Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

..(και γω που νόμιζα πως είμαι υποχόνδριος επειδή ψωνίζω dettol)

Μεταξύ μας, αν μπορείτε να πλένετε τα χέρια σας, καλό είναι, αλλά το να πάθετε κάποια ζημιά επειδή τα χέρια σας ή το κουτάκι ή το πηρούνι δεν ήταν καθαρά, ισοδυναμεί σαν πιθανότητα με την γλάστρα που θα προσγειωθεί στο κεφάλι σας από κάποιο μπαλκόνι ξερωγω..

Που το χρησιμοποιεις τo dettol?

Ωστε νομιζεις πως η διαφορα μεταξυ καποιου που πλενει τα χερια του και καποιου που δε τα πλενει ποτε, εισαι οσο μια γλαστρα που μπορει να πεσει στο κεφαλι?....

To πληκτρολόγιο είναι ποιο βρώμικο και από λεκάνη τουαλέτας

Ενω πληκτρολογεις συνηθιζεις να σαλιωνεις το δαχτυλο σου και να τριβεις το ματι?

Η λεκανη της τουαλετας ειναι καθαροτερη απο το ξυλο της κουζινας που κοβουμε κρεατα και λαχανικα.

Ετσι τους εχουν μαθει οι τυροβρωμικουλες

Xαρακτηριστικο παραδειγμα τυροβρωμικουλα (με καθαρο παγκο)

foto_pon.jpg

Δημοσ.

παιδια θελει προσοχη με αυτα. ειχα διαβασει, αν και δεν ειμαι σιγουρος για την εγκυροτητα του αρθρου, οτι ενας ανθρωπος ηπιε απευθειας απο το κουτακι αλλα ενα ποντικι ειχε αφοδευσει εκει και επαθε λεπτοσπειρωση και πεθανε. ενταξει δε λεω οτι θα το παθει καποιος αυτο αλλα ας προσεχουμε λιγο ποτε δεν ξερεις

Δημοσ.

παιδια θελει προσοχη με αυτα. ειχα διαβασει, αν και δεν ειμαι σιγουρος για την εγκυροτητα του αρθρου, οτι ενας ανθρωπος ηπιε απευθειας απο το κουτακι αλλα ενα ποντικι ειχε αφοδευσει εκει και επαθε λεπτοσπειρωση και πεθανε. ενταξει δε λεω οτι θα το παθει καποιος αυτο αλλα ας προσεχουμε λιγο ποτε δεν ξερεις

Aν το ποντικι εχει αφοδευσει, οk θα δουμε τα ποντικοκουραδα και δε θα πιουμε. Αν ομως το ποντικι εχει ουρησει κι εχουν εξατμισθει, πως θα τα δουμε?

Δημοσ.

Πάντως νομίζω ότι είναι πιο πιθανό να πάθουμε κάτι από το περιεχόμενο παρά από τη συσκευασία :-D

Δημοσ.

Πάντως νομίζω ότι είναι πιο πιθανό να πάθουμε κάτι από το περιεχόμενο παρά από τη συσκευασία :-D

Γιατι το λες αυτο?

colas.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή την ιστορία με το κουτάκι και το ποντίκι που έχεσε/κατούρησε ανάλογα τη βερσιον και κάποιος κάπου πέθανε, την λέγανε στο δημοτικό μαζί με το οτι η ελληνική γλώσσα δεν έγινε διεθνής για μια ψήφο.

• Like 5
Δημοσ.

Αυτή την ιστορία με το κουτάκι και το ποντίκι που έχεσε/κατούρησε ανάλογα τη βερσιον και κάποιος κάπου πέθανε, την λέγανε στο δημοτικό μαζί με το οτι η ελληνική γλώσσα δεν έγινε διεθνής για μια ψήφο.

Όπως την πας τη δουλειά εσύ, όπου να 'ναι θα αμφισβητήσεις και την ύπαρξη κροκοδείλων στο δίκτυο των υπονόμων.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως την πας τη δουλειά εσύ, όπου να 'ναι θα αμφισβητήσεις και την ύπαρξη κροκοδείλων στο δίκτυο των υπονόμων.

Είναι αμερικανιά αυτό, δεν πιστεύουμε τέτοια εμείς, είμαστε πιο ξύπνιοι... :P

εγώ θα περνάω το κουτάκι με λίγη χλωρίνη από δω και πέρα :(

Μην αγχώνεσαι, πρέπει να έχεις μεγάλη γκαντεμιά για να πάθεις ζημιά από κουτάκι αναψυκτικού! (εγώ το σκουπίζω μια με το δάχτυλο πάντως, έτσι για να νομίζω ότι κάτι έκανα :-) )

• Like 1
Δημοσ.

(εγώ το σκουπίζω μια με το δάχτυλο πάντως, έτσι για να νομίζω ότι κάτι έκανα :-) )

Και γιατι δεν φορατε ενα ματακι καλυτερα ? Περισσοτερη προστασια προσφερει.Μηπως με το ιδιο δαχτυλο μετα πιανετε το καλαμακι , ?  :-D

• Like 1
Δημοσ.

εγώ θα περνάω το κουτάκι με λίγη χλωρίνη από δω και πέρα :(

Και όταν θα ξεμένεις από αναψυκτικό, θα μπορείς να κατεβάζεις το μπουκάλι της χλωρίνης, μια που θα έχεις συνηθίσει να την γεύεσαι...

Δημοσ.

Και γιατι δεν φορατε ενα ματακι καλυτερα ? Περισσοτερη προστασια προσφερει.Μηπως με το ιδιο δαχτυλο μετα πιανετε το καλαμακι , ?  :-D

Να νομίζω ότι κάτι έκανα είπα :P

Δημοσ.

Τι απο τα δυο αμφισβητεις?

Οτι δε χεζουν/κατουρανε ποντικια σε κουτια αναψυκτικου ή οτι δε πεθαινει κανεις απο λεπτοσπειρωση?

η ελληνική γλώσσα δεν έγινε διεθνής για μια ψήφο

Μαλλον ηταν μονο μια ψηφος υπερ του να γινει η ελληνικη γλωσσα διεθνης(αμερικανικη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...