Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις τόσο μεγάλο θέμα αισθητικής για τους φακελους, κυκλοφορούν ήδη αρκετοί 3rd party file managers... Ας γκρινιάζουμε για ουσιαστικά θέματα τουλάχιστον.

O λογος που δεν προτιμαω wp ειναι θεμα αισθητικης και μονο σε ολο το συνολο του UI. Οι ελειψεις θα καλυφθουν καποια στιγμη, αν θελει να επιβιωσει ως λειτουργικο.

Ευχαριστω αλλα δεν θα ηθελα να εχω τα ιδια εικονιδια απο την εποχη των ΧP.

Αν εχεις WP ξερεις οτι τα tiles με καποιον αριθμο εχουν μεσα καποιο περιεχομενο. (Ακομα και το ανηψακι μου που ειναι 6μιση χρονων το καταλαβαινει)

Απο θεμα αισθητικης, δενει υπεροχα με το υπολοιπο λογισμικο. Και ειναι ιδιο με το OneNote, Skydrive κλπ, οποτε ηδη γνωριζεις πως λειτουργει η εφαρμογη.

God damn.

Και εμενα το 2.5 χρονων ανιψακι μου δεν γνωριζει για τα τετραγωνα πλακακια με τον αριθμο , αλλα γνωριζει πχ οτι το εικονιδιο με το λουλουδακι στο ios ανοιγει τις φωτογραφιες. Your point; Αν δειξω δηλαδη σε καποιον ενα τετραγωνο με αριθμο θα σκεφτει φακελο στα wp; Δεν χρειαζεται να μοιαζει με φακελο των xp. Υπαρχουν καλυτερες υλοποιησεις αισθητικα απο τα εικονιδια των windows σε ολες τις υλοποιησεις τους.

Δημοσ.

O λογος που δεν προτιμαω wp ειναι θεμα αισθητικης και μονο σε ολο το συνολο του UI. Οι ελειψεις θα καλυφθουν καποια στιγμη, αν θελει να επιβιωσει ως λειτουργικο.

Και εμενα το 2.5 χρονων ανιψακι μου δεν γνωριζει για τα τετραγωνα πλακακια με τον αριθμο , αλλα γνωριζει πχ οτι το εικονιδιο με το λουλουδακι στο ios ανοιγει τις φωτογραφιες. Your point; Αν δειξω δηλαδη σε καποιον ενα τετραγωνο με αριθμο θα σκεφτει φακελο στα wp; Δεν χρειαζεται να μοιαζει με φακελο των xp. Υπαρχουν καλυτερες υλοποιησεις αισθητικα απο τα εικονιδια των windows σε ολες τις υλοποιησεις τους.

Το παράδειγμά σου είναι υπερβολικό.  

Το screenshot είναι μέσα από την εφαρμογή της διαχείρησης αρχείων.  Δεν είναι πλακάκι από την αρχική οθόνη, το οποίο φέρει μόνο έναν αριθμό και καμία άλλη ένδειξη.  

Εάν βρίσκεσαι στηνεφαρμογή διαχείρισης αρχείων και βλέπεις ένα πλακάκι που λέει "έγγραφα" και έναν αριθμό, δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Σεβαστό το να λες ότι αισθητικά δεν σε ικανοποιεί σε προσωπικό επίπεδο.  Το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι είναι ελλιπές επειδή το εικονίδιο είναι πλακάκι και όχι φάκελος είναι τραβηγμένο.

Σε κάθε περίπτωση είναι καλές όλες αυτές οι επιπλέον υλοποιήσεις στο λειτουργικό των WP γιατί είναι ένδειξη ότι αναπτύσσεται και εξελίσσεται.  Αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να μας ικανοποιούν, ανεξαρτήτως των προϊόντων που χρησιμοποιούμε.  Στο κάτω κάτω είναι μια επιπλέον επιλογή που μας διατίθεται.

Δημοσ.

Το παράδειγμά σου είναι υπερβολικό.  

Το screenshot είναι μέσα από την εφαρμογή της διαχείρησης αρχείων.  Δεν είναι πλακάκι από την αρχική οθόνη, το οποίο φέρει μόνο έναν αριθμό και καμία άλλη ένδειξη.  

Εάν βρίσκεσαι στηνεφαρμογή διαχείρισης αρχείων και βλέπεις ένα πλακάκι που λέει "έγγραφα" και έναν αριθμό, δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Σεβαστό το να λες ότι αισθητικά δεν σε ικανοποιεί σε προσωπικό επίπεδο.  Το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι είναι ελλιπές επειδή το εικονίδιο είναι πλακάκι και όχι φάκελος είναι τραβηγμένο.

Σε κάθε περίπτωση είναι καλές όλες αυτές οι επιπλέον υλοποιήσεις στο λειτουργικό των WP γιατί είναι ένδειξη ότι αναπτύσσεται και εξελίσσεται.  Αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να μας ικανοποιούν, ανεξαρτήτως των προϊόντων που χρησιμοποιούμε.  Στο κάτω κάτω είναι μια επιπλέον επιλογή που μας διατίθεται.

δεν ειπα οτι ειναι ελλειπες, ειπα οτι αισθητικα πασχει, χωρις να γνωριζω ποσο λειτουργικη ειναι η υλοποιηση της ms. Το να μου βαζουν και περιγραφη στο πλακακι με τα νουμερα για να καταλαβω οτι ειναι φακελος , δεν ειναι η καλυτερη υλοποιηση. Στο ιδιο screenshot υπαρχει ενα αρχειο doc και ενα Note. Πρεπει να υπαρχει η περιγραφη ή η καταλληξη (απο default η αποκρυψη καταλληξεων ηταν ενεργοποιημενη σε ολα τα windows) για να καταλαβεις τι αρχειο ειναι; Δεν το καταλαβαινεις απο την μορφη του εικονιδιου; Θα προτιμουσα μια πιο εξυπνη προσέγγιση οπως ειναι σε αλλους file managers που αναλογα το περιεχομενο εχουν και μια σημανση επανω στο φακελο.

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια,εχει το γαιδουρ-iphone file manager και δεν το εχω παρει ακομα χαμπαρι?????

• Like 1
Δημοσ.

Ακυρη συγκριση, δεν μπαινω καν στον κωπο να αναλυσω..

Τελος διαλειμματος, παω για τον 4 γυρο, καλο σας βραδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Ακυρη συγκριση, δεν μπαινω καν στον κωπο να αναλυσω..

Τελος διαλειμματος, παω για τον 4 γυρο, καλο σας βραδυ.

Ακυρη δεν ειναι. Ακυρο ειναι το οτι προσπαθεις να μας πεισεις οτι ενα τετραγωνο με εναν αριθμο ενα 6χρονο το καταλαβαινει ως φακελο ακομη και αν το δει εκτος λειτουργικου... Και εγω σου λεω ειναι οτι θα το ξερει μονο αν του το δειξεις, οπως δειξαμε στην ανηψια μου οτι το λουλουδακι στο ios σημαινει φωτογραφιες. Ενω ενα εικονιδιο που μοιαζει με φακελο, ειναι φακελος, σε ολα τα λειτουργικα...

Δημοσ.

καλά δεν θέλει και πολύ φαντασία για να καταλάβεις ότι κάτι που έχει όνομα pictures,downloads,music κλπ είναι φάκελος ακόμα και αν έχει μια στρουνθοκάμιλο για εικονίδιο ,ένα 6χρονο δεν θα ξέρει καν τι είναι file manager,οπότε δεν θα το χρειαστεί καν,εδώ και μεγάλοι άνθρωποι απλά ξέρουν να ανοίξουν την συλλογή και να βλέπουν τις φωτογραφίες και το music για να παίζουν μουσική.

ο file manager είναι χρήσιμος για όσους το κινητό τους είναι κάτι παραπάνω απο το να παίρνει τηλέφωνα και φωτογραφίες.

• Like 4
Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια,εχει το γαιδουρ-iphone file manager και δεν το εχω παρει ακομα χαμπαρι?????

Καμμιά δεκαριά (καλούς) στο App Store.

Και να ρωτήσω και κάτι μήπως κάποιος γνωρίζει. Τι παραπάνω έχει ένα προεγκατεστημένος File Manager από έναν απ' τα Store?

Δημοσ.

Ακυρη δεν ειναι. Ακυρο ειναι το οτι προσπαθεις να μας πεισεις οτι ενα τετραγωνο με εναν αριθμο ενα 6χρονο το καταλαβαινει ως φακελο ακομη και αν το δει εκτος λειτουργικου... Και εγω σου λεω ειναι οτι θα το ξερει μονο αν του το δειξεις, οπως δειξαμε στην ανηψια μου οτι το λουλουδακι στο ios σημαινει φωτογραφιες. Ενω ενα εικονιδιο που μοιαζει με φακελο, ειναι φακελος, σε ολα τα λειτουργικα...

Σου απαντησε το παλικαρι.

Συγκρινε μου τις εικονες wp vs ios 

Στα WP8 εχουμε ενα Tile που κανει slide απο φωτογραφιες και γραφει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

στο Ios εχει ενα λουλουδακι. 

Στο καθε 6χρονο δεν θα χρειαστει για να του δειξω που ειναι οι φωτο σε αντιθεση με το Ios.

Μαθε να κανεισ σωστες συγκρισεις.

Συγκρινε μου τους φακελους του Ios με των wp8..

damn..

με τσατισες... ωρα για purple haze

#βαριομουνναδιορθωσωορθοφραφικα

Δημοσ.

Καμμιά δεκαριά (καλούς) στο App Store.

Και να ρωτήσω και κάτι μήπως κάποιος γνωρίζει. Τι παραπάνω έχει ένα προεγκατεστημένος File Manager από έναν απ' τα Store?

οτι ειναι προεγκατεστημενο στο κινητο που αγοραζεις ειναι Bonus, ξερεις οτι θα το στηριξει η εταιρια στανταρ, και οι νεοι χρηστες δεν θα χρειαζεται να ψαχνουν απο εδω και απο κει.

Δημοσ.

Προσωπικά έχω βολευτεί μια χαρά και με αυτόν του tablet και με αυτόν του cyanogen mod στο nexus s,στο xperia x8 κατέβασα έναν εκεί και είναι μια χαρά,όλοι κάνουν την δουλειά τους μια χαρά και πάνω κάτω όλοι τα ίδια κάνουν.

τώρα το αν τον έχει προεγκατεστημένο είναι ένα + για ένα λειτουργικό.

Δημοσ.

οτι ειναι προεγκατεστημενο στο κινητο που αγοραζεις ειναι Bonus, ξερεις οτι θα το στηριξει η εταιρια στανταρ, και οι νεοι χρηστες δεν θα χρειαζεται να ψαχνουν απο εδω και απο κει.

Κατανοητό. Παρόλα αυτά όμως βλέπω πολύ συχνά να προτιμώνται τα 3rd party apps αντί για τα native και πολλές φορές είναι καλύτερα. π.χ. αν το iOS είχε native File Manager θα έκανε link με όλα τα clouds (Dropbox, Box, One Drive και Google Drive. Ειδικά για τα δύο τελευταία, αμφιβάλω.

Δημοσ.

Κατανοητό. Παρόλα αυτά όμως βλέπω πολύ συχνά να προτιμώνται τα 3rd party apps αντί για τα native και πολλές φορές είναι καλύτερα. π.χ. αν το iOS είχε native File Manager θα έκανε link με όλα τα clouds (Dropbox, Box, One Drive και Google Drive. Ειδικά για τα δύο τελευταία, αμφιβάλω.

Ε ναι, παιζει ρολο και η συσκευη σου.

Αν εχεις πχ WP8 θα προτιμησεις τον Skydrive που εχει αυτοματα και το Windows 8 πισι ή ταμπλετ σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...