Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το E-GATE κάνει προσφορά το συγκεκριμένο psu από 39.90 στα 24.90 με 2 χρόνια εγγύηση.
Πιστεύω αξίζει όταν τύπου approx έχουν 18 ευρώ και χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας.

http://www.e-gate.gr/coolermaster-elite-power-400w-12cm-fan-rs400-psapi3-eu.html

https://www.skroutz.gr/s/302247/CoolerMaster-Elite-Power-400W.html?keyphrase=coolermaster-elite-power-400w-12cm-fan-rs400

Δημοσ.

Εριξα μια παραγγελία χωρίς να κάνω λογαριασμό αλλα δεν ήρθε κανένα μειλ επιβεβαίωσης. Λογικό ή κάτι πήγε στραβά;

Δημοσ.

το είχα αγοράσει από το εσηοπ πριν από 2-3 χρόνια 24 ευρώ περίπου,το μέγιστο που  σηκώνει 327w !!  

Δημοσ.

Ναι τώρα κοίταγα το site της Coolermaster διότι μου φαινόταν υπερβολικό το να έχει μόνο μία, όπως φαίνεται στο site του e-gate

Cooler Master: Elite Power 400W

Οπότε είναι ΟΚ για κάποιον που δεν ψάχνει efficiency και πολλά watt, αλλά κάτι το εξαιρετικά φτηνό και επώνυμο.

Δημοσ.

edit To mail ηρθε.. Ετσι όπως τα λετε μου φαίνεται οτι δεν αξίζει...

Το προορίζω για το σύστημα της υπογραφής που εχει ενα κινέζικο hantol, νομίζω οτι θα ειναι μακράν καλύτερο...

Δημοσ.

Για το σύστημα σου το κινέζικο hantol σου είναι μια χαρά !! άμα θες αξιόλογο βρες με 80-86%  efficiency.

Δημοσ.

Για το σύστημα σου το κινέζικο hantol σου είναι μια χαρά !! άμα θες αξιόλογο βρες με 80-86% efficiency.

Έχω ακούσει πολλά αρνητικά και φοβάμαι μη μου καψεί τίποτα... Λέτε δεν αξίζει αυτό της προσφοράς ε; Ποσα βατ αποδίδει κανονικα;

Δημοσ.

Έχω ακούσει πολλά αρνητικά και φοβάμαι μη μου καψεί τίποτα... Λέτε δεν αξίζει αυτό της προσφοράς ε; Ποσα βατ αποδίδει κανονικα;

αν φοβασαι μην σου καψει τιποτα τοτε μην περιμενεις οτι θα βρεις καλο τροφοδοτικο με 25 ευρω :)

αν πας κοντα στα 50-60 τοτε μπορεις να εχεις πολυ αξιολογες επιλογες

47 γιουρια @ 450W XFX

44 γιουρια W 430W Corsair

67 γιουρια 550W Coolermaster +modular

Μην περιμενετε με 20 ευρω να βρειτε σοβαρο τροφοδοτικο παιδες

Δημοσ.

Μην περιμενετε με 20 ευρω να βρειτε σοβαρο τροφοδοτικο παιδες

40 εχει κανονικά υποτιθεται... Με ειδοποιησαν για παραλαβη μάλλον για αυριο αλλα αν δεν αξίζει σε σχέση με τη μουφιά που εχω θα το ακυρώσω. Για να δώσω πάνω απο 30 για αυτο το σύστημα δεν υπάρχει λόγος κατα τη γνώμη μου, απλα θέλω κατι ασφαλές-επώνυμο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...