nvel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τα οποία τα βρίσκεις σε τι τιμή; και στην ίδια τιμή για αυτή την εταιρία και φθηνότερα για μη καταδυτικά
Questioner Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Σε παρόμοια... πχ... Απο creationwatches στα 126 ευρώ τον κλασικό αυτόματο δύτη seiko skx009...έχω αγοράσει παρα πολλές φορες και με κούριερ με το γνωστό κόλπο σε 2 -3 μέρες σπίτι μου χωρίς κανένα θέμα. Οπότε θα το προτιμούσα!!! Το γνωστό κόλπο...;; 2
xouzel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Άλλη αξία έχει διαχρονικά ενα αυτόματο ρόλοι με μια καλη μηχανή και άλλη ενα μπαταριατο η κινεκτ.... Στο δικό μου μυαλό και σε πολλών άλλων απο όσο γνωρίζω....πες το παραξενια πες το όπως θες. Θα συμφωνήσω μαζί σου, μόνο ως προς το ότι μπορώ άνετα να κοιμηθώ με το ευχάριστο γουργουρητό ενός αυτόματου. Κατά τ' άλλα, ένα αυτόματο με μια ΚΑΛΗ μηχανή, δεν κοστίζει μόνο τόσα χρήματα. Με μία ΚΑΛΗ, έτσι ;; Να εξηγούμαστε........ (και πριν εκραγούν πάλι κάποιοι, να θυμίσω ότι είμαι συλλέκτης για πάνω από 20 χρόνια. Κι έχω εκατοντάδες κομμάτια - αυτόματα και μη - στη συλλογή μου). 3
xouzel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δηλωμένη αξία πολύ μικρότερη της κανονικής, ώστε να μην πληρώσει τελωνείο !!
Red21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Exactly!!! Σε συνδιασμό με το πολύ μικρό μέγεθος του δεματος δεν είχα πρόβλημα ποτέ και με dhl express.
Arisyo13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Επειδή ειναι η πρώτη φορα που πρόκειται να κάνω αγορά από Αμαζον ξερετε μετα στην ελλαδα με ποιο κουριερ θα μου σταλει;
vrwmiaris Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Επειδή ειναι η πρώτη φορα που πρόκειται να κάνω αγορά από Αμαζον ξερετε μετα στην ελλαδα με ποιο κουριερ θα μου σταλει; Με ΕΛΤΑ θα έρθει
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αν το στείλουν με Royal Mail ή DHL Post θα έρθει με ταχυδρομείο. Αν είσαι τυχερός και στο στείλουν με DHL Courier θα έρθει λογικά με Γενική Ταχυδρομική (σε εμένα τουλάχιστον με Γενική έρχονται).
Salvation81 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αν το στείλουν με Royal Mail ή DHL Post θα έρθει με ταχυδρομείο. Αν είσαι τυχερός και στο στείλουν με DHL Courier θα έρθει λογικά με Γενική Ταχυδρομική (σε εμένα τουλάχιστον με Γενική έρχονται). Πλεον δεν ειναι θεμα τυχης, το πληρωνεις το express.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τι να πω, δεν ξέρω σίγουρα. Εγώ μέχρι και την τελευταία μου παραγγελία πριν κανένα 20ήμερο, τα μισά πράγματα μου τα έστειλαν με DHL Courier και τα άλλα μισά με Royal Mail. Χωρίς να έχω επιλέξει express..
basilis5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 οταν ο ιαπωνας εκανε kinetic στην ελβετια μαθαιναν την σοκολατα.. 1
eddie1996 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τι να πω, δεν ξέρω σίγουρα. Εγώ μέχρι και την τελευταία μου παραγγελία πριν κανένα 20ήμερο, τα μισά πράγματα μου τα έστειλαν με DHL Courier και τα άλλα μισά με Royal Mail. Χωρίς να έχω επιλέξει express.. από ποιό σαιτ σου τα στέλνουν με dls courier? επίσης όταν λες dhl θα στο φέρει η γενική ταχυδρομική? ή όχι? Εάν θες απάντα μέσω πμ για να μην βγούμε εντελώς εκτός θέματος.Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα