arxaggelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ολα ΟΚ. This one's busted. Είχα πετύχει στην τηλεόραση ολόκληρο το επεισόδιο αλλά και η περίληψη καλή είναι 3
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αν έχεις ευαισθησία στα χείλια σου και βγάζεις με το παραμικρό ερπη είναι μεγάλο θέμα.. Δε βγάζεις έρπη από ευαισθησία, βγάζεις επειδή είσαι φορέας του ιού. Το αν θα ξαναβγάλεις δεν εξαρτάται από το αν φας κάτι_βρώμικο, απ' όσο γνωρίζουμε. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 το ξέρω οτι είναι ιος αλλά τα χείλη πίστεψε με είναι περισσότερο ευάλωτα σε αυτη την περίπτωση. Εχω βγάλει επειδή σκουπίστηκα με χαρτοπετσέτα ταβέρνας καθαρή.. Και απο καλαμάκια..
margaritagr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εγω γιατι δεν εχω δει αυτα τα...νεα κουτια..; :/
zio10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εγω γιατι δεν εχω δει αυτα τα...νεα κουτια..; :/ Δεν είναι νέα, κυκλοφορούν καμιά 20αριά χρόνια! 1
haris_216 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλοί οι mythbusters (φεύγω λίγο απ' το θέμα) αλλά απογοητεύτηκα όταν τους είχα δει να τσεκάρουν τον "μύθο" ότι ένα πλοίο που βουλιάζει μπορεί να σε τραβήξει στη δίνη του. Και το είχαν κάνει "busted" χρησιμοποιώντας ένα βαρκάκι το οποίο όπως καταλαβαίνει κανείς ούτε με ταχύτητα πήγε κάτω αλλά ούτε το εκτόπισμα έχει να τραβήξει κάτι. end of "off topic"
bluesattack Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δεν είναι νέα, κυκλοφορούν καμιά 20αριά χρόνια! Για βαλτε καμμια φωτο για εμας που ειμαστε μια εικοσαετια πισω
epipolaios Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Οταν ημουν φανταρος σκοπια οποτε μ πεφτε τσιγαρο του ζεματαγα λιγο το φιλτρο κ οκ ομως με τα κουτακια εχω ακουσει πολλες λαικες ιστοριες περι δηλητηριασεων μολυνσεων θανατων και τ αποφευγω
zio10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Για βαλτε καμμια φωτο για εμας που ειμαστε μια εικοσαετια πισω Αν έχω καταλάβει σωστά το θέμα αναφέρεται στα κουτιά που κυκλοφορούν τώρα (εδώ και αρκετά χρόνια βασικά) δηλαδή αυτά: ανοίγεις και το καπάκι μπαίνει μέσα στο αναψυκτικό. Απλά πριν από αυτά ήταν κάπως έτσι: Ανοίγεις και πετάς το καπάκι 1
bluesattack Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Α ναι εχεις δικιο.Τωρα θυμηθηκα γιατι παιρνω μπουκαλακια των 500 ml 1
panos2171 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Κάπου είχα διαβάσει πως στο μέταλλο που έχουν τα κουτάκια των αναψυκτικών δε μπορούν να αναπτυχθούν μικρόβια και το μόνο που μπορεί να υπάρξει είναι σκόνη. Τώρα κατά πόσο αληθεύει δεν μπορώ να το ξέρω.
zio10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Κάπου είχα διαβάσει πως στο μέταλλο που έχουν τα κουτάκια των αναψυκτικών δε μπορούν να αναπτυχθούν μικρόβια και το μόνο που μπορεί να υπάρξει είναι σκόνη. Τώρα κατά πόσο αληθεύει δεν μπορώ να το ξέρω. Λογικά την σχετική έρευνα θα την έχει κάνει η coca cola....
idomeneas26 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) http://alatzias.blogspot.nl/2008/04/blog-post_23.html?m=1 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2014 από idomeneas26
Stavmitsos Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 alatzias.blogspot.nl/2008/04/blog-post_23.html?m=1 Το .blogspot με έβγαλε απ τον κόπο να το επικολλήσω στον browser.
rus Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Όλα αυτά τα θέματα λύθηκαν με τα νέα κουτάκια όπου το "πώμα" παραμένει πάνω στον κουτί (για την ακρίβεια μέσα στο κουτί). Τί γίνεται όμως με όλα τα σ...τά τα οποία ενδεχομένως βρίσκονται πάνω στο κουτάκι κατά τις διαδικασίες μεταφοράς/αποθήκευσης και τα οποία κυριολεκτικά εμβαπτίζονται μέσα στο αναψυκτικό μας (και βέβαια τα πίνουμε κανονικά); Αρκεί ένα γρήγορο σκουπισματάκι με το δάχτυλο (που μάλλον δεν κάνουμε) για να τα καθαρίσει; Μα ολοκληρο το στομα σου το βαζεις πανω στη επιφανεια για να ρουφηξεις το αναψυκτικο. Πολυ περισσοτερο θα επρεπε να σε απασχολει αυτο που πινεις(ζαχαρη, συντηρητικα) απ το τι υπαρχει στην επιφανεια του καπακιου. Ή πρέπει να το δούμε σαν μια προσπάθεια να μας απομακρύνουν από την κατανάλωση αναψυκτικών μέσω της αύξησης των κινδύνων που αυτά περικλύουν; Aυτο τι ειδους ανεκδοτο ηταν? Ποιος να μας απομακρυνει απο τ αναψυκτικα και τους κινδυνους τους? Οι εταιριες που κοιτανε το καλο μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα