Gunix Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σας. Θέλω την βοήθεια σας. Πρώτον, στο κλείσημο από το καπάκι του laptop ποια είναι η σωστή επιλογή να βάλω η Αδρανοποίηση ή Αναστολή λειτουργίας? Γιατί? Δεύτερον, στο πάτημα του κουμπιού να βάλω τερματισμό ή να μην βάλω και θα χαλάσω τα windows?
Euclides Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εγώ στο κλείσιμο του καπακιού έχω βάλει να μην κάνει απολύτως τίποτα, και με το power button να κάνει shutdown. Κάνεις ότι ρύθμιση βολεύει εσένα, και τα Windows δεν παθαίνουν απολύτως τίποτα.
panira Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ακριβως οπως τα λεει ο Euclides ειναι....δεν παιζει ρολο....κανε οτι σε βολευει
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πολλοί έχουν παρεξηγήσει το κλείσιμο του υπολογιστή από το κουμπί και τρομοκρατούνται όταν το ακούν. Όταν πατώντας μία φορά το κουμπί γίνει κανονικό shutdown δεν έχει απολύτως καμία διαφορά από το να πας Έναρξη>τερματισμός. Αν πατήσεις συνεχόμενα το κουμπί για αρκετά δευτερόλεπτα και κλείσει μπαμ και κάτω, τότε μπορεί να προκύψει πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα