TopGamer Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Γεια σας παιδιά, το κουτί που έχω είναι το bitfenix comrade black και θέλω 2 ίδια ανεμιστηράκια 12x12 καλά στα ~15 ευρώ και τα δύο, κατά προτίμηση led μπλε ή σκέτα μαύρα από το visionstudio... έχω να προσέξω τίποτα ή να πάρω απλά κάποια, είδα τα coolermaster BC 12x12 blue led... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heisenberg1908 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Φίλε μου, έχω 2 από αυτά τα ανεμιστηράκια της coolermaster και είναι πάρα πολύ καλά. Αν τα αγοράσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορούσα επίσης να σου προτείνω τα spectre της bitfenix. Κυκλοφορούν και αυτά με διάφορα χρώματα led, ήταν η πιο πρόσφατη αγορά μου ένα τέτοιο 120mm για το πλαϊνό μέρος του case και είναι εξαιρετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGamer Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ωραία αυτά θα πάρω τότε, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα