babis.pavlidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Γεια σας. Εχω ενα προβλημα μετα απο απεγκατασταση κ εγκατασταση των itunes στο pc μου.Μου βγαζει ενα σφαλμα . <Τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν c:\programs\files\itunes\itunes.exe βεβαιωθειται οτι πληκτολογησατε το ονομα σωστα και προσπαθηστε ξανα. Οποιος μπορει ας βοηθησει ευχαριστω
CheOnWeb Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Είσαι σε Windows 32bit ή 64; Από πού κατέβασες το iTunes; Πώς έκανες απεγκατάσταση; http://support.apple.com/kb/HT1923 1
babis.pavlidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 32 bit και το κατεβασα απο http://www.apple.com/gr/itunes/download/εδω. Εκανα απεκατασταση κανονικα
CheOnWeb Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Την εγκατάσταση την έκανες manual ή με το Apple Software Update; (Από περιέργεια ρωτάω) Σε κάθε περίπτωση ακολούθα το link που έδωσα στο 1ο post. 1
babis.pavlidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Την εκανα manual αλλα και με το update που προσπαθησα ηταν το ιδιο. Σευχαριστω Τιποτα τα εκανα ολα οπως τα λεει αλλα τιποτα. Κατι αλλο κανεις για να με βοηθησει.
CheOnWeb Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αρχίζω να υποψιάζομαι κάτι στραβό στη registry. Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις σε άλλο folder εκτός του Program Files.
babis.pavlidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Οχι ουτε παλι .Αλλα το εστεισα σε αλλο drive απο το C: Παλι το ιδιο μυνημα μου βγαζει
CheOnWeb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τσέκαρε antivirus και τα σχετικά μήπως κάποιος το μπλοκάρει ή/και δοκίμασε επαναφορά σε παλαιότερη ημερομηνία (πριν τις απεγκαταστάσεις).
babis.pavlidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δεν πρεπει να φταιει το antivirus κ δεν εχω παλαιωτερη ημερομηνια απο τισ απεγκαταστασεις? Τι κανουμε τωρα?
CheOnWeb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Είσαι βέβαιος ότι ακολούθησες αναλυτικά όλες τις οδηγίες του 1ου link που σου έδωσα; Στη θέση σου θα το ξανάκανα με προσοχή και θα έψαχνα και μόνος μου για ό,τι αρχείο είναι σχετικό με Apple, κυρίως απ' το App Data folder όλων των users. Θα καθάριζα και χειροκίνητα registry αλλά αν δεν ξέρεις κάντο με κάποιο utility. Μετά restart (μη σου πω και repair windows), Windows update, απενεργοποίηση antivirus και install iTunes. ps. Θα ήθελα να δω το screenshot του 1ου post σου (δεν ανοίγει).
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το αρχείο είναι σε αυτό το path αν πας χειροκίνητα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα