geo1st487 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καθε φορα που μπαινω στο skype βλεπω 4 συγκεκριμενες επαφες συνεχως online ενω στην πραγματικοτητα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι. Στην αρχη αυτο το εκανε με 1 επαφη. Τωρα οι επαφες εγιναν 4. Γιατι συμβαινει αυτο. Μηπως οι επαφες αυτες μπαινουν απο κινητο ή tablet και κλεινουν το skype χωρις να κανουν πρωτα sign out και δειχνει οτι ειναι online ενω δεν ειναι; Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει. Καμια ιδεα;
shine Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 το ίδιο και σε μένα. με βλέπουν οι άλλοι online ενώ δεν είμαι. από δοκιμές που έκανα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το κάνει όταν κλείνω τον υπολογιστή έχοντας το skype online. το θέμα είναι ότι αυτό το έκανε και παλαιότερα αλλά μετά απο κάποιο διάστημα έβγαινε off. τώρα μπορεί να κλείσω τον υπολογιστή και να με δείχνει Online για ολόκληρο σαββατοκύριακο. μου έχουν κάνει πολλοί παράπονα ότι δεν απαντάω
jim_p Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μηπως εχετε το skype και στο κινητο σας? Και εγω ειχα το ιδιο θεμα, με βλεπανε συνεχως online, και μου στελνανε μηνυματα και περιμενανε να απαντησω! Τελικα πεταξα το skype απο το κινητο κια ησυχασα
infin1tyGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Όντως, το έχω παρατηρήσει κι εγώ στην εφαρμογή του Skype, αν βγεις χωρίς να κάνεις αποσύνδεση.
rfc Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 πρεπει πριν το κλεισετε να κανετε log out για να μη σας βλεπουν online.............. βρασε ρυζι.........
Blue1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αν κάποιος σε διαγράψει απο επαφή τον δείχνει πλέον με ερωτηματικό? Αν σε μπλοκάρει απλώς τον βλέπεις αποσυνδεδεμένο και αν σε ξεμπλοκάρει θα δει τι εχει γραφτει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα