Hal9000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων (file manager) για την πλατφόρμα των Windows Phone 8.1 την οποία είχε υποσχεθεί στις αρχές του μήνα η Microsoft, είναι από σήμερα διαθέσιμη στο Windows Phone Store.Με την ονομασία Files, η εφαρμογή δίνει πρόσβαση στα αρχεία που ο χρήστης έχει αποθηκευμένα στη συσκευή του αλλά και στην SD κάρτα που πιθανόν έχει εγκατεστημένη. Στη συνέχεια δίνεται η ευκαιρία για πλοήγηση στα αρχεία ή σε αναζήτηση κάποιου συγκεκριμένου μέσω της λειτουργίας αναζήτησης. Φυσικά δε λείπει η δημιουργία νέου φακέλου, η εκτέλεση κάποιου αρχείου αλλά οι κλασικές λειτουργίες ενός file manager όπως αντιγραφή, μεταφορά, μετονομασία και διαγραφή. Παράλληλα ο χρήστης μπορεί να διαμοιράσει ένα ή περισσότερα αρχεία με κάποιο φίλο του. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Files ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Download: Files Site: Windows Phone Blog
songless_bird Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Να υποθεσω οτι το μπλε πλακακι με τον αριθμο υποδηλωνει φακελο; Δεν ξερω απο λειτουργικοτητα , αλλα απο αισθητικη η ms εχει μεγαλο θεμα με το λειτουργικο της... Δεν θα μπορουσε να υπαρχει εστω υποψια οτι ειναι φακελος ή ενα διακριτικο που να δειχνει τον τυπο περιεχομενου;(αν ειναι ενα, πχ docs). 2
protsimer Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αυτό που προτείνεις έχει. Tile με το χρωμα συστήματος που έχεις επιλέξει για τους φακελους και thumbnails για κάθε αρχείο.
songless_bird Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αυτό που προτείνεις έχει. Tile με το χρωμα συστήματος που έχεις επιλέξει για τους φακελους και thumbnails για κάθε αρχείο. τα thumbnails τα βλεπω και ειναι μια χαρα. Η ενσταση ειναι για το μπλε πλακακι που υποτιθεται μοιαζει με φακελο. Εχω συνηθισει οι φακελοι να μοιαζουν με φακελους...
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μετα τοσο καιρο επιτελους ενας file manager...κατι τοσο απλο και βασικο και δεν υπηρχε τοσο καιρο.. 1
karamazov_th Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά έχω ένα Lumia 925 αγορασμένο απο Vodafone αλλα μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για μένα είτε λόγο της Χώρας είτε λόγο του παροχου, ξέρει κανείς τι παίζει ;
Retromaniac Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά έχω ένα Lumia 925 αγορασμένο απο Vodafone αλλα μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για μένα είτε λόγο της Χώρας είτε λόγο του παροχου, ξέρει κανείς τι παίζει ; Θέλει windows 8.1 που δεν έχει βγει επίσημα αλλά ως developer preview.
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 η απλα περιμενε λιγο καιρο που θα βγει το επισημο update αν δεν θες developer preview αλλα δεν ειναι κατι το ιδιο ειναι.αν εισαι ανυπομονος κανε το!! (εγω εδω και κανα μηνα και βαλε που την εχω την developer preview μια χαρα ειναι ολα σε samsung ativ s και δεν ειναι τιποτα ειναι πανευκολο να το βαλεις) 1
protsimer Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 τα thumbnails τα βλεπω και ειναι μια χαρα. Η ενσταση ειναι για το μπλε πλακακι που υποτιθεται μοιαζει με φακελο. Εχω συνηθισει οι φακελοι να μοιαζουν με φακελους... Αν έχεις τόσο μεγάλο θέμα αισθητικής για τους φακελους, κυκλοφορούν ήδη αρκετοί 3rd party file managers... Ας γκρινιάζουμε για ουσιαστικά θέματα τουλάχιστον. 6
Windows8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 τα thumbnails τα βλεπω και ειναι μια χαρα. Η ενσταση ειναι για το μπλε πλακακι που υποτιθεται μοιαζει με φακελο. Εχω συνηθισει οι φακελοι να μοιαζουν με φακελους... Ευχαριστω αλλα δεν θα ηθελα να εχω τα ιδια εικονιδια απο την εποχη των ΧP. Αν εχεις WP ξερεις οτι τα tiles με καποιον αριθμο εχουν μεσα καποιο περιεχομενο. (Ακομα και το ανηψακι μου που ειναι 6μιση χρονων το καταλαβαινει) Απο θεμα αισθητικης, δενει υπεροχα με το υπολοιπο λογισμικο. Και ειναι ιδιο με το OneNote, Skydrive κλπ, οποτε ηδη γνωριζεις πως λειτουργει η εφαρμογη. God damn. 6
Windows8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το 520 θα πάρει την 8.1? Ρε φιλε, δεν μπορεις να το ψαξεις; Δεν εχεις ξαναμπει insomnia? Το εχουμε πει, 8908097890 φορες OΛΑ ΤΑ LUMIA ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ! (Ti τα περασες; android? ) 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Όλα τα Lumia με Windows Phone 8 θες να πεις... 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα