Fuel7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους,έχω ένα partition στο λάπτοπ μου γύρω στα 45 giga και θέλω να βάλω Ubuntu εκει ώστε να έχω διπλό λειτουργικό!Ξέρει κανεις τι προυποθέσεις πρέπει να έχει το κομμάτι αυτό,και τι προετοιμασία πρέπει να κάνω για να προχωρίσω σε installation εκει;ΠΧ το file system του πρεπει να ειναι Fat,NTFS;;;Πρέπει να είναι Logical ή Primary;;Το κομμάτι αυτο που έχω ειναι κοντα 45giga, NTFS,primary! Περιμένω τις απόψεις σας!Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αν και το λινουξ δεν εχει θεμα με το αν θα ειναι primary ή logical το partition στο οποιο θα μπει, καντο καλυτερα primary. Μεσα σε αυτο θα αφησεις τον installer να σου κανει ακομα 2 partition που θελει, απλα επειδη δεν γινεται να ειναι σε ntfs, σβηστο απο τωρα να γινει unallocated space και μετα πες στον installer να κανει την εγκατασταση σε αυτο το χωρο. Θα τον φορμαρει σε ext4 και θα συνεχισει μονος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Γεια σου φίλε!ευχαριστώ πολύ!Ωστε κάνει 2 επιμέρους τμηματοποιήσεις!Νόμιζα, ο τι ένα αρκούσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Νομίζω ότι θα κάνει αυτόματα ένα μεγάλο διαμέρισμα (στα αγγλικά: partition) για το λίνουξ (linux) και ακόμα ένα μικρό για σουάπ (swap). Το σουάπ θα είναι ας πούμε 1 ή 2 γκιγκαμπάιτ (οκ οκ σταματώ εδώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα