skywalker 022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλησπέρα .... έχω κάποια προβλήματα με την κάρτα γραφικών μου και θα ήθελα να κάνω απεγκατάσταση τους drivers και να τους ξαναβάλω πάλι ... η κάρτα γραφικών μου είναι (Nvidia Geforce 210 ) και έχω windows 7 . Πώς μπορώ να κάνω απεγκατάσταση τους drivers χωρίς να κάνω καμιά ζημιά στο pc ?
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου θα βγάλεις ο,τι βλέπεις να λέει nVidia. Κατεβάζεις από Site: εδώ τους νεότερους διαλέγοντας την κάρτα σου και την ώρα της εγκατάστασης επιλεγεις και clean install.
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Θα σημπληρώσω αφου κανεις απεγκατάσταση απο το control panel κανε και ενα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/
skywalker 022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Θα σημπληρώσω αφου κανεις απεγκατάσταση απο το control panel κανε και ενα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/ βρήκα ένα παρόμοιο πρόγραμμα με αυτό το Driver sweeper !................ Ευχαριστώ ! Από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου θα βγάλεις ο,τι βλέπεις να λέει nVidia. Κατεβάζεις από Site: εδώ τους νεότερους διαλέγοντας την κάρτα σου και την ώρα της εγκατάστασης επιλεγεις και clean install. Ευχαριστώ ! ..... εκεί που κόλλαγα είναι ότι έχω κάνα 3-4 drivers και δεν ήξερα ποιος από όλους είναι ο σωστός ....
web_assasin Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 οι οδηγοι δεν ειναι εκει,ειναι στη διαχειριση συσκευων.απο εκει κανεις καταργηση εγκαταστασης και μετα περνας αυτους που κατεβασες.
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 οι οδηγοι δεν ειναι εκει,ειναι στη διαχειριση συσκευων.απο εκει κανεις καταργηση εγκαταστασης και μετα περνας αυτους που κατεβασες. Ναι και έτσι θα μείνει πίσω όλη η σαβούρα του software. Ποιο το νόημα; Αφού το software από μόνο του πάει και καταργεί και αυτό που λες εσυ απο τις συσκευές. @skywalker 022 Δεν είναι όλα αυτά ο driver. Απλά την ώρα της εγκατάστασης περνάει και άλλα προγράμματα πχ: για ενημερώσεις των drivers, κάτι πρόσθετα προγράμματα για 3D και κάτι άλλα που δε θυμάμαι. Αυτά εντομεταξύ αν δε θες δε θα βάζεις καν (την ώρα της εγκατάστασης αν πατήσεις τις επιλογές για προχωρημένους θα σε αφήσει να διαλέξεις ποια πρόσθετα θες) Απλά αν θες να καθαρίσεις εντελώς, τα βγάζεις όλα.
web_assasin Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ναι και έτσι θα μείνει πίσω όλη η σαβούρα του software. Ποιο το νόημα; Αφού το software από μόνο του πάει και καταργεί και αυτό που λες εσυ απο τις συσκευές. Οχι παντα.. η σαβουρα αν μεινει εκει,ειναι απλα σαβουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα