Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν ξεκινήσω, να πω πως έχω ήδη Gigabyte GTX 660 2GB GPU και Samsung 840 SSD (64αρα, αλλα no problem) + 2x 3.5" HDD.

Αυτά που λέω να πάρω είναι τα εξής:

MOBO: Gigabyte Z97M D3H

CPU: Intel i5 4670K

RAM: Corsair Vengeance Pro 8GB DDR3 1600MHz (2 modules)

PSU: CoolerMaster G750M

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το αν βγάζουν νόημα αυτά που διάλεξα και επίσης αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε (Το budget μου είναι κοντά στα 500 ευρώ).

Δεν νομίζω πως θα κάνω OC αλλα παρόλα αυτά πήρα την ξεκλείδωτη version με το Z97 chipset γιατί ίσως κάνω αργότερα (αν πάρω ένα Corsair H75 hydro cooling και μια CoolerMaster HAF case).

Δημοσ.

Τροφοδοτικό αυτό : http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html 

καλύτερο ποιοτικά (seasonic) και δεν θα χρειαστείς τόσα πολλά watt..

Οι ram μια χαρά.

Μητρική καλύτερα αυτήν,αξίζει περισσότερο τα λεφτά της http://www.skroutz.gr/s/4885258/Asrock-Z97-Pro4.html

Για την H75 αν και δεν είναι καιρός να μιλήσουμε από τώρα,κοίτα μόνο για H100,H105 (και H110/Nepton 280L,αν χωράει στο Haf X) Αρκετά καλύτερες θερμοκρασίες που αξίζουν τα χρήματα

Δημοσ.

Μπορείς να πας και σε μικρότερο τροφοδοτικό (και haswell compatible πάλι).Για oc πρέπει να δεις τι στόχο θα βάλεις για να αποφασίσεις για ψύξη και μπορεί να χρειαστεί να το ψάξεις για μητρική με ανάλογα κυκλώματα τροφοδοσίας,bios κλπ.

Δημοσ.

Ok, δηλαδή για CPU βάζω την Intel i5 4670K, MOBO την ASRock με το Z97 chipset, Corsair vengeance RAM και για PSU βάζω την XFX 550W.

Με αυτό το setup μάλλον θα μου μείνουν λεφτά για να αγοράσω και case αλλα δεν είμαι σιγουρος τι να πάρω (κατα προτείμηση full tower, εκτος αν βρω κάποιο ευρύχωρο mid-tower).

Σκέφτομαι είτε αυτό (HAF XB Evo) είτε αυτό (HAF-912-Plus)

Δημοσ.

Μπορείς να πας και σε μικρότερο τροφοδοτικό (και haswell compatible πάλι).Για oc πρέπει να δεις τι στόχο θα βάλεις για να αποφασίσεις για ψύξη και μπορεί να χρειαστεί να το ψάξεις για μητρική με ανάλογα κυκλώματα τροφοδοσίας,bios κλπ.

Νταξ,η μητρική έχει 6 φάσεις τροφοδοσίας,μια χαρά είναι για ένα μέτριο oc

Όσον αφορά το haswell τροφοδοτικό..βρε παιδιά υπάρχει μια απλή ρυθμισούλα..πόσες φορές θα το πούμε; Σιγά τώρα για λίγα watt δεν πειράζει.

Από τα δύο κουτιά διάλεξε ανάλογα τον χώρο και την χρήση. Το 1ο είναι πιο ξεχωριστό & εύκολο στην μεταφορά ενώ το 2ο πιο "νορμάλ".

Δημοσ.

Περισσότερο τις διαστάσεις φοβάμαι γιατί το GTX660 είναι και σχετικά μεγάλο. Εχετε να προτείνετε τίποτα καλύτερο? Μάλλον για το cube HAF βλέπω να πηγαίνω.

Δημοσ.

Την δευτέρα θα γίνει παρουσίαση στουw haswell refresh K ,αν το σκέφτεσαι για το O/C θα φανεί αν αξίζει να περιμένεις μέχρι να βγουν.

Δημοσ.

Την δευτέρα θα γίνει παρουσίαση στουw haswell refresh K ,αν το σκέφτεσαι για το O/C θα φανεί αν αξίζει να περιμένεις μέχρι να βγουν.

Θα βγεί 4690K δηλαδή?

Δημοσ.

Δεν θα βγουν την δευτέρα μπορεί να κάνουν και κάνα 3μηνο ακόμα να βγουν,θα γίνει παρουσίαση και λογικά θα μάθουμε και πόσο καλύτερο o/c δέχονται.

Δημοσ.

Εφόσον στα χρήματα σου χωράει καλό haswell comp. τροφοδοτικό θα το προτιμήσεις και για να χεις τα features και γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται (και στο μέλλον με τη πλατφόρμα).Αν θέλεις αρκετό oc καλό είναι να το ψάξεις με τη μητρική γιατί υπάρχουν διαφορές,και φυσικά και με τη ψύξη.Οι hass refreshed k μπορεί και να αργήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...