Fuel7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ακουστικα για μουσικη,και για δουλεια Home Studio Καλησπέρα σε όλους,εχω ένα περιορισμένο μπάτζετ 50 ευρώ,το οποίο προτίθομαι να διαθέσω,ώστε να πάρω ακουστικά,για να ακούω και μουσική,αλλα και για να δουλεύω κυρίως στις κάρτες ήχου μου.(ΝΙ Audio4DJ,Focusrite 2i4).Τα ακουστικά που έχω κατα νού είναι τα εξής 1)AKG K 512 MKII 2)AKG k77 3)AKG k99 4)Sennheiser HD 201 5)AKG K518 6)Creative Hitz MA2400 7)Sony Headphones MDR-V55 Υπόψην ότι εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση θα ήθελα να τήν ακούσω! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
0Panos0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Γειά σου φίλε, εγώ πρόσφατα αγόρασα ακουστικά μετά από εξαντλητική έρευνα!! Sony mdr-v6 . είναι η επόμενη έκδοση από τα v55 που αναφέρεις τελευταία. Είναι τελείως flat και τα χρησιμοποιούνε πάνω από 25 χρόνια επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο! Εγώ όταν τα φόρεσα και άκουσα είδα τεράστια διαφορά από τα παλιά που είχα (philips). Πεντακάθαρα όλα ειδικά το μπάσο!! Είναι πιο ακριβά θες άλλο ένα 50άρι αλλά κι εγώ μάζεψα λευτά και τα πήρα και τώρα λέω ευτυχώς που δεν ξόδεψα μόνο 50 να πάρω τίποτα μούφες.! Σου δίνω το μόνο link (amazon) που βρήκα να στέλνει και στην Ελλάδα (όλα τα άλλα μόνο US). Σε περίπτωση που θέλεις να τα πάρεις είναι το μόνο site εκτός SONY (η οποία δεν στέλνει στην Ελλάδα..) που ξέρω με σιγουριά 100% ότι δίνει τα γνήσια http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00001WRSJ/ref=as_li_qf_sp_asin_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=6738&creativeASIN=B00001WRSJ&linkCode=as2&tag=facebook0456-21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα