Προς το περιεχόμενο

[Ρολόι] Seiko Gents Kinetic Watch SKA553P1 @amazon.co.uk = 118€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω, δεν ξέρω σίγουρα.

Εγώ μέχρι και την τελευταία μου παραγγελία πριν κανένα 20ήμερο, τα μισά πράγματα μου τα έστειλαν με DHL Courier και τα άλλα μισά με Royal Mail.

Χωρίς να έχω επιλέξει express..

Μηπως τα βαρια-μεγαλα στα εστειλαν με express ?

Δημοσ.

Ακόμα δεν παρέλαβα. ...μου γραφει για 12 του μήνα χωρις ομως να εχω καποιο tracking number απο πωλητή η απο amazon . Η παραγγελία έγινε 2 Ιουνίου.

Δημοσ.

Ακόμα δεν παρέλαβα. ...μου γραφει για 12 του μήνα χωρις ομως να εχω καποιο tracking number απο πωλητή η απο amazon . Η παραγγελία έγινε 2 Ιουνίου.

Ε περίμενε λιγάκι ακόμη λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το έχεις εχθες δεν ήταν εργάσιμη άρα δεν μετράει η ημέρα.Γενικώς με 6 με 7 εργάσιμες ημέρες κάνει να έρθει από αγγλία απλό,

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα εγώ παιδιά σήμερα το πρωί. Πολύ ωραίο το ρολογάκι εμφανισιακά. Τώρα επειδή δεν ξέρω και πολλά, πόσο χρειάζεται να το κουνίσω για να φορτίσει η μπαταρία του καλά? Το κάνω πέρα δώθε αρκετές φορές όμως μετά από λίγη ώρα ο δευτεροδείκτης κουνιέται ανά δύο δευτερόλεπτα το οποίο σύμφωνα με το user σημαίνει χαμηλή μπαταρία. 

Η τιμή που έχει επάνω το καρτελάκι λέει 375$. Γνωρίζουμε τι γίνετε με την εγγύηση της Seiko?

Δημοσ.

Γράφει στο manual πόσες ώρες θέλει. Επειδή κ εγω κινετικ αποσο θυμάμαι θέλει πιθανότατα και πάνω απο 24 ωρες

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα εγώ παιδιά σήμερα το πρωί. Πολύ ωραίο το ρολογάκι εμφανισιακά. Τώρα επειδή δεν ξέρω και πολλά, πόσο χρειάζεται να το κουνίσω για να φορτίσει η μπαταρία του καλά? Το κάνω πέρα δώθε αρκετές φορές όμως μετά από λίγη ώρα ο δευτεροδείκτης κουνιέται ανά δύο δευτερόλεπτα το οποίο σύμφωνα με το user σημαίνει χαμηλή μπαταρία. 

Η τιμή που έχει επάνω το καρτελάκι λέει 375$. Γνωρίζουμε τι γίνετε με την εγγύηση της Seiko?

Στο δικό μου την 1η φορά έκανα την σταθερή κίνηση 5'10΄.Από τότε πριν το φορέσω το κουνάω κανα 2λεπτο και μετά φορτίζει από την κίνηση του χεριού.

Γράφει στο manual πόσες ώρες θέλει. Επειδή κ εγω κινετικ αποσο θυμάμαι θέλει πιθανότατα και πάνω απο 24 ωρες

24ώρες κίνηση, θα πιαστεί βρέ :-D

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα εγώ παιδιά σήμερα το πρωί. Πολύ ωραίο το ρολογάκι εμφανισιακά. Τώρα επειδή δεν ξέρω και πολλά, πόσο χρειάζεται να το κουνίσω για να φορτίσει η μπαταρία του καλά? Το κάνω πέρα δώθε αρκετές φορές όμως μετά από λίγη ώρα ο δευτεροδείκτης κουνιέται ανά δύο δευτερόλεπτα το οποίο σύμφωνα με το user σημαίνει χαμηλή μπαταρία

Καλοριζικο φιλε μου. Αυτο με τα 2 δευτερολεπτα κινησης μπορει καποιος χρηστης-γνωστης kinect να μας επιβεβαιωσει οτι ειναι θεμα χαμηλης μπαταριας και οχι faulty οπως αναφερουν αρκετα προσφατα reviews του συγκεκριμενου ρολογιου στο amazon?

Δημοσ.

Από χθες και εγώ κάτοχος του ρολογιού... Αξίζει τα λεφτά του σίγουρα... Και "τραβάει "τα βλέμματα. Σε όσους είπα και την τιμή ενθουσιαστηκαν. Πολύ καλό για καθημερινή χρήση και όχι μόνο. Θέλει φόρτιση στην αρχή όπως περιγράφουν οι οδηγίες και από ότι κατάλαβα να φορεθεί άμεσα για να υπάρχει κίνηση. Εμένα χθες σχεδόν όλοι μέρα είχα την αναπήδηση ανά 2 δεύτερα αλλά αφού το φόρεσα σήμερα από το πρωί πήγαινε κανονικά. Από ότι μου είπε και ένα κάτοχος αλλου kinetic θέλει στην αρχή να το φοράς συνέχεια για να φορτίσει καλά....

Δημοσ.

Καλοριζικο φιλε μου. Αυτο με τα 2 δευτερολεπτα κινησης μπορει καποιος χρηστης-γνωστης kinect να μας επιβεβαιωσει οτι ειναι θεμα χαμηλης μπαταριας και οχι faulty οπως αναφερουν αρκετα προσφατα reviews του συγκεκριμενου ρολογιου στο amazon?

Έχω εδώ και μια 5ετία το Seiko Sportura Kinetic.Επειδή δεν το φοράω και συχνά, όντως αν δεν έχει φορτίσει σωστά ο δείκτης πηγαίνει στα 2 sec.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Απλα για να γνωριζουμε σχετικα με καποια μελλοντικη αγορα kinetic καθως διαβαζοντας τα reviews στο amazon με παραξενεψε το γεγονος οτι αρκετοι αναφερομενοι στο 2 sec intervals movement το παρουσιαζουν ως ελλατωματικο.

Και μια ακομα ερωτηση παιδες: Αν και φανταζομαι η μπαταρια κραταει χρονια, σε περιπτωση που χρειαστει αλλαγη, ειναι καποιο ειδος συγκεκριμενης μπαταριας (επειδη φορτιζει μεσω κινησης) και αν ναι ποιο το κοστος της? Ή ειναι σαν μια απλη μπαταρια quartz?

Δημοσ.

Και μια ακομα ερωτηση παιδες: Αν και φανταζομαι η μπαταρια κραταει χρονια, σε περιπτωση που χρειαστει αλλαγη, ειναι καποιο ειδος συγκεκριμενης μπαταριας (επειδη φορτιζει μεσω κινησης) και αν ναι ποιο το κοστος της? Ή ειναι σαν μια απλη μπαταρια quartz?

H αλλαγή μπαταρίας είναι όπως αν είχε συμβατική.Τώρα για κόστος θα σε γελάσω.15-20E πρέπει να κοστίζει μια τέτοια.

https://www.youtube.com/watch?v=vSNSvP0uv1o

Ελπίζω να μην χρειαστεί το δικό μου τώρα που το μελέτησες :devil:

Δημοσ.

@Vasilis 07 Χαχαχα

Ισως και λιγοτερο το κοστος εφοσον προκειται για συμβατικη. Αυτην ηταν η απορια.

Ειμαι με Seiko Automatic και εχω ξεχασει το θεμα "μπαταρια ρολογιου".

Να'σαι καλα φιλε μου για το info.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...