johnnnnavrozidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Χρησιμοποιήστε το νέο θέμα εδώ: ------------------------------ Γεια σας παιδια προσφατα ξεκινησα ενα καινουριο καναλι στο youtube με gameplays ! Ξεκινησα με mw3 , black ops 2 και εγω σκοπο να βαλω Titanfall και αλλους τιτλους . Οποιος θελει να με βοηθησει λιγο δειτε κανενα video μου συντομα με commentary .
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Να εχεις υπομονη, ο mkbhd οταν ειχε κανει 100 βιντεο ακριβως ειχε 78 subs και τωρα που εχει 663 βιντεο εχει 1.200.000 subs οχι με ακριβεια το τελευταιο νουμερο. Κανε πρωτοτυπα οχι τυπου awesome trickshot on multiplayer κλπ κλπ, τετοια εχουμε δει εκατομμυρια
HadesGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πρωτοτυπία και βάλε μία ωραία κοπελίτσα να κάνει την εισαγωγή 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Φιλε μου πρεπει να εισα διαφορετικος απο τους αλλους για να κανεςι κατι.Πρεπει να το εχεις το πραγμα και να μν προσπαθεις να το παιξεις καποιος αλλος[οπως κανουν αρκετοι και failαρουν].Ο αλλος βριζει καρκινους και εχει καθε μερα 1000 viewers twich.Οι gramers κανουν μια φοβερη δουλεια και πανε φοβερα.Αν εισαι ωραιος τυπος στο commentary ,θα πας καλα,αν οχι δεν θα σε δει κανενας.Γενικα ή το εχεις ή δεν το εχεις.Αυτα.
alan2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Έφτιαξα και εγώ ένα κανάλι, αρχικά για να καταγράφω τα λάθη μου στο hearthstone μερικά βιντεο προσπάθησα να τα σχολιάσω, δείτε και αφήστε κανένα σχόλιο. http://youtu.be/jTvkYZR_iEI
johnnnavrozidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μιλα ελληνικα ρε ! και εγω κυριως καταγραφω τα βιντεο και μετα κοιταω τα λαθη μου και τις απροσεξιες
dimitris21gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ανέβαζε βίντεο καλής ποιότητας και κάνε αυτό που κάνεις γιατί σου αρέσει και έχεις μεράκι και όχι με σκοπό να πάρεις subs και views. Εγώ χωρίς να προωθώ σχεδόν καθόλου τα βίντεο μου και ανεβάζοντας υλικό πολύ αραιά όποτε μπορούσα έχω μαζέψει 34 subs με κυρίως cs go montages.
Προτεινόμενες αναρτήσεις