Προς το περιεχόμενο

[Ρολόι] Seiko Gents Kinetic Watch SKA553P1 @amazon.co.uk = 118€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δικό μου μετά από δύο ημέρες που το κουρδίζω σε καθημερινή βάση, πλέον δουλεύει κανονικά. Οπότε ήθελε το χρόνο του στην αρχή. 

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Απλα για να γνωριζουμε σχετικα με καποια μελλοντικη αγορα kinetic καθως διαβαζοντας τα reviews στο amazon με παραξενεψε το γεγονος οτι αρκετοι αναφερομενοι στο 2 sec intervals movement το παρουσιαζουν ως ελλατωματικο.

όποιος δεν είχε ποτέ στην ζωή του quartz με δείκτες και δεν διαβάζει το manual του ρολογιού του, προφανώς δεν γνωρίζει ότι η κίνηση κάθε 2 δεύτερα είναι η κλασική ένδειξη χαμηλής μπαταρίας οχι μόνο σε kinetic αλλά γενικά σε quartz ρολόγια γιαυτό και γράφει μπούρδες στο amazon

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα .Η παραγγελία έγινε την κυριακή 8 του μήνα και στο site γράφει estimated delivery 20 του μήνα.
Μετά από 15 λεπτά κουνήματος περίπου  πήρε μπροστά και δουλεύει κανονικά.
Πολύ ωραίο ρολόι πολύ καλή αγορά..

Δημοσ.

Σας πήγε όντως 118 ευρώ τελικη με μεταφορικά?

Εμένα πήγε 122,93

Απόδειξη (η οποία είναι η εγγύηση) είχε μέσα; Εμένα δεν είχε

Δημοσ.

Εμένα τράβηξε 119.37

Εμένα τράβηξε 119.37

Εμένα πήγε 122,93

Απόδειξη (η οποία είναι η εγγύηση) είχε μέσα; Εμένα δεν είχε

ποιες ειναι οι τραπεζες σας?

εγγυηση ειναι το ιδιο το αμαζον

Δημοσ.

1-2 λεπτά ανά λίρα να είναι η διαφορά στην ισοτιμία ή στην προμήθεια της τράπεζας για το συνάλλαγμα, τότε μου φαίνεται λογικό η τιμή να παίζει στα +/- 2-3 ευρώ από αυτή του τίτλου.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν το πουλάει το amazon, αλλά τρίτος. Το amazon μόνο το διανέμει. Αυτό λίγο με ανησυχεί.

Αλλά γενικά τα SEIKO είναι αξιόπιστα οπότε ελπίζω ότι δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν το πουλάει το amazon, αλλά τρίτος. Το amazon μόνο το διανέμει. Αυτό λίγο με ανησυχεί.

Αλλά γενικά τα SEIKO είναι αξιόπιστα οπότε ελπίζω ότι δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα.

μεσω paypal δεν πληρώνεις?

Δημοσ.

Το πήρα και γω. Κορυφαίο το όρολοι μόνο θετικά έχει. Τι σχέση έχει ποιος το διανέμει... Seiko is Seiko και δεν είναι σειρά του 50ευρου.

Δημοσ.

ποιες ειναι οι τραπεζες σας?

Εγώ πλήρωσα σε λίρες και άφησα την τράπεζα να κάνει την συναλλαγή, όχι το Amazon
Δημοσ.

Να ρωτήσω επειδή το πρότεινα σε φίλο και δεν ήξερα να του απαντήσω στην ερώτηση...

Γιατί έχει 2 κορώνες? Απ'ότι έχω καταλάβει δεν είναι χρονογράφος, σωστά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...