chek2fire Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Με λίγα λόγια επειδή τώρα με το 2710 που χρησιμοποιώ στο wifi είμαι υπερευχαριστημένος τι λέτε θα έχω την ίδια απόδοση με το 2760? Η θα είναι χειρότερο λόγο ότι δεν είναι dual band. Δυστηχώς το 2750 πλέον δεν το βρίσκεις πουθενά για αγορά και μόνο στο amazon αλλά σε πολύ ακριβή τιμή. Θα μπορώ να γεφυρώσω το 2760 με το 2710 σε wifi bridge στην χειρότερη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ούτε το 2710 έχει dual band... για το bridge δεν μπορώ να πω με σιγουριά...
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 γιαυτό εδώ μιλάω http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=2434:vigor2710n&Itemid=662&lang=en#features αν έχει και το 2760 το ίδιο wifi τότε δεν θα έχω κανένα πρόβλημα . Μιλάμε αυτό το μηχάνημα σηκώνει τα πάντα πάνω του και δεν χαμπαριάζει με τίποτα και μιλάω πάντα σε wifi. Πολύ ευχαριστημένος με το wifi του και γιαυτό δεν κοιτάω άλλο router εκτός απο draytek.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ναι το ξέρω, το είχα κι εγώ, δεν έχει dual band wifi...
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 σε σχέση με αυτό πως θα το σύγκρινες με το 2760 που έχεις τώρα? Πάντως και το 2710 όταν το είχα αγοράσει είχε θέμα με reboot στο wifi του και πάντα είχα beta firmware πάνω του μέχρι που βγάλανε μια final και πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα.
rfc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 δε χρειαζεται να γεφυρωσεις τπτ φιλος. θα βαλεις το 2760 σαν router-modem και θα συνδεσεις σε lan το 2710 για να το εχεις σαν ΑΡ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 σε σχέση με αυτό πως θα το σύγκρινες με το 2760 που έχεις τώρα? Πάντως και το 2710 όταν το είχα αγοράσει είχε θέμα με reboot στο wifi του και πάντα είχα beta firmware πάνω του μέχρι που βγάλανε μια final και πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα. πάνω κάτω τα ίδια νομίζω, αλλά δεν έχω κάνει και κάποιο διεξοδικό testing οπότε καλύτερα να μην σε πάρω στο λαιμό μου...
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Με λίγα λόγια επειδή τώρα με το 2710 που χρησιμοποιώ στο wifi είμαι υπερευχαριστημένος τι λέτε θα έχω την ίδια απόδοση με το 2760? Η θα είναι χειρότερο λόγο ότι δεν είναι dual band. Δυστηχώς το 2750 πλέον δεν το βρίσκεις πουθενά για αγορά και μόνο στο amazon αλλά σε πολύ ακριβή τιμή. Θα μπορώ να γεφυρώσω το 2760 με το 2710 σε wifi bridge στην χειρότερη? αν εννοεις να εχεις πχ το ενα ρουτερ σαν adsl /vdsl router και να κλεισεις το ασυρματο του και να βαλεις το παλιο σου draytek να κανει το ασυρματο ναι γινεται.αν πχ το νεο draytek ειναι 192.168.1.254 τοτε του κλεινεις το ασυρματο και στο παλιο draytek βαζεις 192.168.1.253 και κλεινεις τον Dhcp.φτιαχνεις το wifi και εισαι ετοιμος.αν θες τωρα για ακομα καλυτερα μπορεις να αφησεις και τα 2 wifi ανοιχτα με τα ιδια στοιχεια αλλα με διαφορετικα καναλια και να βαλεις πχ το ενα draytek στην μια πλευρα του σπιτιου και να ριξεις ethernet Μεχρι την αλλη πλευρα του σπιτιου και να βαλεις εκει το δευτερο draytek.ετσι θα εχεις μεγαλυτερη καλυψη.αυτο αν εχεις μεγαλο σπιτι παντα. δε χρειαζεται να γεφυρωσεις τπτ φιλος. θα βαλεις το 2760 σαν router-modem και θα συνδεσεις σε lan το 2710 για να το εχεις σαν ΑΡ. μαλλον αυτο εννοει με wifi bridge.να το κανει access point.
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Τελικά θα το αφήσω όπως έχει προσωρινά δλδ με τον router του παροχού και το 2710 πάνω του για wifi καθώς είναι άξγα και θα περιμένω να δω πως πάει το καινούργιο firmware των 2760. Βασικά σκοπός μου είναι να μειώσω τις συσκευές αλλά φυσικά όχι να δημιουργήσω προβλήματα σε μια κατάσταση που λειτουργούν τα πάντα άψογα. Και μιλάμε στο σπίτι έχω απαιτητικό δύκτιο που θέλει καλά μηχανήματα για διαχείριση.
greg.chalk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, βασικά θα κάνω και εδώ την ίδια ερώτηση που έκανα και στο adslgr, μήπως και γνωρίζει κάποιος: "η μόνη διαφορά με τη Delight σειρά είναι μόνο το firmware; Λογικά πρέπει να αλλάζει και το hardware(να είναι άλλο rivision). Ρώτησα σε online μαγαζί, το οποίο δεν αναφέρει αν είναι η Delight έκδοση, και μου είπαν ότι πρέπει να το αναφέρω στην παραγγελία αν θέλω τη Delight έκδοση. Και αναρωτιέμαι: Αν παραγγείλω τη Delight έκδοση θα μου δώσουν ένα απλό 2760n με περασμένο άλλο firmware, ή θα είναι διαφορετική και η έκδοση του hardware συν το firmware;"
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, βασικά θα κάνω και εδώ την ίδια ερώτηση που έκανα και στο adslgr, μήπως και γνωρίζει κάποιος: "η μόνη διαφορά με τη Delight σειρά είναι μόνο το firmware; Λογικά πρέπει να αλλάζει και το hardware(να είναι άλλο rivision). Ρώτησα σε online μαγαζί, το οποίο δεν αναφέρει αν είναι η Delight έκδοση, και μου είπαν ότι πρέπει να το αναφέρω στην παραγγελία αν θέλω τη Delight έκδοση. Και αναρωτιέμαι: Αν παραγγείλω τη Delight έκδοση θα μου δώσουν ένα απλό 2760n με περασμένο άλλο firmware, ή θα είναι διαφορετική και η έκδοση του hardware συν το firmware;" ακομα και firmware Να ειναι η μονη αλλαγη παλι δεν το περνανε αυτοι το firmware αλλα η draytek>οποτε θα παρεις το delight με οτι εχει αυτο.αλλα λογικα θα αλλαζει και το Hardware το πιο πιθανο.δυσκολο το κοβω να εχουν αλλαξει μονο το firmware που τρεχει διοτι ετσι θα ειχε καποιος το παλιο draytek και θα του αλλαζε τo firmware με κανα patch και θα ειχε αυτοματως την νεα εκδοση. Τελικά θα το αφήσω όπως έχει προσωρινά δλδ με τον router του παροχού και το 2710 πάνω του για wifi καθώς είναι άξγα και θα περιμένω να δω πως πάει το καινούργιο firmware των 2760. Βασικά σκοπός μου είναι να μειώσω τις συσκευές αλλά φυσικά όχι να δημιουργήσω προβλήματα σε μια κατάσταση που λειτουργούν τα πάντα άψογα. Και μιλάμε στο σπίτι έχω απαιτητικό δύκτιο που θέλει καλά μηχανήματα για διαχείριση. καλα ναι και ετσι που το εχεις δεν χανεις καπου.επισης το 2710 δεν εχεi και μια wan που θα μπορουσες να βαλεις το ρουτερ του παροχου και να το γυρισεις σε bridge??
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δεν έχει το 2710 wan το είχα ψάξει παλιά και αν θυμάσαι είχα ποστάρει και εδώ στο forum και είχαμε δει ότι το 2710 δυστηχώς δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Απλά τώρα το έχω για γενική διαχείριση του wifi που τα καταφέρνει άψογα μπορώ να πω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 βγήκε η final 1.2.1 του 2760 btw, μέχρι στιγμής όλα καλά, είναι με διαφορά πιο γρήγορο το UI...
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Γράψε μετά από μέρες χρήσης πως πάει γενικά.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν έχει το 2710 wan το είχα ψάξει παλιά και αν θυμάσαι είχα ποστάρει και εδώ στο forum και είχαμε δει ότι το 2710 δυστηχώς δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Απλά τώρα το έχω για γενική διαχείριση του wifi που τα καταφέρνει άψογα μπορώ να πω. απλα ελεγα μηπως καποια Lan του επαιζε και σαν wan που γινεται σε μερικα adsl router.γιατι ειναι κριμα να το εχεις μονο σαν access point.αλλιως μετα το πουλας και με το καλο παιρνεις καποιο vdsl μολις σταθεροποιηθει η κατασταση.το καλο με την draytek ειναι οτι βγαζει συχνα πυκνα firmware και δεν τα αφηνει ετσι χυμα. βγήκε η final 1.2.1 του 2760 btw, μέχρι στιγμής όλα καλά, είναι με διαφορά πιο γρήγορο το UI... για την delight ή για αυτο που ειναι με linux?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα