manosgtir Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδες εχω το παραπανω laptop εδω και 10 μηνες και πανω απο 3 φορες εχει κλεισει ξαφνικα και παντα ηταν στην πριζα χωρις μπαταρια, συνηθως με διαφορα 3 μηνων, απο θερμοκρασιες στο λαπτοπ με το χερι δεν φαινεται να εχει, (εχει ενα συστημα ice cool) το ιδιο και απο το πλαι δεν εχει ζεστο αερα,και δουλευω μονο Internet καμια εφαρμογη που να το ζοριζει γνωριζεται τι παιζει να ειναι ?ευχαριστω εκ τον προτερων
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδες εχω το παραπανω laptop εδω και 10 μηνες και πανω απο 3 φορες εχει κλεισει ξαφνικα και παντα ηταν στην πριζα χωρις μπαταρια, συνηθως με διαφορα 3 μηνων, απο θερμοκρασιες στο λαπτοπ με το χερι δεν φαινεται να εχει, (εχει ενα συστημα ice cool) το ιδιο και απο το πλαι δεν εχει ζεστο αερα,και δουλευω μονο Internet καμια εφαρμογη που να το ζοριζει γνωριζεται τι παιζει να ειναι ? ευχαριστω εκ τον προτερων Απλά κλείνει μπαμ και κάτω; Ίσως υπάρχει πρόβλημα στο τροφοδοτικό (κομμένο καλώδιο κάπου εσωτερικά ή κλασσικά κοντά στο βύσμα ή στην έξοδο του καλωδίου από το τροφοδοτικό), ή ακόμα και χαλαρή υποδοχή τροφοδοσίας στο λάπτοπ αν ειναι ταλαιπωρημένο. Τέλος αν και μάλλον χλωμό, μήπως παίζουν τίποτα μικροδιακοπές απο τη ΔΕΗ που τις αντιλαμβάνεται το λαπτοπ αλλα οχι εσυ; Θερμοκρασίες αν θες να δεις τρέξε το HWmonitor.
manosgtir Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 αυτο το προγρ. εχω στον σταθερο θα το κατεβασω και θα δω, ξερουμε συνηθες θερμοκρασιες για λαπτοπ? οσων αφορα για το καλωδιο δεν ειναι ταλαιπωρημενο, ουτε φαινεται κομμενο καπου,δεν το κανει συχνα οποτε δεν μπορω και εγω να καταλαβω τι ειναι, γενικα το προσεχω οσο μπορω, το βυσμα ειναι λιγο χαλαρο οπως ολα αλλα μπορει να κλεισει μετα απο 2-3 ωρες λειτουργιας,οποτε δεν πιστευω να ειναι αυτο, διακοπες ? λες ? και δεν θα εκανε restart Μονο του ?
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Όπως ειπε και ο φίλος με το hwmonitor θα δεις θερμοκρασίες για ολο το σύστημα , επισης κατέβασε το hwsentinel για να δουμε σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος
manosgtir Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ωραια ευχαριστω πολυ παιδια, θα τα κανω και θα ενημερωσω απλα ισως να αργησω γιατι εχω εξεταστικη αυτες τις μερες οποτε τελος εβδομαδας θα σας πω σιγουρα, επισης κατι που ξεχασα να πω ειναι οτι μερικες φορες ενω εχω κλειστο το καπακι-οθονη ο υπολογιστης ανοιγει και κλεινει μονος του, ειναι σαν ταινια τρομου χαχα
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 για το αποτομο σβησιμο,στο λαπτοπ της υπογραφης ειχα αντιστοιχο θεμα εκει που δουλευα χωρις μπαταρια παντα! εκλεινε μονος του σαν να τον τραβουσα απ το ρευμα μια δυο και πηρα τηλ την dell και μου εκανε αντικατασταση το τροφοδοτικο αφου ηρθε τεχνικος και το ειδε. δευτερον για το οτι αναβει μονος του μεσα στις επιλογες ενεργειας,καπου γραφει για χρονοδιακοπτες ενεργοποιησης.Απενεργοποιησε τους. 1
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αν ειναι σε εγγύηση παντως καλύτερα να το πας για έλεγχο αν δεν βρούμε τι ειναι
manosgtir Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Σιγουρα θα παρω, ξερουμε την αντιπροσωπεια της ASus ???
SPANK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Νομίζω η asus δεν εχει αντιπροσωπεία κανονική στην ελλάδα οσο αφορά το service προμηθευτής και αντιπρόσωπος αν δεν κανω λάθος ειναι η oktabit , πριν μιλήσεις με oktabit ομως πάρε ενα τηλέφωνο στο κατάστημα που το αγόρασες
Euclides Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Και κυρίως να δουλεύετε τα laptops χωρίς τις μπαταρίες. Γιατί πρέπει να προστατεύουμε κάτι που κοστίζει 30-40€, και όχι το laptop που κοστίζει 10 και παραπάνω φορές. Φαντάζομαι, ότι και στα αυτοκίνητά σας δεν βγάλατε τα πλαστικά από τα καθίσματα για να τα προστατέψετε, κι' ας ανάβει ο κώλος σας. Όταν δε αγοράζουμε κινητά, ποτέ δεν βγάζουμε τα πλαστικά για να μην γρατζουνιστούν. 2
manosgtir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Kαλησπερα παιδια Μετα απο μια βδομαδα σχεδον εβαλα το hwsentinel kai to hw monitor λοιπον απο πλευρας δισκου λεει οτι ειναι τελεια και οτι δεν εχουν βρεθει προβληματικοι τομεις, για θερμοκρασιες τωρα,βλεπω στους 2 πυρηνες παιζει απο 45-47 και max 51θερμοκρασια μητρικης 46 στιγμιαια και max 50 στον δισκο 29 kai max 31 Τι λετε εσεις ? να ξανα θυμησω το laptop ειναι asus x55c ευχαριστω πολυ
coolerman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 μια χαρά είσαι. στο bios τι θερμοκρασίες έχει; 1
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Οι θερμοκρασίες ειναι πολυ καλές αλλα αν τις παρακολουθείς τωρα το καλοκαίρι που σίγουρα θα ανέβουν παραπάνω
manosgtir Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Kαλησπερα παιδια συγνωμη για την καθυστερηση εχω πεσει στην εξεταστικη δεν εχω μπει καθολου να δω bios, ενα παλικαρι απο εδω μου ειπε πως ειναι το βυσμα του ρευματος που παει στην μητρικη ισως να εχει σπασει, και να μην κανει καλη επαφη
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν συνεχίζει να σου κανει τα ίδια μπορεί να ειναι και αυτο αλλα απο την στιγμή που εχεις εγγύηση το πας να δουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα