epipolaios Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 το pc ειναι ανοιχτο για 2η μερα διοτι το χω αφησει να κατεβαζει και να seedarei αν ξερει καποιος να πει στις ποσες ωρες πρεπει να κλεινει ενας υ.η (αν υπαρχει οροιο)
TheELF Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Από την στιγμή που δεν υπέρ-θερμαίνεται τίποτα μπορείς να τον έχεις «επ αόριστον» . 4
panos2171 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν υπάρχει κάποιο όριο. Έχω πετύχει PC να δουλεύει συνεχόμενα για μήνα απλά μετά από κάποιο σημείο χάνει τη σταθερότητα του και θέλει κανα restart,
Rod@X Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Υπάρχουν υπολογιστές που δουλεύουν 24 ώρες τη ημέρα για χρόνια. Για το pc μην αγχώνεσαι, για το λογαριασμό της ΔΕΗ ...μπορείς. 3
rfc Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εγω ενα συγκεκριμενο πισι που εχω για ftp-file-fax server με xp εχω να το κλεισω 3 χρονια τωρα. ουτε καν ρεσταρτ δε θυμαμαι να εχω κανει. Εχω ξεχασει που ακριβως το εχω βαλει κιολας. 2
Euclides Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εγω ενα συγκεκριμενο πισι που εχω για ftp-file-fax server με xp εχω να το κλεισω 3 χρονια τωρα. ουτε καν ρεσταρτ δε θυμαμαι να εχω κανει. Εχω ξεχασει που ακριβως το εχω βαλει κιολας. Οικολογική καταστροφή είσαι Βάλε το τουλάχιστον να μπαίνει σε sleep mode μετά από κάποιο χρόνο αδράνειας και να ξεκινά με Wake on LAN. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα