samoilaros Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω εδώ και 2-3 εβδομάδες τηλεόραση για το δωμάτιό μου (Θα της βάλω μία βάση τοίχου, απέναντι από το κρεβάτι σε απόσταση 3 μέτρων συνολικά) και κατέληξα να επιλέξω 32άρα. Φίλος μου είπε να κινηθώ σε smart Tv για να έχω κάποιες λειτουργίες υπολογιστή και επειδή είναι το "μέλλον". Ψάχνομαι με προσφορές λόγω μουντιάλ αλλά συνήθως οι προσφορές αναφέρονται σε άνω των 40 ιντσών τηλεοράσεις και άνω των 350 € που μπορώ να διαθέσω. Έπειτα από ψάξιμο κατέληξα στην παρακάτω τηλεόραση : Site: Sony-KDL-32W650 Γενικά, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ποιες εταιρείες είναι καλές κλπ αλλά το SONY BRAVIA το έχω συνδέσει με κάτι πολύ καλό. Επίσης τα 200Hz ξέρω ότι δεν θα είναι αισθητά τόσο πολύ στο μάτι αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερα από τα 50 και τα 100. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Κάποια προσφορά σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Υ.Γ Δεν πολύ ενδιαφέρομαι για 3D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω εδώ και 2-3 εβδομάδες τηλεόραση για το δωμάτιό μου (Θα της βάλω μία βάση τοίχου, απέναντι από το κρεβάτι σε απόσταση 3 μέτρων συνολικά) και κατέληξα να επιλέξω 32άρα. Φίλος μου είπε να κινηθώ σε smart Tv για να έχω κάποιες λειτουργίες υπολογιστή και επειδή είναι το "μέλλον". Ψάχνομαι με προσφορές λόγω μουντιάλ αλλά συνήθως οι προσφορές αναφέρονται σε άνω των 40 ιντσών τηλεοράσεις και άνω των 350 € που μπορώ να διαθέσω. Έπειτα από ψάξιμο κατέληξα στην παρακάτω τηλεόραση : Site: Sony-KDL-32W650 Γενικά, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ποιες εταιρείες είναι καλές κλπ αλλά το SONY BRAVIA το έχω συνδέσει με κάτι πολύ καλό. Επίσης τα 200Hz ξέρω ότι δεν θα είναι αισθητά τόσο πολύ στο μάτι αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερα από τα 50 και τα 100. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Κάποια προσφορά σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Υ.Γ Δεν πολύ ενδιαφέρομαι για 3D. Μήπως αντί να πας σε 32αρα Smart πας σε μια μεγαλύτερη συμβατική? (με τα χρήματα αυτά νομίζω βρίσκεις 40-42", θα την ευχαριστηθείς περισσότερο ) Έτσι κι αλλιώς Smart λειτουργίες μπορείς να αποκτήσεις αργότερα είτε συνδέοντας κάποιο android box είτε τον υπολογιστή σου! (απλά μια πρόταση μήπως σε βολεύει) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samoilaros Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μήπως αντί να πας σε 32αρα Smart πας σε μια μεγαλύτερη συμβατική? (με τα χρήματα αυτά νομίζω βρίσκεις 40-42", θα την ευχαριστηθείς περισσότερο ) Έτσι κι αλλιώς Smart λειτουργίες μπορείς να αποκτήσεις αργότερα είτε συνδέοντας κάποιο android box είτε τον υπολογιστή σου! (απλά μια πρόταση μήπως σε βολεύει) Με ενδιαφέρει αυτό που λες διότι έχω αρκετά καλό υπολογιστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3135131/LG-42LN5400.html βαλε +20 εύρω και κανε αυτό που ειπε ο zio ή ακόμα καλύτερα +30ευρω γιά την LG 42lb5500 πιο νέο μοντέλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samoilaros Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το smart TV αξίζει γενικά όταν έχεις καλό υπολογιστή; Στις 32 ίντσες τι προτείνετε; Διότι μπορεί να μην χωράει σε εκείνο το σημείο του τοίχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα