Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
................Aυτο τι ειδους ανεκδοτο ηταν? :blink:  Ποιος να μας απομακρυνει απο τ αναψυκτικα και τους κινδυνους τους? Οι εταιριες που κοιτανε το καλο μας? :blink:

Αν πρέπει ακόμα και σε ένα σχόλιο τόσο ξεκάθαρο ειρωνικό να βάλω ταμπελάκι "προσοχή not to be taken seriously", τι να πω;;;

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, στα σοβαρά τώρα, πότε ήταν η τελευταία φορά που κολλήσατε/πάθατε κάτι επειδή βάλατε κάτι βρώμικο στο στόμα σας;

Αφθες ρε λουσι
  • Like 1
Δημοσ.

Αν πρέπει ακόμα και σε ένα σχόλιο τόσο ξεκάθαρο ειρωνικό να βάλω ταμπελάκι "προσοχή not to be taken seriously", τι να πω;;;

Οσο ειρωνικο ηταν το δικο σου, τοσο ηταν και το δικο μου.

Δημοσ.

Όλοι μας έχουμε χώσει την γλωσσιτσα μας κάπου πολύ πιο βρώμικα.. Δεν νομίζω ότι μας φταίνε τα ντενεκεδακια! Να κλείσει παρακαλώ :P

Δημοσ.

Tωρα σοβαρα haris_216, εάν δεν μας κανεις πλακα, σε απασχολουν τα κουτακια των αναψυκτικών? μετρο παιρνεις? εχεις αναλογιστεί τι μικροβια κυκλοφορουν εκει μεσα? ηλεκτρικο παιρνεις? λεωφορεια χρησιμοποιείς? καθεσαι στα καθίσματα τους? πιανεις τους σωλήνες που εχουν για στηριγμα? λεφτα χρησιμοποιείς? κομπιουτερ στην δουλεια σου εχεις? δεν τον χρησιμοποιει άλλος? σε μπαρακια καφετεριες κτλ πας? παγο στο ποτο σου? τα πατατάκια - ξηροκαρπια τα τρωμε? στα GOODYS/FLOCAFE/ΒΕΝΕΤΗ KAI ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥς το τρως ολο το φαι σου ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ή από τις σακουλες τους? ΣΥΓΝΩΜΗ εάν θα γινω αδιακριτη αλλα κοπελα εχεις? δεν την φιλας? "αλλα" πραγματα μαζι της δεν κανεις? ή λοιπον μας δουλευεις ή ζεις ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ αποστειρωμενο περιβαλλον και απλα σκεφτηκες να το "μοιραστεις" μαζι μας....... 

Τωρα...Εάν εχεις-κανεις-χρησιμοποιεις ένα από τα παραπανω......προσπαθεις μετα να μας "τρομάξεις-αγχωσεις" με τα ΠΙΘΑΝΑ μικροβια από το κουτακι των αναψυκτικών? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Δημοσ.

Tωρα σοβαρα haris_216, εάν δεν μας κανεις πλακα, σε απασχολουν τα κουτακια των αναψυκτικών? μετρο παιρνεις? εχεις αναλογιστεί τι μικροβια κυκλοφορουν εκει μεσα? ηλεκτρικο παιρνεις? λεωφορεια χρησιμοποιείς? καθεσαι στα καθίσματα τους? πιανεις τους σωλήνες που εχουν για στηριγμα? λεφτα χρησιμοποιείς? κομπιουτερ στην δουλεια σου εχεις? δεν τον χρησιμοποιει άλλος? σε μπαρακια καφετεριες κτλ πας? παγο στο ποτο σου?

Παλια πηγαινα σε ενα μπιλιαρδαδικο και συνηθως με το παιχνιδι μου επαιρνα μια κοκα κολα. Παρατηρησα οτι ο μπαρμαν με τα ιδια χερια που επαιρνε τα λεφτα και σου εδινε τα ρεστα, επιανε και τα παγακια που εβαζε στη κοκα. Μια φορα τον ρωτησα "τα χερια σου που τα ειχες πριν?" και μου απαντησε "στο κωλο μου" :lol:

True story.

Δημοσ.

Μερικοί από εδώ μέσα είναι τόσο τυροβρωμίκουλοι που τα χέρια λογικά τα πλένουν μόνο αν έχουν πιάσει λάσπη, δεν εξηγήται αλλιώς

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά στο σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας που δούλευα τα κουτάκια των αναψυκτικών ήταν γεμάτα μικρά κατσαριδάκια... Αρκούσε να έσκαγε-τρύπαγε ένα και αυτό ήταν.... Χαμός...

Δημοσ.

Αστους να λενε 

haris_216   :P

Tωρα σοβαρα haris_216, εάν δεν μας κανεις πλακα, σε απασχολουν τα κουτακια των αναψυκτικών? μετρο παιρνεις? εχεις αναλογιστεί τι μικροβια κυκλοφορουν εκει μεσα? ηλεκτρικο παιρνεις? λεωφορεια χρησιμοποιείς? καθεσαι στα καθίσματα τους? πιανεις τους σωλήνες που εχουν για στηριγμα? λεφτα χρησιμοποιείς? κομπιουτερ στην δουλεια σου εχεις? δεν τον χρησιμοποιει άλλος? σε μπαρακια καφετεριες κτλ πας? παγο στο ποτο σου? τα πατατάκια - ξηροκαρπια τα τρωμε? στα GOODYS/FLOCAFE/ΒΕΝΕΤΗ KAI ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥς το τρως ολο το φαι σου ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ή από τις σακουλες τους? ΣΥΓΝΩΜΗ εάν θα γινω αδιακριτη αλλα κοπελα εχεις? δεν την φιλας? "αλλα" πραγματα μαζι της δεν κανεις? ή λοιπον μας δουλευεις ή ζεις ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ αποστειρωμενο περιβαλλον και απλα σκεφτηκες να το "μοιραστεις" μαζι μας....... 

Τωρα...Εάν εχεις-κανεις-χρησιμοποιεις ένα από τα παραπανω......προσπαθεις μετα να μας "τρομάξεις-αγχωσεις" με τα ΠΙΘΑΝΑ μικροβια από το κουτακι των αναψυκτικών? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Αν ειμουνα τυλιχτης παντως μετα απο αυτα τα επιχειρηματα θα εβαζα το χερι μου στο π... μου και θα σας εφτιαχνα μια πιτα. :-D .Επιδεικτικα.Και σε οποιον διαμαρτυροταν θα του ελεγα οτι οσες εβαλαν τον στομα τους εκει δεν αρρωστησαν. :-D

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά στο σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας που δούλευα τα κουτάκια των αναψυκτικών ήταν γεμάτα μικρά κατσαριδάκια... Αρκούσε να έσκαγε-τρύπαγε ένα και αυτό ήταν.... Χαμός...

Της ιπτάμενης ε?

Δημοσ.

Μερικοί από εδώ μέσα είναι τόσο τυροβρωμίκουλοι που τα χέρια λογικά τα πλένουν μόνο αν έχουν πιάσει λάσπη, δεν εξηγήται αλλιώς

Αστα να πανε.Για αυτο πας σε φουρνο και ενω θα μπορουσε να την πιασει την τυροπιτα ο αλλος με την λαβιδα η να φορεσει γαντια την πιανει με τα χερια του (με τα οποια προηγουμενως μπορει να ειχε ξυσει τον κωλο του).Ετσι τους εχουν μαθει οι τυροβρωμικουλες  :(

Δημοσ.

Πάντως πριν 1-2 χρόνια είχα ακούσει μια είδηση ότι κάποιος είχε πεθάνει από λεπτοσπύρωση η οποία προήλθε από κατάποση αναψυκτικού απο το κουτί το οποίο είχε μολυνθεί από ποντίκια...  στις αποθήκες που τα τοποθετούν οι οποίες πιθανώς να μην είναι και οι πλέον κατάλληλες παίζει να  κυκλοφορεί όλο το ζωικό βασίλειο...

Εντάξει προφανώς αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις, οπότε προσωπικά όποτε μπορώ πίνω είτε με καλαμάκι είτε με ποτήρι.

Και για του λόγου το αληθές, να η είδηση από ένα site.. http://www.newsbomb.gr/prionokordela/diethni/story/213180/sok-pethane-giati-ipie-anapsyktiko-apo-to-koytaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...