Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν βλέπω να κάνει καταχώρηση της παραγγελίας στο site μάλλον το μπλόκαραν από τις 12. 

Δημοσ.

Ωραία πράματα πάλι. Όπως οι δημοσιογράφοι βρίσκουν πάντα κάθε Δευτέρα κάτι να ασχολούνται όλη τη βδομάδα, τα μαγαζιά βρίσκουν πάντα κάτι κάθε Παρασκευή βράδυ για να ασχολούμαστε το ΣΚ.

Δημοσ.

Πρεπει να καταλαβετε οτι μιλαμε για συνοικιακο μαγαζι, ουτε μουφα ηταν, ουτε μαζευουν email. Εχω παρει δυο κομπιουτερ απο εκει, εχω στειλει και δυο συγγενηδες να παρουν απο εκει λαπτοπ (σε εξαιρετικη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο) και θα ξαναπαρω αμα χρειαστει, παροτι δεν εμενα ποτε γαλατσι, μια χαρα ειναι τα παιδια, προφανως και προκειται για λαθος...

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να καταλαβετε οτι μιλαμε για συνοικιακο μαγαζι, ουτε μουφα ηταν, ουτε μαζευουν email. Εχω παρει δυο κομπιουτερ απο εκει, εχω στειλει και δυο συγγενηδες να παρουν απο εκει λαπτοπ (σε εξαιρετικη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο) και θα ξαναπαρω αμα χρειαστει, παροτι δεν εμενα ποτε γαλατσι, μια χαρα ειναι τα παιδια, προφανως και προκειται για λαθος...

Συμφωνώ απόλυτα.

Κι εγώ όταν βρίσκομαι Ελλάδα, αν χρειαστώ κάτι και είναι σε καλή τιμή, το εν λόγω κατάστημα προτιμώ κι ας μη βρίσκομια Γαλάτσι.

Η εξυπηρέτησή τους (πέρα από τις καλές τιμές σε συγκεκριμένα είδη που θλέλω) συν το ότι στέκονται τίμια σε μια ανταγωνιστική αγορά, με έχουν κερδίσει σαν πελάτη.

Μακάρι να είναι σωστή η τιμή και όσοι έβαλαν παραγγελίες να εξυπηρετηθούν (1 κομμάτι, δε μιλάω για κάτι κοράκια ή trolls που βάζουν 100).

Αν πάλι όχι, μή βιαστείτε να τους πάρετε το κεφάλι από εκδίκηση και μόνο, μια φορά στο τόσο μπορεί κάποιος να κάνει λάθη (πόσο μάλλον ένα κατάστημα με όχι τόσο πολύ προσωπικό ώστε να ελέγχει τα πάντα και που αποδεδειγμένα εξυπηρετεί και είναι δίπλα στον πελάτη).

PS: Δε τους ξέρω προσωπικά τους ανθρώπους, ούτε έχω "τίποτε" μετοχές στην εταιρία, οπότε παρακαλώ μη παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μου. Σέβομαι όμως την αξιόλογη προσπάθεια και παρουσία του καταστήματος και μαζί με την M-Systems, τον MG-Manager, τα κατατάσσω στα 3 καλύτερα της Αθήνας και ίσως και όλης της Ελλάδας.

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβως επειδη ειναι συνοικιακο μαγαζι θα επρεπε να αποφευγει τετοιου ειδους λαθη. Αν μη τι αλλο ο επεξεργαστης υπηρχε και προχτες στο καταστημα φανταζομαι, οποτε καποιος πηγε να αλλαξει την τιμη. Ε δε μπορει να αλλαζεις την τιμη σε ενα προιον σου και να κανεις τοσο τραγικο λαθος και να το αφηνεις και τοσες ωρες online. Ελπιζω να βγω λαθος και να εξυπηρετηθειτε ολοι οσοι τολμησατε.

Δημοσ.

Λένε ότι κάνανε λάθος και είναι ο g3220 και όχι ο i3 περαστικε λάθος δικαιολογίες !!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Λένε ότι κάνανε λάθος και είναι ο g3220 και όχι ο i3 περαστικε λάθος δικαιολογίες !!!

Επικοινώνησες εσύ μαζί τους ή αυτοί μαζί σου?

Δημοσ.

O oποιος ουτε αυτος είναι στην τιμη του τιτλου... WTF?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...