Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχεις ευαισθησία στα χείλια σου και βγάζεις με το παραμικρό ερπη είναι μεγάλο θέμα..

Δε βγάζεις έρπη από ευαισθησία, βγάζεις επειδή είσαι φορέας του ιού.

Το αν θα ξαναβγάλεις δεν εξαρτάται από το αν φας κάτι_βρώμικο, απ' όσο γνωρίζουμε.

• Like 1
Δημοσ.

το ξέρω οτι είναι ιος αλλά τα χείλη πίστεψε με είναι περισσότερο ευάλωτα σε αυτη την περίπτωση.

Εχω βγάλει επειδή σκουπίστηκα με χαρτοπετσέτα ταβέρνας καθαρή..

Και απο καλαμάκια..

Δημοσ.

Εγω γιατι δεν εχω δει αυτα τα...νεα κουτια..; :/

Δεν είναι νέα, κυκλοφορούν καμιά 20αριά χρόνια! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Καλοί οι mythbusters (φεύγω λίγο απ' το θέμα) αλλά απογοητεύτηκα όταν τους είχα δει να τσεκάρουν τον "μύθο" ότι ένα πλοίο που βουλιάζει μπορεί να σε τραβήξει στη δίνη του.

Και το είχαν κάνει "busted" χρησιμοποιώντας ένα βαρκάκι το οποίο όπως καταλαβαίνει κανείς ούτε με ταχύτητα πήγε κάτω αλλά ούτε το εκτόπισμα έχει να τραβήξει κάτι.

end of "off topic"

Δημοσ.

Δεν είναι νέα, κυκλοφορούν καμιά 20αριά χρόνια! :-)

Για βαλτε καμμια φωτο για εμας που ειμαστε μια εικοσαετια πισω  :P

Δημοσ.

Οταν ημουν φανταρος σκοπια οποτε μ πεφτε τσιγαρο του ζεματαγα λιγο το φιλτρο κ οκ

ομως με τα κουτακια εχω ακουσει πολλες λαικες ιστοριες περι δηλητηριασεων μολυνσεων θανατων  και τ αποφευγω

Δημοσ.

Για βαλτε καμμια φωτο για εμας που ειμαστε μια εικοσαετια πισω  :P

Αν έχω καταλάβει σωστά το θέμα αναφέρεται στα κουτιά που κυκλοφορούν τώρα (εδώ και αρκετά χρόνια βασικά) δηλαδή αυτά:

light_anapsiktika.jpg

ανοίγεις και το καπάκι μπαίνει μέσα στο αναψυκτικό.

Απλά πριν από αυτά ήταν κάπως έτσι:

220px-Old-style-pull-tab.jpg

Ανοίγεις και πετάς το καπάκι :-)

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει πως στο μέταλλο που έχουν τα κουτάκια των αναψυκτικών δε μπορούν να αναπτυχθούν μικρόβια και το μόνο που μπορεί να υπάρξει είναι σκόνη. Τώρα κατά πόσο αληθεύει δεν μπορώ να το ξέρω.

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει πως στο μέταλλο που έχουν τα κουτάκια των αναψυκτικών δε μπορούν να αναπτυχθούν μικρόβια και το μόνο που μπορεί να υπάρξει είναι σκόνη. Τώρα κατά πόσο αληθεύει δεν μπορώ να το ξέρω.

Λογικά την σχετική έρευνα θα την έχει κάνει η coca cola.... :-D

Δημοσ.

Όλα αυτά τα θέματα λύθηκαν με τα νέα κουτάκια όπου το "πώμα" παραμένει πάνω στον κουτί (για την ακρίβεια μέσα στο κουτί).

Τί γίνεται όμως με όλα τα σ...τά τα οποία ενδεχομένως βρίσκονται πάνω στο κουτάκι κατά τις διαδικασίες μεταφοράς/αποθήκευσης και τα οποία κυριολεκτικά εμβαπτίζονται μέσα στο αναψυκτικό μας (και βέβαια τα πίνουμε κανονικά);

Αρκεί ένα γρήγορο σκουπισματάκι με το δάχτυλο (που μάλλον δεν κάνουμε) για να τα καθαρίσει;

Μα ολοκληρο το στομα σου το βαζεις πανω στη επιφανεια για να ρουφηξεις το αναψυκτικο.

Πολυ περισσοτερο θα επρεπε να σε απασχολει αυτο που πινεις(ζαχαρη, συντηρητικα) απ το τι υπαρχει στην επιφανεια του καπακιου.

Ή πρέπει να το δούμε σαν μια προσπάθεια να μας απομακρύνουν από την κατανάλωση αναψυκτικών μέσω της αύξησης των κινδύνων που αυτά περικλύουν;

Aυτο τι ειδους ανεκδοτο ηταν? :blink:  Ποιος να μας απομακρυνει απο τ αναψυκτικα και τους κινδυνους τους? Οι εταιριες που κοιτανε το καλο μας? :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...