Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 το 2ο... ανακοινώθηκε επίσημα νομίζω στο αγγλικό site της Draytek ότι όλα θα μπορούν να πάρουν το DrayOs firmware...
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 το 2ο... ανακοινώθηκε επίσημα νομίζω στο αγγλικό site της Draytek ότι όλα θα μπορούν να πάρουν το DrayOs firmware... ελπιζω μονο να μην υπαρχουν hardware διαφορες που ισως να κανουν διαφορα αλλα θεματα στα linux based οταν τους περασεις τo drayos.γιατι εχω δει κατι παρομοιο σε hp.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 post #350 http://www.adslgr.com/forum/threads/735742-Review-DrayTek-2760n?p=5425184#post5425184
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 post #350 http://www.adslgr.com/forum/threads/735742-Review-DrayTek-2760n?p=5425184#post5425184 απλα δεν αναφερουν τον λογο.ο λογος ειναι να μην το brickareis ή οτι ενδεχομενως να υπαρξουν προβληματα που δεν τα εχουν τσεκαρει?ειναι λιγο γενικη η απαντηση τους.αυτο θα μπορουσε να το απαντησει ισως καποιος που τα εχει και τα 2 και να δει αν μεσα φορανε τα ιδια πραγματα γενικοτερα.οπως και το κακο ειναι αν υπαρχει μετα η δυνατοτητα αν δεν το θες να το βγαλεις και να ξαναγυρισεις στην previous κατασταση που μαλλον δεν υπαρχεει.
mentorxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν επειδή τυχαίνει να έχω εδω και περίπου ένα χρόνο το 2760n έχω να σας πω τα εξής: 1. Αξίζει 100% τα λεφτά του, φοβερό μόντεμ, καμία σχέση με τη σαβούρα που δίνει free ο ΟΤΕ. 2. Αρχικά είχα αγοράσει την απλή version γιατι ούτως ή άλλως δεν υπήρχε τότε η Delight 3. Σε καποια φάση πριν κανένα μήνα το μόντεμ τα έφτυσε, πιθανόν γιατί το είχα συνέχεια ανοιχτό ή δεν ξερω για ποιο άλλο λόγο, αλλά τελοσπαντων κόλλησε, δεν μπορούσα ούτε καν να κάνω login ως admin, όπως και να έχει το παω στο εξουσιοδοτημένο service Draytek για την Ελλαδα που το έχει η Lexis, εκει έβαλαν το τελευταίο Delight firmware χωρίς να κάνουν απ'ότι μου είπαν καμία άλλη επιδιόρθωση (ενώ είχα ήδη το τελευταίο "απλό" firmware), και τώρα είναι όλα οκ. 4. Άρα καταρχάς το Delight μπαίνει χωρίς προβλήματα στα παλιά 2760 και κατα δεύτερον μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ταχύτητας, το μόντεμ ΠΕΤΑΕΙ, σας συστήνω ανεπιφύλακτα ΑΜΕΣΑ να βάλετε την Delight version, μιλάμε για άμεση απόκριση στα μενού και επίσης ενώ πριν οταν έκανα stream σε HD quality μετά απο κάποια ωρα έκανε κολληματάκια τώρα πάει σφαίρα χωρίς προβλήματα όση ώρα και αν το αφήσω. αυτα .... περιληπτικα αγοράστε το μόντεμ στην delight version και όσοι το έχετε ήδη βάλτε delight !!!!
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 1.ε ναι βρε συ.δεν μπορεις να συγκρινεις zte με draytek.το ενα 150 ευρω το αλλο ουτε 10:P.ειναι ακριβως το αναποδο.δεν υπαρχει μετρο συγκρισης καν.3.δεν ειναι επειδη το ειχες ανοιχτο.μπορει απο το ρευμα απο κανα σκαμπανεβασμα να στο χαλασε.καλο ειναι αν εχεις Ups να το ριχνειςπανω ή να το βαλεις εστω σε ενα πολυπριζο ασφαλειας.τωρα αν ειχε φαει κανα κολλημα το Firmware του θα μπορουσες και εσυ να του αλλαξεις το Firmware.υπαρχει διαδικασια πως μπαινει το delight οπως και το delight να μην εβαζες υπαρχει διαδικασια να το βαλεις σε tftp mode και να ανεβασεις το Firmwareχωρις να χρειαστει να κανεις Login.εκτος αν ειχε φαει κανα σκαλωμα και ηθελε κανα δυο Hard reset μπας και στρωσει. και λογικα θα ακολουθησουν και πιο νεα firmware για το delight Οποτε σιγουρα θα υπαρξουν και βελτιωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα