με αριθμο που θα μπορουσε να εχει χιλιαδυο αρχεια μεσα ωστε να μην υπαρχει αντιπροσωπευτικος τιτλος περιεχομενου. Και μετα μιλα για ασχετους που μυριζουν τα νυχια τους για να καταλαβουν οτι ετσι ειναι ενας φακελος...

Δημοσ.

Οποιος δεν μπορει να βρει την εφαρμογη του file manager,καλυτερα να παει σε αλλη πλατφορμα και ακομη καλυτερα να ασχοληθει με οτιδηποτε αλλο,εκτος των smartphones και γενικα με οτι εχει σχεση με τεχνολογια,γιατι θα ζορισει πολυ και τον εαυτο του και κυριως τους αλλους!

Παμε παρακατω...!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια ξεχνάτε εναν βασικό παράγοντα, τα extensions γιατι υπαρχουν; οταν λεει xdfo.jpg ξερεις πως είναι εικόνα, οταν δεν έχει extension ειναι κατα 99% φακελος...

Δημοσ.

Εγω που ειμαι ασχετος, αν δω εικονιδιο με καμερα υποθετω οτι ενεργοποιει..την καμερα..

Σταματησα να διαβαζω εδω...

Γελασα...

Βγηκα απο το Insomnia και πηγα να μετρησω την μπαζα με τα φραγκα μου...

• Like 1
Δημοσ.

Σταματησα να διαβαζω εδω...

Γελασα...

Βγηκα απο το Insomnia και πηγα να μετρησω την μπαζα με τα φραγκα μου...

Ενταξει με πεισατε. Τα wp ειναι το καλυτερο, ολοκληρωμενο και πιο ευχρηστο λειτουργικο ever. Το εικονιδιο που εχει μια καμερα σε ολα τα λειτουργικα απο λαθος ανοιγει...την καμερα. Ηρθε η ms να το διορθωσει αυτο το λαθος.

Οσο για τα σχολια σου, δεν μπορω να περιμενω πολλα απο ενα χρηστη που απο το username φαινεται οτι μπορει να μην γνωριζει αλλα λειτουργικα...

Οσο για τα extension , σε ολους του file manager εμφανιζονται οταν εχεις την επιλογη λιστας. ο wp Fm μονο ετσι δειχνει τα αρχεια; Αν δηλαδη τα εχεις σε επιλογη thumbnails/πλεγμα πεφτεις στο 1% να πετυχεις φακελο αντι για αρχειο;

Δημοσ.

Ενταξει με πεισατε. Τα wp ειναι το καλυτερο, ολοκληρωμενο και πιο ευχρηστο λειτουργικο ever. Το εικονιδιο που εχει μια καμερα σε ολα τα λειτουργικα απο λαθος ανοιγει...την καμερα. Ηρθε η ms να το διορθωσει αυτο το λαθος.

Οσο για τα σχολια σου, δεν μπορω να περιμενω πολλα απο ενα χρηστη που απο το username φαινεται οτι μπορει να μην γνωριζει αλλα λειτουργικα...

Οσο για τα extension , σε ολους του file manager εμφανιζονται οταν εχεις την επιλογη λιστας. ο wp Fm μονο ετσι δειχνει τα αρχεια; Αν δηλαδη τα εχεις σε επιλογη thumbnails/πλεγμα πεφτεις στο 1% να πετυχεις φακελο αντι για αρχειο;

1. δεν θα κατσω να σε πεισω αν τα εχω δοκιμασει ολα, δεν με απασχολει

2. Αφου δεν μας πιστευες που σου λεμε οτι ειναι πιο καλο απο εναν απλο εικονιδιο κατσε κοιτα μονος σου ρε φιλε.

3. Adios

Δημοσ.

<p>Να υποθεσω οτι το μπλε πλακακι με τον αριθμο υποδηλωνει φακελο; Δεν ξερω απο λειτουργικοτητα , αλλα απο αισθητικη η ms εχει μεγαλο θεμα με το λειτουργικο της... Δεν θα μπορουσε να υπαρχει εστω υποψια οτι ειναι φακελος ή ενα διακριτικο που να δειχνει τον τυπο περιεχομενου;(αν ειναι ενα, πχ docs).</p>

απο αισθητικη ειναι πρωτη και πολυ καλυτερη. minimal ειναι.

Sent from my iPad using Insomnia

(Ti τα περασες; android? :P )

όχι βέβαια το android έχει filemanager εδώ και κάτι αιώνες και αν όταν δεν είχε πέρναγες ένα σωρό απο store σε 1 λεπτό.

ξυδακι. windows phone και μονο! Sent from my iPad using Insomnia

λοιπον, γραφω το σχολιο απο ipad, γουσταρω τρελα τα windows phone για αρκετους λογους, ειναι γρηγορα χωρις bug, ειναι minimal, λειτουργικα, και κινητα για δουλεια, οχι παιχνιδομηχανες. η microsoft εχει μπει για τα καλα στο παιχνιδι, anyway καπιους σας τσουζει οτι ειναι το καλυτερο λειτουργικο αυτη την στιγμη. τι να κανουμε ειτε σας αρεσει ειτε οχι ετσι ειναι. εναν πολυ απλο λογο που ποτε δεν θα ξαναπηγαινα σε android. το οτι εχω την δυνατοτητα να αγορασω ενα Nokia Lumia 520 με 95 ευρω και θα πεταει και θα πηγαινει σφαιρα απο το να δωσω 200+ για ενα αντροιντ που δεν θα εχει υποστηριξη στην ωρα του και να καθομαμε να περναω και να φλασαρω την καθε miui και syanogen ε αγαπες μου να παω να πεσω απο κανενα γκρεμο. σορρυ αλλα windows phone.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Καμμιά δεκαριά (καλούς) στο App Store.

Και να ρωτήσω και κάτι μήπως κάποιος γνωρίζει. Τι παραπάνω έχει ένα προεγκατεστημένος File Manager από έναν απ' τα Store?

Για προεγκατεστημενους εννοω, γιατι ολοι οι επικριτές του Windows phone το αναφερουν σαν μειονεκτημα,γιαυτο και το σχολιο!

Δημοσ.

Για προεγκατεστημενους εννοω, γιατι ολοι οι επικριτές του Windows phone το αναφερουν σαν μειονεκτημα,γιαυτο και το σχολιο!

Το θέμα είναι τι μπορεί να κάνει, όχι αν είναι προεγκατεστημένο. Ένας καλός File Manager είναι ένας καλός File Manager είτε είναι προεγκατεστημένος είτε όχι. Ανάλογο παράδειγμα είναι το Dropbox app για iOS. Θεωρητικά θα προτιμούσε κάποιος το Dropbox app για να χειρίζεται τα αρχεία του στο Dropbox. Όμως το Files Pro app (και άλλα), δίνει πολύ περισσότερες δυνατότητες-επιλογές διαχείρισης των αρχείων του Dropbox (και Google Drive και Box και One Drive) οπότε διαλέγω Files Pro. Η Apple δε, άφησε "χώρο" στους Developers για ανάπτυξη και βελτίωση των εφαρμογών τους χωρίς να τους καπελώνει με δικά της native apps με αποτέλεσμα να τους έχει όλους στη μεριά της. Άρα δεν θεωρώ την απουσία native apps μειονέκτημα αρκεί να υπάρχουν εναλλακτικές. Θεωρώ πιο σωστό τον δρόμο της Microsoft στην λογική της δημιουργίας "οικοσυστήματος" σαν της Apple, που παρέχει μια πιο ελεγχόμενη, πιο έυκολη, με λιγότερες εκπλήξεις, εμπειρία χρήσης.

(Το Android υποφέρει απ' το ίδο του το "πλεονέκτημα" να μπορεί να μπει σε κάθε λογής hardware, έχει όμως το καλό (για όλους μας) ότι "σπρώχνει" τους κατασκευαστές-σχεδιαστές επεξεργαστών και μπαταριών στη ανάπτυξη καλύτερων υλικών για να αντιμετωπίσουν της αυξημένες ανάγκες για δύναμη και ενέργεια του Android.)

Δημοσ.

Έχεις windows phone και αγανάκτησες;

ΟΧι, αλλα δεν μπορω να ακουω ποια αλλο αυτο το πραμα, αυτους που εχουν, γιαυτο αγανακτησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...