geo99rge Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ποσο καιρό υπαρχουν τα wp? Ποσο καιρό εκανε έστω η μ$ να βγάλει διαχείριση αρχείων? Έλεος πια 1
Retromaniac Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ποσο καιρό υπαρχουν τα wp? Ποσο καιρό εκανε έστω η μ$ να βγάλει διαχείριση αρχείων? Έλεος πια Έχεις windows phone και αγανάκτησες; 7
fingolfingr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Όσοι το έχουν βάλει μπορούν να μου πουν αν μπορεί να δει και φακέλους από σκληρό δικτύου; Thanks
protsimer Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Οχι έχει μόνο τοπικές δυνατότητες (internal memory και SD card). Δεν ξέρω αν αυτό που θέλεις το κάνει κάποιος 3rd party file manager.
Retromaniac Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το έχει βάλει κάποιος; γιατι εγω δεν μπορώ παρότι έχω 8.1
Giorgos241 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πολυ ενδιαφερον. Ενα εργαλειο που δεν πρεπεει να λειπει απο κανενα λειτουργικο κινητων πλεον. Ας ελπισουμε να δουμε περισσοτερεςς εφαρμογες και λειτουργειες απο την MS και τα κινητα με το WM
Jophiel Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μα γιατί έκανε κάτι τέτοιο η microsoft; Ως γνωστόν οι χρήστες WP, στην πλειοψηφία τους, δηλώνουν ότι δε χρειάζονται file manager. Πέρα από την πλάκα τώρα, με αυτή την κίνηση τα WP αρχίζουν να ολοκληρώνονται ως λειτουργικό. Με αργά και σταθερά βήματα η microsoft αρχίζει να προσεγγίζει αυτό που ζητάνε οι χρήστες android και απομακρύνεται από αυτούς της Apple, που αρχικά φαίνονταν ότι προσέγγιζε.
georgepppo Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 (Ti τα περασες; android? ) όχι βέβαια το android έχει filemanager εδώ και κάτι αιώνες και αν όταν δεν είχε πέρναγες ένα σωρό απο store σε 1 λεπτό.
gesamgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 η απλα περιμενε λιγο καιρο που θα βγει το επισημο update αν δεν θες developer preview αλλα δεν ειναι κατι το ιδιο ειναι.αν εισαι ανυπομονος κανε το!! (εγω εδω και κανα μηνα και βαλε που την εχω την developer preview μια χαρα ειναι ολα σε samsung ativ s και δεν ειναι τιποτα ειναι πανευκολο να το βαλεις) πως? 1
protsimer Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 όχι βέβαια το android έχει filemanager εδώ και κάτι αιώνες και αν όταν δεν είχε πέρναγες ένα σωρό απο store σε 1 λεπτό.Όχι οτι το symbian είχε file managers εδώ και κάτι αιώνες. (Βλέπεις οτι δεν οδηγεί κάπου αυτό, ε?) 4
Windows8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 όχι βέβαια το android έχει filemanager εδώ και κάτι αιώνες και αν όταν δεν είχε πέρναγες ένα σωρό απο store σε 1 λεπτό. καλυτερα να μην μπορω να στειλω ουτε με μπλουτουθ (που λεει ο λογος) παρα να κλαιω σε εταιριες και να παρακαλαω για updates. ΚΑΙ ΟΧΙ... μην μου πεις roms και ανοησιες τετοιες, γιατι οταν σκαω 400 ευρω για κινητο θελω υποστηριξη. oποτε μην το γυρναμε σε war δεν λεει. Σημασια εχει οτι στα WP υπαρχει τρομερη βελτιωση, ειτε σ'αρεσει ειτε οχι. Το μονο που λειπει απο το android ακομα ειναι.... 476.000 Fart apps 6
Retromaniac Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μα γιατί έκανε κάτι τέτοιο η microsoft; Ως γνωστόν οι χρήστες WP, στην πλειοψηφία τους, δηλώνουν ότι δε χρειάζονται file manager. Πέρα από την πλάκα τώρα, με αυτή την κίνηση τα WP αρχίζουν να ολοκληρώνονται ως λειτουργικό. Με αργά και σταθερά βήματα η microsoft αρχίζει να προσεγγίζει αυτό που ζητάνε οι χρήστες android και απομακρύνεται από αυτούς της Apple, που αρχικά φαίνονταν ότι προσέγγιζε. Πραγματικά ο file manager είναι σχεδόν μη αναγκαίος όπως είναι οργανωμένο το κινητό. Σε διευκολύνει λίγο με τα downloads ειδικά. Όσον αφορά την προσέγγιση του λειτουργικού προς ios ή android, απλά μεγάλη απόσταση και από τα δυο ως πριν την φιλοσοφία του, την οποία παρα τις οποίες μικρές ελλείψεις που έχει ακομη,την θεωρώ μακράν καλύτερη. Υπόψιν ότι έχω ακόμη androind iphone στο σπίτι με τελευταία λειτουργικά οποτε έχω ολοκληρωμένη άποψη. 1
Windows8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Όλα τα Lumia με Windows Phone 8 θες να πεις... Oooops, my bad T.
Jophiel Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πραγματικά ο file manager είναι σχεδόν μη αναγκαίος όπως είναι οργανωμένο το κινητό. Σε διευκολύνει λίγο με τα downloads ειδικά. Όσον αφορά την προσέγγιση του λειτουργικού προς ios ή android, απλά μεγάλη απόσταση και από τα δυο ως πριν την φιλοσοφία του, την οποία παρα τις οποίες μικρές ελλείψεις που έχει ακομη,την θεωρώ μακράν καλύτερη. Υπόψιν ότι έχω ακόμη androind iphone στο σπίτι με τελευταία λειτουργικά οποτε έχω ολοκληρωμένη άποψη. Συμφωνώ, αλλιώς δε θα ήταν και διαφορετικό λειτουργικό, άσε τις μηνύσεις που θα πέφτανε βροχή. Το σχολιό μου δεν ήταν σύγκριση λογισμικών, αλλά πελατειακού κοινού. Κατά τη γνώμη μου ο File manager είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ίσως προτιμήσω WP σε μελλοντική αναβάθμιση συσκευής και δεν πιστεύω ότι είμαι ο μοναδικός. Είμαι λίγο "παλιάς φιλοσοφίας" και για μένα δε νοείται smartphone χωρίς file manager... Αν υποστήριζε flash (ή η πλειονότητα των sites αποφάσιζε να το εγκαταλήψει) θα το προτιμούσα χωρίς δευτερη σκέψη. Είναι πολύ fluid εμπειρία και σε πολύ καλές τιμές συσκευών και αυτό το κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον... Προς το παρόν έχω ένα Blackberry Ζ10 και πριν είχα ένα Galaxy S3. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα διάφορα λειτουργικά, αρκεί να κάνω τη δουλειά μου σωστά,γρήγορα και με ασφάλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα