Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επικοινώνησες εσύ μαζί τους ή αυτοί μαζί σου?

Εγω τους πηρα τηλ αυτο μου ειπαν ζητησα να μου διαγαψουν και το account αλλα τιποτα ακομη !!!

Δημοσ.

Λένε ότι κάνανε λάθος και είναι ο g3220 και όχι ο i3 περαστικε λάθος δικαιολογίες !!!

Sent from my iPhone using Insomnia

και ειναι socket 1150 ο g3220..... :-D :D :P

Δημοσ.

Μόλις πήραν τηλέφωνο για να ακυρώσουν λέει την παραγγελία. Μπερδεύτηκε με άλλον επεξεργαστή (τον g3220) και η τιμή δεν ισχύει.

Καλά κρασιά...

Δημοσ.

:-D :mad: :-(

ενα απο τα ιδια.......ΑΚΥΡΟ ....γκρρρρρρρρρρρρρρ.........κλασικα φαινομενα παρασκευης-σαββατου-κυριακης.................δυστυχως ξανα το ιδιο εργο ..... δεν εβαλαν μυαλο απο περυσι.....

Δεν πειραζει εχω 2 στα 2 ακυρα.....πρωτα ο 2020 , τωρα ο 3220.... :X :D  :D 

ας το κλειδωσει , παρακαλω, ο mod........δεν υπαρχει λογος υπαρξης πλεον του τοπικ

(και sorry για την αναστατωση που σας δημιουργησα με αυτο)

Χαμογελατε ειναι μεταδοτικο :mrgreen:

Δημοσ.

οκ με πήραν κι εμένα μια απ τα ίδια

οπότε ξεγράφομαι και θα με ξαναδούν όταν ξανακάνουν αντίστοιχη προσφορά (που να ναι και αληθινή)

• Moderators
Δημοσ.

Άντε να βγαίνει και η επιγραφή από τον τίτλο.Όσοι διαφήμιση τσίμπησαν φτάνει.

Την προηγουμενη φορα που (για να μην γινεται διαφημιση μικρων/"αγνωστων" καταστηματων σε προσφορα που ηταν παλι "τυχαιο λαθος Π-Σ-Κ") εφυγε για δευτερη φορα ονομα μαγαζιου από τον τιτλο και τα ποστς, διαβασαμε από 2-3 μελη ότι "σε καποιους θα μοιαζει με προσπαθεια να καλυφθουν αυτά τα καταστήματα" και ότι θα πρεπει να φαινεται το ονομα τους για "ιστορικους λογους".

Καλυτερα λοιπον να μην αλλαζουμε τιποτα να μην κουραζομαστε τζαμπα και ακουμε και "τα ωραια" από πανω. Προσθεσα το "Ακυρο-λαθος" στον τιτλο και ειμαστε ΟΚ.

• Like 5
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα.

Κι εγώ όταν βρίσκομαι Ελλάδα, αν χρειαστώ κάτι και είναι σε καλή τιμή, το εν λόγω κατάστημα προτιμώ κι ας μη βρίσκομια Γαλάτσι.

Η εξυπηρέτησή τους (πέρα από τις καλές τιμές σε συγκεκριμένα είδη που θλέλω) συν το ότι στέκονται τίμια σε μια ανταγωνιστική αγορά, με έχουν κερδίσει σαν πελάτη.

Μακάρι να είναι σωστή η τιμή και όσοι έβαλαν παραγγελίες να εξυπηρετηθούν (1 κομμάτι, δε μιλάω για κάτι κοράκια ή trolls που βάζουν 100).

Αν πάλι όχι, μή βιαστείτε να τους πάρετε το κεφάλι από εκδίκηση και μόνο, μια φορά στο τόσο μπορεί κάποιος να κάνει λάθη (πόσο μάλλον ένα κατάστημα με όχι τόσο πολύ προσωπικό ώστε να ελέγχει τα πάντα και που αποδεδειγμένα εξυπηρετεί και είναι δίπλα στον πελάτη).

PS: Δε τους ξέρω προσωπικά τους ανθρώπους, ούτε έχω "τίποτε" μετοχές στην εταιρία, οπότε παρακαλώ μη παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μου. Σέβομαι όμως την αξιόλογη προσπάθεια και παρουσία του καταστήματος και μαζί με την M-Systems, τον MG-Manager, τα κατατάσσω στα 3 καλύτερα της Αθήνας και ίσως και όλης της Ελλάδας.

Επειδη εχω φιλους με συνοικιακα μαγαζακια του ιδιου "βεληνεκους" ΔΕΝ εχουν "αυτοματοποιημενα" συστηματα τιμων. Τις τιμες τις βαζουν δικοι τους ανθρωποι στο ιντερνετ οποτε δεν τιθεται θεμα "λαθους". Φυσικα και το "μαζεμα" των email ειναι ενα πολυ καλο μαρκετινγκ ασχετα αν σε μερικους φανταζει παραξενο. Πειτε πως ενα καταστημα λαμβανει 100 κομματια 4tb σκληρων και τα βαζει 20% κατω απο τον ανταγωνισμο. Αν στειλει 50 emails μπορει τα 100 να τα δωσει σε λιγες μερες απο στομα σε στομα. Αν στειλει 1000 τα 100 κομματια θα τα δωσουν σιγουρα μεσα σε χρονο ρεκορ.

Απο εκει και περα επειδη βλεπουν πως στο Ελλαντα δεν υπαρχει τιμωρια παρα μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις αυτη την στιγμη τοσο αυτο το καταστημα οσο και αλλα λαμβανουν δωρεαν μαρκετινγκ, τπτ περισσοτερο και τπτ λιγοτερο.

Δημοσ.

Έχει βγάλει κάποιος φίλος σου από συνοικιακό μαγαζί του "ίδιου βεληνεκούς" κάποιο προϊόν σε προσφορά?

Γιατί αν δεν απατώμαι, πριν 1,5 χρόνο το Infoworld έβγαλε ThinkPad L520 (την παρτίδα με τo νέο revision στις μπαταρίες και το mSATA slot κιόλας) κι έκανε μάγκες τη μισή Ελλάδα τουλάχιστον. Ας μη κατηγορούμε λοιπόν μόνο.

Τέλος, είναι φύσει αδύνατον τιμές σε χιλιάδες προϊόντα να περνώνται στο χέρι, με καθημερινή ενημέρωση και αλλαγή, απλά θα ήθελε 100 άτομα προσωπικό ο καθένας να ελέγχει και να ανανεώνει τιμές.

Δεν δίνω δίκιο στο κατάστημα, αλλά δεν ασπάζομαι και τον συνειρμό σου.

Δημοσ.

Αν περνάνε τις τιμές με το χέρι λογικό είναι να γίνονται λάθη.Επίσης η "προσφορά" κράτησε λίγες ώρες το βράδυ της Παρασκευής οπότε δε νομίζω οτι έγινε επίτηδες.

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως αυτα τα λαθη τα κανουν μονο ΠΣΚ

Ναι αυτό είναι ένα καλό ερώτημα που θέτεις.

Συνήθως οι τιμές ενημερώνονται μαζικά τις Δευτέρες.

Δημοσ.

Και μαζι με την κουραση βγαινει και μια σουπερ τιμη και ποτε μα ποτε αυτη η λαθος τιμη δεν ειναι προς τα πανω. :P

Δημοσ.

<p>Και μαζι με την κουραση βγαινει και μια σουπερ τιμη και ποτε μα ποτε αυτη η λαθος τιμη δεν ειναι προς τα πανω. :P</p>

Όταν είναι προς τα πάνω δεν μπαίνει στο φόρουμ, γι' αυτό έχεις αυτή την εντύπωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...